Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ένα κορίτσι από την Τρίπολη ταξιδεύει στη Λατινική Αμερική (εικόνες)!

Ένα κορίτσι από την Τρίπολη ταξιδεύει στη Λατινική Αμερική (εικόνες)!
Το να ταξιδέψεις στη Λατινική Αμερική, είναι μία εμπειρία ζωής! Ένα κορίτσι από την πόλη μας, θέλησε να ανακαλύψει αυτά τα πανέμορφα μέρη και από τη Βόρεια Κολομβία (!) που βρίσκεται τώρα εξιστορεί τις … περιπέτειες της, μέσα από το «Καλημέρα Αρκαδια»!
Η ίδια θέλησε προς το παρόν να κρατήσει την ανωνυμία της κι αυτό είναι απόλυτα σεβαστό…
Διαβάστε την πολύ παραστατική αφήγησή της για τον τελευταίο της ταξίδι …

«Ήταν το πιο δύσκολο πράγμα που έχω κάνει στη ζωή μου. Περπατώντας για σχεδόν τρεις ώρες, με σαγιονάρες, στο πιο όμορφο άγριο δασός της βόρειας Κολομβίας.
Στην προσπάθεια μου να μην τα παρατήσω, σκαφτόμουν πόσο η ζωή είναι παρόμοια με αυτόν τον αγώνα. Έπρεπε να ήμουν αφοσιωμένη και να έχω τέμπο. Ένα λάθος βήμα και τελειώνεις.
Όταν όλα στη ζωή δείχνουν δύσκολα, μείνε συγκεντρωμένος θύμισε στον εαυτό σου πόσο υπέροχος είσαι και συνέχισε. Συνέχισε να περπατάς με βαθειά πίστη στα βήματα σου.
Είναι το ταξίδι σου, είναι το μονοπάτι σου κι έχεις μονό μια κατεύθυνση. Μπροστά. Πάντα πίστευα πως είμαι ευάλωτη αλλά μετά από ορειβασία τριών ωρών και η μίση διαδρομή χωρίς σαγιονάρες, με τα πόδια ένα με τη γη, νιώθω δυνατή.
Βρήκα τον παράδεισο μου. Ένα παράδεισο που μού χάρισε μια απίστευτη εμπειρία κάνοντας, βαθιές συζητήσεις με τυχαίους ανθρώπους που απλά εμφανίζονται ξαφνικά στη ζωή σου και για λίγο. Κάτι σου δίνουν και φεύγουν.
Πέρασα τη νύχτα σε μια αιώρα, εκεί κοιμόμασταν οι ταξιδιώτες, ακούγοντας τον ωκεανό να κτυπάει με μανία τους βράχους. Μετά από μια τρελή διαδρομή στα ανοιχτό της καραϊβικής με μια μικρή βάρκα εν πλω, σε τεράστια κύματα αισθάνονται πως υπάρχει Θεός και νιώθω ευλογημένη να τον έχω μαζί μου σε όλη τη διαδρομή.
Όλα μέσα μας είναι αρκεί να ανοίξουμε την κάρδια μας να αφεθούμε και να νιώσουμε!!!
Καλά Χριστούγεννα σε κάθε γωνία του πλανήτη!!!»

Περισσότερα διαβάστε εδώ!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...