Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τρίτη, 10 Απριλίου 2012 - Kalimera Arkadia

Σκάνδαλο: Η Superleague αποφάσισε να συνεχιστεί ο αγώνας Άρης – Αστέρας!!!

Μία απίστευτή απόφαση έλαβε σήμερα η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Superleague, για τη συνέχιση του αγώνα Άρης – Αστέρας, ο οποίος ως γνωστό διεκόπη, την Κυριακή, λόγω τραυματισμού της βοηθού διαιτητή!

Αναλυτικά, η απόφαση προβλέπει:

Διαβάστε περισσότερα...

Θέσεις στάθμευσης για ποδήλατα στην κεντρική πλατεία της Τρίπολης!

Ομόφωνη απόφαση έλαβε, στην τελευταία συνεδρίασή του, το Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης και ζητά Α να προβλεφθούν 8 θέσεις (4Χ2) στάθμευσης ποδηλάτων στη γωνία της πλατείας Αγ. Βασιλείου στην έξοδο προς την οδό Ουάσιγκτων, πριν από τη διάβαση των πεζών και 8 θέσεις (4Χ2) στάθμευσης ποδηλάτων στη γωνία της πλατείας Αγ. Βασιλείου στην έξοδο προς την οδό Εθνικής Αντίστασης, πριν από τη διάβαση των πεζών.

Διαβάστε περισσότερα...

Αυτές οι τιμές «παίζουν» για το Πασχαλινό τραπέζι – Τι πρέπει να προσέξετε για να προστατεύσετε το … πορτοφόλι σας

Το ΚΕ.Π.ΚΑ. (Κέντρο προστασίας καταναλωτών) πραγματοποίησε έρευνα αγοράς, για τις τιμές των τροφίμων, στην Πασχαλινή αγορά, με σκοπό να ενημερώσει τους Καταναλωτές. Η τιμοληψία έγινε την Μ. Δευτέρα 09 Απριλίου 2012.

Διαβάστε περισσότερα...

Ιατροφαρμακευτική κάλυψη σε ανέργους από το κοινωνικό ιατρείο της Τρίπολης;

Ο Δήμος Τρίπολης, πάντα ευαισθητοποιημένος σε θέματα που αφορούν το κοινωνικό κράτος και μέσα από τον Τομέα της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πρόνοιας, απευθύνει πρόσκληση για συνεργασία και συνδρομή στις προσπάθειές του, προκειμένου να δρομολογήσει νέες δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης για τη στήριξη ανέργων και οικονομικά αδύναμων συμπολιτών μας, με τη δημιουργία κοινωνικού ιατρείου στο Δήμο. 

Διαβάστε περισσότερα...

Συνεδριάζει εκτάκτως το Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης

Τη Μ. Τετάρτη   και ώρα 15.00 στην αίθουσα Αλεξόπουλου Παναγιώτη του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Τρίπολης, στο δεύτερο (β) όροφο, θα γίνει κατεπείγουσα Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου προς λήψη απόφασης για το πιο κάτω θέματα: 

Διαβάστε περισσότερα...

Αυτό είναι το video για τα επεισόδια της Πέμπτης που παρουσίασε ο Πέτρος Τατούλης και έκανε λόγο για «πολιτική υποκίνηση»

Παρουσιάζοντας ένα video που εστιάζει στις ενέργειες που προηγήθηκαν των γεγονότων της Πέμπτης 5 Απριλίου ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης χαρακτήρισε "Μαύρη στιγμή για την δημοκρατία τα γεγονότα της προηγούμενη Πέμπτης στο Περιφερειακό Συμβούλιο" και έριξε ευθύνες σε συγκεκριμένη πολιτική παράταξη που προετοίμασε και υποκίνησε την "δολοφονική" όπως την χαρακτήρισε επίθεση.

Διαβάστε περισσότερα...

Με ροδοπαραγωγούς της Γορτυνίας συναντήθηκε ο Βαγγέλης Γιαννακούρας

Το Σάββατο 7 Απριλίου 2012 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Πελοποννήσου Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας Γιαννακούρα Ευάγγελου με το προεδρείο της Ένωσης Ροδιοπαραγωγών “Αλφειός – Ροδι Α.Ε., η οποία δραστηριοποιείται στην Γορτυνία και στην Περιοχή της Ολυμπίας. Έγινε μία γενική ενημέρωση του Αντιπεριφερειάρχη από τον πρόεδρο της ένωσης Παρασκευά Παρασκευόπουλο γι' αυτήν την αξιόλογη δραστηριότητα και ζητήθηκε η συνδρομή της Περιφέρειας για την αντιμετώπιση των προβλημάτων του κλάδου. 

Διαβάστε περισσότερα...

«Ο μεγάλος ευεργέτης» Παναγιώτης. Δ. Τσιρόπουλος

Η ελληνική ψυχή στους αιώνες μεγαλούργησε επιδεικνύοντας δείγματα μεγαλοψυχίας, γενναιοδωρίας και υπερβάσεως του «εγώ». Αυτές οι υψηλές αξίες και τα ιδανικά του Έλληνα νοηματοδοτούν την ύπαρξη του, συνυφαίνονται στενά με την ταυτότητα του και αποτελούν αναπόσπαστο τμήμα της Εθνικής του κληρονομιάς.

Διαβάστε περισσότερα...

Τα μεγάλα προβλήματα της Αρκαδίας συζητήθηκε στη Γενική Συνέλευση της Πανελλαδικής Ένωσης Αρκάδων

Στην 1η Απριλίου 2012 η Πανελλαδική Ένωση Αρκάδων πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία την Ετήσια Γενική Συνέλευση.

Βάσει του άρθρου 13 του Καταστατικού προήδρευσε ο Πρόεδρος της Ένωσης με Πρακτικογράφο το Γενικό Γραμματέα.

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...