Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η Wind Τρίπολης στηρίζει το Σύλλογο ΑΜΕΑ για να αγοραστεί νέο αναπηρικό αμαξίδιο! (vd)

Η Wind Τρίπολης στηρίζει το Σύλλογο ΑΜΕΑ για να αγοραστεί νέο αναπηρικό αμαξίδιο! (vd)
Με εξαιρετικά μεγάλη συμμετοχή των πελατών της Wind Τρίπολης, ολοκληρώθηκε η προσπάθεια να συγκεντρωθούν πλαστικά καπάκια, για να δοθούν στον Σύλλογο ΑΜΕΑ Τρίπολης, με τελικό σκοπό την αγορά ενός αναπηρικού αμαξιδίου.
Για το λόγο αυτό, συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο κατάστημα κινητής τηλεφωνίας Wind, στην Τρίπολη, παρουσία του υπεύθυνου καταστήματος κου Μαντζιαβά Δημήτρη, ενώ από το Σύλλογο ΑΜΕΑ, ήταν ο Πρόεδρος Νίκος Καραλής, ο Παναγιώτης Παρασκευόπουλος και ο Άρης Καρνέζης.
Είναι πολύ σημαντικές τέτοιες προσπάθειες, στους καιρούς που ζούμε, διότι έτσι ενδυναμώνεται η ευαισθητοποίηση και η ενίσχυση αξιών με στόχο την στήριξη κοινωνικών ομάδων.
Το «Καλημέρα Αρκαδία» εύχεται μέσα από αυτό το άρθρο να εμπνεύσει ιδέες στήριξης με σκοπό την συνέχιση τέτοιων κινήσεων και από άλλους επιχειρηματίες της πόλης.
 

Διαβάστε την επιστολή που παραδόθηκε από τον κο Ματζιαβά Δημήτρη στον Πρόεδρο ΑΜΕΑ Τρίπολης ο Καραλή Νίκο.

Μαντζιαβάς Δημήτρης
Wind Τρίπολης
Προς:
Κ. Καραλή Νίκος
Πρόεδρος Α.Μ.Ε.Α
Θέμα:
Επιστολή παράδοσης,
1) χρηματικού ποσού
2) καπάκια
Η κοινωνική αλληλεγγύη στις μέρες μας και η αλληλοβοήθεια, είναι τα κυριότερα μέσα για να επιβεβαιώσουμε όλοι μας πως υπάρχει σεβασμός και ανθρωπιά για τους συνανθρώπους μας που όχι έχουν ανάγκη, αλλά που χρειάζονται συμμάχους και υποστηρικτές στον καθημερινό τους αγώνα.
Ήταν ιδιαίτερη χαρά και τιμή μας που ο κόσμος έδειξε εμπράκτως την αγάπη του και ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα μας, συλλέγοντας καπάκια για τα Α.Μ.Ε.Α. ,για την αγορά ενός αμαξιδίου, όπου τόσο στο κατάστημα της WIND Τρίπολης όσο και της Μεγαλόπολης, συγκεντρώθηκε μεγάλη ποσότητα καπακιών.
Στην προσπάθεια αυτή, αξίζει να σημειωθεί πως όντας ευαισθητοποιημένος , συμμετείχε και ο επιχειρηματίας κ. Πάτρος, όπου και με την δική του συμμετοχή το σύνολο των καπακιών ξεπερνά τα 25,000 με 30,000!
Επιπροσθέτως της ποσότητας που συγκεντρώθηκε, στον σύλλογο των Α.Μ.Ε.Α., θα δοθεί το ποσό των 200 ευρώ, για να πραγματοποιηθεί αγορά είτε ενός αμαξιδίου, ιατρικών βοηθημάτων, ή αναλώσιμων υλικών, εξασφαλίζοντας μια αξιοπρεπή ζωή σε συνάνθρωπό μας που το έχει ανάγκη.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω, το Καλημέρα Αρκαδία και την κα. Αρτοπούλου ¨Έλλη, που υπήρξε αρωγός στην συνεργασία μας με τον αξιότιμο κ. Καραλή Νίκο, πρόεδρο του συλλόγου και που μέσω της άριστης συνεργασίας μας ,των κοινών μας στόχων και κυρίως την συμμετοχή και την αγάπη του κόσμου, υπήρξε η επίτευξη του στόχου μας.
Ευελπιστώ οι προσπάθειες να μη σταματήσουν εδώ, να είναι συνεχείς, να ενισχυθεί η έννοια της ανακύκλωσης , μέσω της συλλογής ενός αντικειμένου, όπως είναι τα καπάκια, τα οποία εάν αξιοποιηθούν μπορούν να αποβούν υπέρ χρήσιμα για έναν άνθρωπο, αλλά και να προστατεύσουμε το περιβάλλον μας.
Ας συνεχίσουμε την προσπάθεια , συμπράττοντας όλοι μας ,διότι χαμένος αγώνας, είναι μόνο ο αγώνας που δεν δίνεται.
Κλείνοντας, θα ήθελα να επισημάνω πως θα είμαι στο πλευρό του συλλόγου και σαν επιχειρηματίας αλλά και σαν άνθρωπος, στηρίζοντας πάντα τις προσπάθειές τους για μια καλύτερη ζωή.
Με εκτίμηση,
Μαντζιαβάς Δημήτρης

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...