Menu
RSS
Πέμπτη, 16/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Βιολογική σειρά μειώνει την τριχόπτωση κατά 51% και βελτιώνει την ανάπτυξη μαλλιών κατά 32%!

Βιολογική σειρά μειώνει την τριχόπτωση κατά 51% και βελτιώνει την ανάπτυξη μαλλιών κατά 32%!

Η ατμοσφαιρική ρύπανση παίζει σημαντικό ρόλο στη μείωση του όζοντος με αποτέλεσμα την αύξηση της ακτινοβολίας UV που φτάνει στη γη από την ατμόσφαιρα. Τα μαλλιά χάνουν τη λαμπερότητά τους, τον όγκο τους και την ελαστικότητά τους, είναι λιγότερο απαλά, χτενίζονται δυσκολότερα και καταλήγουν αφυδατωμένα και εύθραυστα.

Η ΒΕΜΑ, μετά από κλινικές μελέτες, δημιούργησε την πρώτη πιστοποιημένη οργανική σειρά περιποίησης που προστατεύει κάθε τύπο μαλλιών από την ταλαιπωρία που δέχονται από τη μόλυνση, τα καυσαέρια και την ακτινοβολία UV, όπως επίσης και από την καθημερινή ταλαιπωρία που υφίστανται από το πιστολάκι, τις βαφές και το styling.
Επίσης αναζωογονεί και δυναμώνει τα κατεστραμμένα μαλλιά και τα κάνει πιο λαμπερά και ευκολοχτένιστα. Τα προϊόντα της σειράς περιέχουν τη σύνθεση Tricobema Hair Growing, με Marine Glycogen, Δενδρολίβανο, Moringa και Ινδικό Δέντρο Kino, η οποία διεγείρει και δυναμώνει τους συνδετικούς ιστούς των μαλλιών, ενώ μειώνει την τριχόπτωση κατά 51%.

"Προστατεύει τους επιθήλιους ιστούς, δυναμώνει τις ρίζες των μαλλιών, βελτιώνει τη δομή, τον όγκο και το ρυθμό ανάπτυξής τους κατά 32%."

Επισκεφτείτε το νέο κατάστημα βιολογικής περιποίησης στην οδό Τάσου Σεχιώτη 47 στο κέντρο της Τρίπολης! (Τηλέφωνο:2710-234053)

ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΓΙΑ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗ Περιέχει ένα σύμπλεγμα φυτικών συστατικών όπως moringa, morino glycogen, δενδρολίβανο και ινδικό δέντρο kino. Διεγείρει και ενδυναμώνει τους συνδετικούς ιστούς μειώνοντας την τριχόπτωση.

ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΓΙΑ ΠΙΤΥΡΙΔΑ - ΞΗΡΟΔΕΡΜΙΑ Κατάλληλο για ξηρή και λιπαρή πιτυρίδα. Περιέχει ένα σύμπλεγμα φυτικών συστατικών όπως moringa, θυμάρι και κριθάρι. Βοηθάει στη μείωση της αφαλάτωσης, επαναφέρει τη φυσική χλωρίδα του δέρμα- τος και απαλύνει την φαγούρα.

 ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΓΙΑ ΛΙΠΑΡΟΤΗΤΑ Περιέχει ένα σύμπλεγμα φυτικών συστατικών όπως moringa, δενδρολίβα- νο, θυμάρι και φασκόμηλο. Μειώνει την υπερβολική έκκριση σμήγματος, ελαττώνει την αντιαισθητική λιπαρή όψη, βελτιώνει τη δομή και τον όγκο των μαλλιών ενώ αυξάνει τη λαμπερότητά τους.

 ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΓΙΑ ΣΥΧΝΗ ΧΡΗΣΗ Μη λιπαρό σαμπουάν που περιέχει ένα σύμπλεγμα φυτικών συστατι- κών όπως moringa, cassia, χαμομήλι και λεβάντα. Χάρη στην αναπλα- στική του δράση είναι ιδανικό για εύθραυστα, ξηρά και κατεστραμ- μένα μαλλιά. Δίνει λαμπερότητα, βαθιά ενυδάτωση, ελαστικότητα και ζωντάνια. Καταπολεμά την ψαλίδα και μειώνει το ηλέκτρισμα των μαλλιών.

 ΜΑΛΑΚΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ Ενδυναμώνει τα μαλλιά, ξεμπλέκει τους κόμπους και μειώνει τον ηλεκτρισμό. Κάνει τα μαλλιά λαμπερά και μεταξένια. Μπορεί να χρη- σιμοποιηθεί πριν την πισίνα για προστασία από το χλώριο και πριν την θάλασσα για προστασία από το αλάτι. Επίσης μπορεί να χρησιμοποιη- θεί και σε στεγνά μαλλιά, μόνο στις άκρες, πριν το βούρτσισμα.

ΑΜΠΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗ Περιέχουν ένα σύμπλεγμα φυτικών συστατικών όπως marine glycogen, moringa, δενδρολίβανο και ινδικό δέντρο kino. Σε συνδυασμό με το ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΓΙΑ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗ δίνει ορατά αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας εφαρμογή.

ΑΜΠΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΠΙΤΥΡΙΔΑ Περιέχουν ένα σύμπλεγμα φυτικών συστατικών όπως moringa, θυμάρι και κριθάρι. Σε συνδυασμό με το ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΓΙΑ ΠΙΤΥΡΙΔΑ δίνει ορατά αποτελέσματα από την πρώτη εφαρμογή. ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ: Αφού λούσετε τα μαλλιά σας σπάστε μια αμπούλα και κάντε μασάζ σε όλο το κεφάλι μέχρι να απορροφηθεί. Δεν ξεπλένεται.


logo bema bio hair
• Πιστοποιημένα από τον ICEA/AIAB
• 100% φυτικής προέλευσης, βασισμένα σε εκχυλίσματα φυτών οργανικής καλλιέργειας
• Δερματολογικά ελεγμένα, από το Πανεπιστήμιο της Πάντοβα
•Ελεγμένα για νίκελ, χρώμιο και κοβάλτιο, για να επιβεβαιωθεί η απουσία μετάλλων που δημιουρ- γούν αλλεργίες
•Χωρίς συνθετικά συντηρητικά και χρωστικές, αλλά με γιαπωνέζικο αγιόκλημα και βιταμίνη Ε
• Χωρίς δραστικούς αφρώδεις παράγοντες και γενετικά τροποποιημένα συστατικά
•Μικροβιολογικά ελεγμένα, με τεστ που εγγυώνται ότι τα προϊόντα είναι αποστειρωμένα και έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής
• Κατά την παραγωγή των εκχυλισμάτων δεν χρησιμοποιούνται μέσα εξαγωγής όπως αλκοόλ ή propylen glycol, αλλά μία επαναστατική μέθοδος που βασίζεται στο σύστημα Supercritical CO2

Κάντε LIKE στο επίσημο Fun Page Facebook ΕΔΩ!

BEMA HAIR ENTYPO 1

BEMA HAIR ENTYPO 2

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...