Menu
RSS
Δευτέρα, 20/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Νέος Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης ο Παναγιώτης Κοσκινάς

Νέος Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης ο Παναγιώτης Κοσκινάς

Στην πρώτη μετεκλογική συνεδρίαση της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης, ανακοινώθηκε επίσημα ότι νέος Πρόεδρος του συμβουλίου είναι πλέον ο Παναγιώτης Κοσκινάς.

Σύμφωνα με τη νομοθεσία, αν ο Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας ανεξαρτητοποιηθεί από το συνδυασμό με τον οποίο εκλέχτηκε, τότε εκπίπτει αυτοδικαίως από το αξίωμα του Προέδρου.

Στην περίπτωση του Ηλία Κάμαρη, υπήρξε αποχώρηση και ανεξαρτητοποίηση από την παράταξη «Νέα Τρίπολη» με την οποία εκλέχτηκε στις εκλογές του 2010.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να έχουμε αλλαγή σκυτάλης στη θέση του Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας με τον Παναγιώτη Κοσκινά να αναλαμβάνει καθήκοντα Πρόεδρου μέχρι και τις 31 Αυγούστου 2014, όταν και θα εγκατασταθεί το νέο συμβούλιο Δημοτικής Κοινότητας.

Ο Παναγιώτης Κοσκινάς προήδρευσε στη συνεδρίαση της Τετάρτης και χειρίστηκε πολύ προσεκτικά και ορθά το ζήτημα που προέκυψε με τις καταγγελίες για ηχορρύπανση στην Πλατεία Πετρινού.

Να σημειώσουμε με την ευκαιρία ότι ο Παναγιώτης Κοσκινάς ήρθε πρώτος σε ψήφους στις εκλογές του 2014, από το συνδυασμό «Νέα Τρίπολη» του Γιάννη Σμυρνιώτη και θα είναι ξανά μέλος της Δημοτικής Κοινότητας, για την επόμενη 5ετία, ως αντιπολίτευση πλέον.

Στο νέο Συμβούλιο θα είναι και ο Φώτης Παπούλιας (στην πλευρά της πλειοψηφίας), ενώ ο Ηλίας Κάμαρης εκλέχτηκε Δημοτικός Σύμβουλος Τρίπολης.

2 σχόλια

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...