Menu
RSS
Δευτέρα, 20/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ειδικό κουτί για τα ΑΜΕΑ στη Wind Τρίπολης – Αφήστε καπάκια και ... βγάλτε selfie με χαμόγελα!

Ειδικό κουτί για τα ΑΜΕΑ στη Wind Τρίπολης – Αφήστε καπάκια και ... βγάλτε selfie με χαμόγελα!
Η ιστορία με τα καπάκια ξεκίνησε σαν ψέμα από τα Γιαννιτσά, όταν οι εκπρόσωποι του συλλόγου παραπληγικών και κινητικά αναπήρων, διάβασαν κάπου σε μια ιστοσελίδα πως με 10.000 καπάκια μπορούσε να αγοραστεί ένα αναπηρικό αμαξίδιο!
Όταν όμως απευθύνθηκαν σε εταιρεία εμφιάλωσης, δυστυχώς η απάντηση ήταν αποτρεπτική και ότι δεν υφίσταται κάτι τέτοιο.
Επειδή όμως το σύμπαν πάντα συνωμοτεί υπέρ του καλού, εταιρεία ανακύκλωσης στην Κεντρική Μακεδονία, με περίσσια αγάπη και κοινωνική ευθύνη προθυμοποιήθηκε να κάνει πράξη την αναληθή πληροφορία.
Έκτοτε, τόνοι από καπάκια συλλέγονται καθημερινά σε όλη την Ελλάδα, για να πραγματοποιήσουν την επιθυμία των ΑΜΕΑ , να τους δοθεί η κινητική ικανότητα μέσα από ένα αμαξίδιο.
Το κατάστημα της WIND στην Τρίπολη και ο ιδιοκτήτης κ. Μαντζιαβάς Δημήτρης, σε συνεργασία με τον πρόεδρο του συλλόγου των ΑΜΕΑ κ. Καραλή στην Τρίπολη, σας προσκαλεί να συγκεντρώσουμε όσα περισσότερα πλαστικά καπάκια μπορούμε για καλό σκοπό, για να δοθεί η δυνατότητα να αγοραστούν αναπηρικά αμαξίδια σε Άτομα με Ειδικές Ανάγκες.
Όπως τόνισε και ο ίδιος ο κ. Μαντζιαβάς, <<είναι μια ευκαιρία αυτές τις γιορτινές μέρες να ενδυναμώσουμε και να διαδώσουμε την κίνηση αυτή, να προσφέρουμε ελπίδα, καθώς και την βεβαιότητα πως με περίσσια θέληση, ανθρωπιά και αγάπη μπορούμε να σκορπίσουμε χαμόγελα και να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας!>>
Ελάτε και εσείς στο κατάστημα της WIND στην Τρίπολη από 24/12 έως 30/12, αφήστε τα καπάκια στο ειδικό κουτί που υπάρχει στο χώρο και ελάτε να γίνουμε όλοι μια μεγάλη παρέα, βγάζοντας μια selfie γεμάτη χαμόγελα και ελπίδα!
Στη φωτογραφία, ο ιδιοκτήτης της Wind Τρίπολης, Δημήτρης Μαντζιαβάς, κρατά το ειδικό κουτί, μαζί με τον Άρη από το Σύλλογο ΑΜΕΑ Αρκαδίας.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...