Menu
RSS
Δευτέρα, 20/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Λογοτεχνικά απογεύματα από τη Θεατρική Ομάδα – Δείτε εικόνες από τις πρόβες στο «Καλημέρα Αρκαδία»!

Λογοτεχνικά απογεύματα από τη Θεατρική Ομάδα – Δείτε εικόνες από τις πρόβες στο «Καλημέρα Αρκαδία»!
Για τη σειρά λογοτεχνικών απογευμάτων που διοργανώνει η Θεατρική Ομάδα Τρίπολης, μίλησε στο kalimera-arkadia.gr, η υπεύθυνη του προγράμματος και μέλος της ομάδας, Ναταλία Χάβαρη, ενόψει του τρίτου και τελευταίου για φέτος λογοτεχνικού απογεύματος, που θα γίνει αυτή την Κυριακή, στα εντευκτήρια της ομάδας, στις 20:15.
Η κυρία Χάβαρη, ανέφερε πως πρόκειται για μια σειρά λογοτεχνικών απογευμάτων, που ως στόχο έχει, την εξοικείωση του κοινού με τη λογοτεχνία, μέσα από δραματοποιημένη ανάγνωση λογοτεχνικών έργων, στην οποία συμμετέχουν παιδιά της θεατρικής ομάδας.
Μέχρι στιγμής έχουν διαβαστεί τα εξής: «Ο μελαγχολικός θάνατος του Στρειδάκη» - Tim Burton, «Η μάγισσα της οδού Μουφτάρ» - Pierre Gripari , ποιήματα της Joyce Mansour, ποιήματα της Emily Dickinson, ποιήματα της Κατερίνα Γώγου, ποιήματα της Sylvia Plath, «Ο ξένος», «Η πανούκλα», «Η πτώση» του Αλμπέρ Καμύ .
«Σίγουρα, δεν πρόκειται για μια θεατρική παράσταση» τόνισε, συμπληρώνοντας πως είναι μια ωραία και δημιουργική απασχόληση, που κινεί το θεατή να γίνει …αναγνώστης, «θέλουμε να κάνουμε τον θεατή να πάει και να αγοράσει ένα βιβλίο μετά από το λογοτεχνικό απόγευμα, και αν όχι να αγοράσει, να πάει ως τη βιβλιοθήκη και να δανειστεί ένα» υπογράμμισε η κα Χάβαρη, η οποία δήλωσε πως πιθανότητα η προσπάθεια να συνεχιστεί και του χρόνου.
Το «Καλημέρα Αρκαδία» εξασφάλισε εικόνες από τις πρόβες για το λογοτεχνικό απόγευμα της Κυριακής και σάς τις παρουσιάζει!
Π.Α.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...