Menu
RSS
Τρίτη, 23/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ένταση στο Περιφερειακό συμβούλιο για την εκλογή Συμπαραστάτη - Αποχώρησε η αντιπολίτευση (vd)!

Ένταση στο Περιφερειακό συμβούλιο για την εκλογή Συμπαραστάτη - Αποχώρησε η αντιπολίτευση (vd)!
Ακόμα μια επεισοδιακή στιγμή επικράτησε στη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου Πελοποννήσου, το οποίο πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, στην Τρίπολη, με αφορμή με το θέμα της εκλογής του συμπαραστάτη του πολίτη και της επιχείρησης.
Οι αντιδράσεις, από την πλευρά της αντιπολίτευσης, ξεκίνησαν να εκφράζονται, όταν τέθηκε θέμα καθυστέρησης της συζήτησης του συγκεκριμένου θέματος, ώστε να μπορέσει να παρευρεθεί στη συνεδρίαση, ακόμα ένας σύμβουλος που δεν είχε προλάβει να καταφτάσει.
Στη συνέχεια, όταν ζητήθηκε από τον περιφερειάρχη να συζητηθεί το θέμα, επειδή ένας σύμβουλος - γιατρός είχε εφημερία, και έπρεπε να αποχωρήσει, τότε ο Νίκος Πατσαρίνος (και όχι μόνο αυτός) μίλησε για τη σημαντικότητα του οργάνου και τόνισαν ότι δεν πρέπει να μπαίνει σε δεύτερη μοίρα, ανεξάρτητα με τις υποχρεώσεις που όλοι έχουν, κατά καιρούς.
Τα πνεύματα οξύνθηκαν με τη μείζονα μειοψηφία να μιλά για αυταρχικότητα, με αποτέλεσμα να αποχωρήσουν όλες οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης, πλην της παράταξης της Χρυσής Αυγής και της γραμματέως του συμβουλίου, Μαριλένας Σούκουλη, η οποία μπορεί να έμεινε στη συνεδρίαση, όμως, όπως δήλωσε, θα απέχει από τη διαδικασία.
Αφού τα πνεύματα ηρέμησαν κι αφού αποχώρησε η μειοψηφία, το λόγο πήραν οι υποψήφιοι για τη θέση του συμπαραστάτη, Δημήτρης Κωστόγιαννης και Γιώργος Μπουλούκος, με τον δεύτερο να δηλώνει προσβεβλημένος για την όλη κατάσταση, η οποία κάθε άλλο παρά σεβασμό έχει επιδείξει στο πρόσωπό του. 

1 σχόλιο

  • Κώστας
    Κώστας Σάββατο, 28 Μαρτίου 2015 01:40 Σύνδεσμος σχολίου

    Kαλά έκαναν και έφυγαν΄. Θα ακούνε κάθε φορά τον Πέτρο και τη Ντίνα με τις π... τους ?

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...