Menu
RSS
Κυριακή, 19/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τρίτη, 04 Φεβρουαρίου 2014 - Kalimera Arkadia

Διαλύεται η 4η Μεραρχία – Νέες φήμες για κλείσιμο του στρατοπέδου στην Τρίπολη! (vd)

Νέες φήμες έρχονται ξανά στο προσκήνιο για κατάργηση του στρατοπέδου πεζικού στην Τρίπολη, αφού είναι γνωστό ότι διαλύεται η 4η Μεραρχία πεζικού και στη θέση της θα λειτουργήσει η Διοίκηση Κέντρων…

Διαβάστε περισσότερα...

Εκδήλωση για την υποψηφιότητα της Τρίπολης να γίνει Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης το 2021!

Στα πλαίσια της υποψηφιότητας της Τρίπολης για Ευρωπαϊκή πρωτεύουσα πολιτισμού το 2021 και μετά από εισήγηση της οργανωτικής επιτροπής ξεκινά από το Δήμο Τρίπολης η διαδικασία υποβολής της πρότασης, με μια εκδήλωση που θα λάβει χώρα την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου στο πνευματικό κέντρο του Δήμου Τρίπολης, στις 17:00 μμ.

Διαβάστε περισσότερα...

Σοκ στο Κιάτο – Νεκρός έπεσε 17χρονος μαθητής ενώ έπαιζε μπάσκετ…

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Κορινθίας από τον αιφνίδιο θάνατο ενός 17χρονου μαθητή σε σχολικούς αγώνες μπάσκετ στο Κιάτο, που σημειώθηκε λίγο μετά τις 11.00 το πρωί.

Διαβάστε περισσότερα...

Χαμός στο Δημοτικό Συμβούλιο – «Σμυρνιωτάκο» αποκάλεσε τον Δήμαρχο ο Κάμαρης και τσακώθηκε με Ταλούμη! (vd)

Θέμα για τις παράνομες κατασκευές καταστημάτων έθεσε εκτός ημερήσιας διάταξης στο Δημοτικό Συμβούλιο αντιπροσωπεία του συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης (Κάμαρης, Τότσης, Μπασακιώτης και Κοττής).

Διαβάστε περισσότερα...

«Έρχονται συγχωνεύσεις νοσοκομείων, πάει για κλείσιμο το ψυχιατρείο της Τρίπολης» (vd)

Ενόψει της προγραμματισμένης πανελλαδικής πανυγειονομικής απεργίας της Πέμπτης (6/2/14), έγινε στην Τρίπολη περιφερειακή σύσκεψη των διοικητικών συμβουλίων των σωματείων εργαζομένων στα Νοσοκομεία και στα κέντρα υγείας.

Διαβάστε περισσότερα...

Θέμα ημερών να ανακοινώσει η Χρυσή Αυγή τους υποψηφίους που θα στηρίξει στις εκλογές

Όπως κάθε πρώτη Δευτέρα του μήνα, έτσι και την Δευτέρα  3 Φεβρουαρίου η Τοπική Οργάνωση Τριπόλεως της Χρυσής Αυγής, πραγματοποίησε την ολομέλεια του μήνα.

Διαβάστε περισσότερα...

Αποκριάτικος χορός από το σύλλογο Πλατάνου Κυνουρίας

Ο ετήσιος αποκριάτικος χορός του εξωραϊστικού και πολιτιστικού συλλόγου Πλατάνου Κυνουρίας θα γίνει το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου στις 8.30 το βράδυ στο Εστιατόριο-Ταβέρνα Γλυφάδα" στο Παράλιο Άστρος.

Τιμή Εισόδου 15 ευρώ με πλήρες μενού/Άφθονο Κρασί/Πλούσια Δώρα και Ζωντανή Μουσική με τούς Θεόδωρο Πέρρο, Γιώτα και Κώστα Κόκκορη, μαζί με το επιτελείο τούς από αξιόλογούς μουσικούς & οργανοπαίκτες.

Διαβάστε περισσότερα...

«Έπεσαν» οι υπογραφές για να «πρασινίσει» το ποδοσφαιρικό γήπεδο της Τεγέας (vd)!

Σε υπογραφή σύμβασης για την παραχώρηση της χρήσης του γηπέδου που βρίσκεται στην Επισκοπή Τεγέας, προχώρησε ο Τεγεατικός σύνδεσμός με το Δήμο Τρίπολης.

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...