Menu
RSS
Δευτέρα, 29/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Το τελικό πρόγραμμα των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στην Τρίπολη!

Το τελικό πρόγραμμα των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στην Τρίπολη!
Ο Δήμος Τρίπολης μπαίνοντας στην τελική ευθεία της προετοιμασίας των Χριστουγεννιάτικων Εκδηλώσεων και Δράσεων, εξέδωσε το έντυπο πρόγραμμα το οποίο θα διανεμηθεί στην πόλη και ιδιαιτέρως σε χώρους και μέρη που θα υπάρχουν παιδιά, τα οποία είναι το επίκεντρο των ημερών αυτών. Χωρίς βέβαια να αγνοούνται οι μεγάλοι.
Χορηγός επικοινωνίας θα είναι το «Καλημέρα Αρκαδία»!
 
ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΑΥΛΗ

Αγαπητοί μας συμπολίτες,
Φίλες και φίλοι, επισκέπτες της πόλης μας,
Περιμένοντας αυτές τις Άγιες και ιδιαίτερες μέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, είμαστε εδώ για να δημιουργήσουμε μια ξεχωριστή, ευχάριστη, αισιόδοξη, εορταστική και κατανυκτική ατμόσφαιρα.
Τα παιδιά μας, που αυτές τις μέρες είναι οι κύριοι πρωταγωνιστές αλλά και αποδέκτες των εκδηλώσεων μας, θα καταφέρουν να ταξιδέψουν κι εμάς τους μεγαλύτερους, στον κόσμο της αγνότητας, της χαράς και της αθωότητάς τους. Βέβαια, και οι μεγάλοι, θα βρουν τις δικές τους εκδηλώσεις έτσι ώστε και αυτοί να συμμετέχουν άμεσα και να ενσαρκώσουν αυτές τις Άγιες μέρες.
Σε μια σειρά εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων, που θα καλύπτουν όλο το φάσμα των ηλικιών, των ενδιαφερόντων και των γούστων, για όλες τις μέρες, θα καταφέρουμε να διώξουμε λίγο την απελπισία, την απαισιοδοξία και τα γκρίζα χρώματα από μέσα μας.
Μέσα από τραγούδια, μουσικές, όπερα, παιχνίδια με τον Άγιο Βασίλη, ταξίδι με το τρενάκι μας, ξωτικά, νεράιδες, όλα αυτά μαζί κάτω απ΄ το φωτισμένο Χριστουγεννιάτικο δέντρο μας και σε μεγάλο μέρος της πόλης μας, μικροί και μεγάλοι θα γίνουν ένα.
Έτσι, αφού ευχηθώ σε όλους τους φίλους και τις φίλες μας που θα συμμετάσχουν στις δράσεις και στις εκδηλώσεις μας, Καλή Διασκέδαση, θέλω να ευχηθώ τις Άγιες αυτές μέρες να φύγει από μέσα μας η μοναξιά. Να μην υπάρξουν άνθρωποι που θα νιώθουν μόνοι και όλοι μας να φροντίσουμε γι’ αυτό.
Κλείνοντας θέλω να στείλω τις Ευχές μου σε όλους τους συμπολίτες μας και τους αγαπητούς επισκέπτες μας, που αυτές τις μέρες θα βρεθούν στην Πρωτεύουσα του Μωριά, Χρόνια Πολλά και Καλά.
Με εκτίμηση
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΥΛΗΣ

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΒΡΕΝΤΑ

Ας ήτανε τα Χριστούγεννα κάτω απο το δέντρο, να φέρουν στα παιδιά, αλλά και στους μεγάλους, τη χαρά που τους αξίζει.
Ας γίνουν οι γιορτές ο λόγος να μαζευτούμε στην πόλη μας, να νιώσουμε αγάπη και να υποσχεθούμε ότι το 2015 θα γίνουμε καλύτεροι!!!!
Όμορφες γιορτές με Υγεία
Σπύρος Βρέντας - Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Τρίπολης.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...