Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Εργασία - Πρόσληψη ναυαγοσώστη στη Μεγαλόπολη

Εργασία - Πρόσληψη ναυαγοσώστη στη Μεγαλόπολη

Την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου  δίμηνης απασχόλησης στο Δήμο Μεγαλόπολης, για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών, εποχιακών και πρόσκαιρων αναγκών του Δήμου, προγραμματίζεται στη Μεγαλόπολη.

Συγκεκριμένα, ο λόγος για την πρόσληψη ενός (1) ατόμου κλάδου ΠΕ Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού – Ναυαγοσώστη Πισίνας, για το διάστημα 01/07/2016 έως 31/08/2016, για την αντιμετώπιση εποχικών πρόσκαιρων και κατεπειγουσών αναγκών λειτουργίας της πισίνας εκμάθησης κολύμβησης, ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου, για την επίβλεψη των παιδιών που φιλοξενούνται και περνούν δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο τους στην πισίνα εκμάθησης κολύμβησης του Δήμου, την εξήγηση και μετάδοση κάποιων βασικών πραγμάτων για την κολύμβηση και την αναπνοή, καθώς και τη σωστή και ασφαλή εκμάθηση κολύμβησης με σκοπό την καλύτερη παροχή υπηρεσιών στα πλαίσια της λειτουργίας της πισίνας εκμάθησης κολύμβησης.

Η πρόσληψη του ανωτέρω προσωπικού με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου συνολικής διάρκειας δύο μηνών για την αντιμετώπιση των προαναφερόμενων πρόσκαιρων εκτάκτων κατεπειγουσών αναγκών κρίνεται απαραίτητη για το χρονικό διάστημα δύο (2) μηνών και ιδιαίτερα επιτακτική, δεδομένου ότι αποτελεί υποχρέωσή μας η ύπαρξη του ναυαγοσώστη στην πισίνα εκμάθησης κολύμβησης που ο Δήμος λειτουργεί.

Σημειωτέον ότι, οι πρόσκαιρες και εποχικές αυτές ανάγκες δεν δύνανται να καλυφθούν από το μόνιμο προσωπικό που υπηρετεί στο Δήμο και δεν απαιτείται για την αντιμετώπισή τους και δεν εξυπηρετεί η διάρκεια σύναψης σύμβασης προσωπικού μεγαλύτερης των δύο μηνών, αλλά ούτε κρίνεται σκόπιμο λόγω της φύσης και του εποχικού τους χαρακτήρα να γίνει πρόσληψη μόνιμου προσωπικού στο Δήμο για την κάλυψη των αναγκών αυτών.

Η πρόσληψη του ανωτέρω προσωπικού θα διενεργείται, κατ’ εξαίρεση των διατάξεων του άρθρου 21 του Ν. 2190/1994, με απόφαση του Δημάρχου (του αρμοδίου προς διορισμό οργάνου), για την αντιμετώπιση εκτάκτων κατεπειγουσών και εποχικών αναγκών σύμφωνα με την παρούσα απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...