Menu
RSS
Δευτέρα, 20/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Σύντομα θα ξεκινήσει ο καθαρισμός και το πλύσιμο όλων των κάδων στον Δήμο Τρίπολης!

Σύντομα θα ξεκινήσει ο καθαρισμός και το πλύσιμο όλων των κάδων στον Δήμο Τρίπολης!

Κατά πλειοψηφία ενέκρινε η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Τρίπολης (διαφώνησε μόνο ο Κώστας Τζιούμης) την εκτέλεση των υπηρεσιών καθαριότητας: «Εργασίες χειρονακτικού οδοκαθαρισμού στη Δημοτική Ενότητα Τρίπολης, πλυσίματος κάδων σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες καθώς και πλυσίματος λαϊκών αγορών στη Δ.Ε. Τρίπολης», για την ανάδειξη εργολάβου, με ανοιχτό δημόσιο διαγωνισμό με σφραγισμένες μειοδοτικές προσφορές κατ’ αποκοπή, με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη προσφορά, για τη σύναψη δημόσιας σύμβασης.

Τo αντικείμενο εργασίας του Αναδόχου αφορά στην εκτέλεση των υπηρεσιών καθαριότητας με τίτλο «Εργασίες χειρονακτικού οδοκαθαρισμού στη Δημοτική Ενότητα Τρίπολης, πλυσίματος κάδων σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες καθώς και πλυσίματος λαϊκών αγορών στη Δ.Ε. Τρίπολης», προϋπολογισμού 101.700,00 € (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. 13%), για χρονικό διάστημα δώδεκα (12) μηνών από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης και αφορά στη Δημοτική ενότητα Τρίπολης και σε όλες τις τοπικές κοινότητες των δημοτικών αυτών ενοτήτων, όπως αυτές αναφέρονται παραπάνω.

Γενικότερα, ως χώρος συμβατικής εργασίας του αναδόχου, ορίζονται όλες οι περιοχές, όπως αυτές αναφέρονται παραπάνω και κατόπιν εντολών και υποδείξεων της Υπηρεσίας. Η παραπάνω εργασία θα εξελίσσεται ως κάτωθι:

1. Καθ’ όλη τη διάρκεια της σύμβασης το πλύσιμο των κάδων σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες (και ειδικότερα σε κατοικημένες και μη περιοχές εντός των ορίων όλων των Δημοτικών Ενοτήτων, σε οδούς, πλατείες, λοιπούς κοινόχρηστους χώρους, όπου είναι τοποθετημένοι οι τυποποιημένων κάδων απορριμμάτων) θα γίνεται κάθε τρεις (3) μήνες, ήτοι τέσσερεις (4) φορές καθ’ όλη τη διάρκεια της 12μηνης σύμβασης, για το σύνολο των κάδων (σύμμεικτων απορριμμάτων & ανακυκλώσιμων υλικών) με ένα (1) καδοπλυντήριο όχημα, χωρητικότητας, σε καθαρό νερό, τουλάχιστον 4 m3, εξοπλισμένο με σύστημα πλυσίματος δρόμων και θα απασχολούνται σε αυτό ως πλήρωμα ένας (1) οδηγός και δύο (2) εργάτες.

Επίσης, καθ’ όλη τη διάρκεια της σύμβασης, το πλύσιμο των οδών και λαϊκών αγορών στη Δημοτική Κοινότητα Τρίπολης, θα γίνεται κάθε εβδομάδα σε όλες τις λειτουργούσες λαϊκές αγορές, με ένα (1) καδοπλυντήριο όχημα, χωρητικότητας, σε καθαρό νερό, τουλάχιστον 4 m3, εξοπλισμένο με σύστημα πλυσίματος δρόμων και θα απασχολούνται σε αυτά ως πλήρωμα ένας (1) οδηγός και δύο (2) εργάτες. Ειδικότερα οι ημέρες όπου θα γίνεται το πλύσιμο των κάδων και των λαϊκών αγορών θα είναι συγκεκριμένες, και καθορισμένες από την Υπηρεσία. Εάν ο ανάδοχος πραγματοποιήσει λιγότερες πλύσεις από τις οριζόμενες μηνιαίως θα αμείβεται ανάλογα. Ο ανάδοχος θα ενημερώνει την αρμόδια υπηρεσία, για κάθε πλύση, τηρώντας συγχρόνως βιβλίο δρομολογίων. Ο αριθμός και η πυκνότητα των δρομολογίων των μεταφορικών μέσων του αναδόχου, κατά οικισμό, περιοχή και ημέρα εργασίας, θα ισοδυναμούν στο ακέραιο, με την πληρότητα των απαιτούμενων πλύσεων, κατά περίπτωση κάδων και λαϊκών αγορών.

2. Η οδοσάρωση στη Δημοτική Ενότητα Τρίπολης θα πραγματοποιείται όλες τις ημέρες της εβδομάδας, καθ’ όλη τη διάρκεια της σύμβασης. Οι εργασίες αυτές θα πραγματοποιούνται, καθ’ όλη τη διάρκεια της σύμβασης, με πέντε (5) οδοκαθαριστές.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...