Menu
RSS
Δευτέρα, 29/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ελιξίριο μακροζωίας από 16 βότανα! Τονώνει,αναζωογονεί & προστατεύει τον οργανισμό!

Ελιξίριο μακροζωίας από 16 βότανα! Τονώνει,αναζωογονεί & προστατεύει τον οργανισμό!
Προστατεύστε τον οργανισμό σας, με ένα μοναδικό ελιξίριο "μακροζωίας" από 16 βότανα! Χαρίστε αυτή την μικρή πολυτέλεια στον ευατό σας!  Δοκιμάστε το 100% φυσικό προιόν , ελιξίριο ελιξίριο Schweden Bitter!

Το ελιξίριο Schweden Bitter είναι το κορυφαίο δημιούργημα της Μαρίας Τρέμπεν. Έχει καταξιωθεί παγκοσμίως ως ο κυριότερος σύμμαχος κάθε θεραπείας. Είναι 100% φυσικό προιόν, αλκοολούχο εκχύλισμα 16 βοτάνων, οι θεραπευτικές ιδιότητες των οποίων αλληλοενισχύονται με τον μεταξύ τους συνδυασμό. Δεν έχει παρενέργειες , ούτε αντενδείξεις.

Συμβάλλει αποτελεσματικά στη διατήρηση της ψυχικής και σωματικής υγείας και ευεξίας!

Οι πικρές ουσίες προωθούν τη συνολική διαδικασία της πέψης διεγείροντας την έκκριση των υγρών της χολής και του παγκρέατος. Βελτιώνεται η πέψη πρωτεινών,λιπών,καθώς και η απορρόφηση των ιχνοστοιχείων,ενώ μειώνεται το αίσθημα φουσκώματος.

Η ισχυρή δράση των ποκρών ουσίων και η βελτίωση της διαδικασίας της πέψης έχουν σαν αποτέλεσμα τη σταδιακή μείωση των τιμών της κακής χοληστερίνης.

Επίσης βοηθά στην απώλεια των περιττών

κιλών. Αποτοξινώνει τον οργανισμό, καθαρίζει το αίμα από τις μη φιλικές ουσίες, τονώνει το κυκλοφορικό, ενισχύει το ανοσοποιητικό.

Αναζητήστε το στο κατάστημα βιολογικών πριοόντων στο κέντρο της Τρίπολης στην οδό Τάσου Σεχιώτη 47 ή στο ανανεωμένο e-shop  ΕΔΩ! http://www.letsgobio.gr/el

Κάντε Like στο επίσημο Fun Page Let's go Bio ΕΔΩ! και ενημερωθείε για όλα τα προιόντα του καταστήματος!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...