Menu
RSS
Σάββατο, 27/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Βόρεια Κυνουρία – 22 νέες θέσεις εργασίας!

Βόρεια Κυνουρία – 22 νέες θέσεις εργασίας!
Ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας ύστερα από απόφαση του Δ.Σ, ανακοινώνει ότι θα προσλάβει εργατικό και τεχνικό προσωπικό για απασχόληση μέχρι και πέντε ημερομίσθια κατ' άτομο το μήνα Ιούνιο, συνολικού αριθμού είκοσι (20) ατόμων, προς κάλυψη των αναγκών των υπηρεσιών του στον τομέα της καθαριότητας.
Οι ενδιαφερόμενοι θα υποβάλλουν την αίτησή τους και τα δικαιολογητικά από 08/06/2016 ημέρα Τετάρτη έως και 10/06/2016 ημέρα Παρασκευή και ώρα 13:00.
Δείτε την αναλυτική προκήρυξη, ΕΔΩ: diavgeia.gov.gr
 
ΥΔΡΟΝΟΜΕΙΣ
Επίσης, ο Δήμος θα προχωρήσει στην πρόσληψη προσωπικού, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικού αριθμού δύο (2) ατόμων, για την κάλυψη εποχιακών αναγκών άρδευσης (ΥΔΡΟΝΟΜΕΩΝ), στο Δήμο Βόρειας Κυνουρίας. Πρόκειται για θέσεις ΥΕ Υδρονομέων άρδευσης, σε Κορακοβούνι και Καστρί, με μερική απασχόληση 6 ωρών ημερησίως, έως 30/9/2016.
Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων αρχίζει από την επόμενη ημέρα της ανάρτησής της στο κατάστημα της υπηρεσίας μας και στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού ή κοινοτικού καταστήματος και είναι από 8/6/2016 ημέρα Τετάρτη έως και τις 10/6/2016 ημέρα Παρασκευή και ώρα 13:00.
Δείτε την αναλυτική προκήρυξη, ΕΔΩ: diavgeia.gov.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...