Menu
RSS
Πέμπτη, 18/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Πότε και πως θα μαζευτούν τα σκουπίδια από την Τρίπολη (vd)

Πότε και πως θα μαζευτούν τα σκουπίδια από την Τρίπολη (vd)
Πυρετωδώς εργάζονται οι υπηρεσίες του Δήμου Τρίπολης για μαζευτούν τα σκουπίδια που βρίσκονται συσσωρεμένα στην πόλη, σε μεγάλους σάκους, και να μεταφορτωθούν, με ευθύνη της περιφέρειας, σε διάφορα σημεία.
Σε συνέντευξή του, ο Δήμαρχος Τρίπολης, Δημήτρης Παυλής, λέει ότι θα τοποθετηθούν μεγάλο κάδοι σε 30 σημεία μέσα στην πόλη, όπου θα συγκεντρώνονται τα σκουπίδια, πριν μεταφερθούν σε νόμιμο αδειοδοτημένο χώρο, όπως προβλέπεται στην προγραμματική σύμβαση, ανάμεσα σε Δήμο και Περιφέρεια.
Τα 30 αυτά σημεία δεν θα είναι σταθερά, αλλά θα αλλάζουν, μέρα με τη μέρα, για να εξυπηρετηθεί όλη η πόλη, διευκρινίζει ο Δημήτρης Παυλής.
Τα σκουπίδια θα ξεκινήσουν να μαζεύονται αρχικά από τα σχολεία, τα νοσοκομεία και τα στρατόπεδα και στη συνέχεια στην υπόλοιπη πόλη.
Ο Δήμαρχος εκτιμά ότι θα χρειαστούν περίπου 15 μέρες για να καθαρίσει η πόλη.

5 σχόλια

  • ΒΑΣΙΛΗΣ
    ΒΑΣΙΛΗΣ Τετάρτη, 08 Απριλίου 2015 17:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΣ ΜΑΖΕΥΕΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΑ 20 ΜΕΤΡΑ . ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ 20 ΜΕΤΡΑ.
    ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΠΗΓΑΙ ΝΕΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ. ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΕΝΟ ΧΩΡΟ ΔΙΠΛΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΣΟΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ .
    ΣΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ!

  • ΛΕΒΙΔΙΩΤΗΣ
    ΛΕΒΙΔΙΩΤΗΣ Τετάρτη, 04 Μαρτίου 2015 00:29 Σύνδεσμος σχολίου

    ΦΕΡΤΕ ΜΑΣ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΟ ΛΕΒΙΔΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ....!!! ΑΣ ΛΕΜΕ ΟΧΙ....ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ !!!

  • Ανδρέας
    Ανδρέας Τρίτη, 03 Μαρτίου 2015 23:38 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν μπορώ να καταλάβω αφού ο Σμυρνιώτης παρέδωσε στον κύριο Παυλή αδειοδοτημένο χώρο , εκεί που είχε υποδείξει η Περιφέρεια , γιατί δεν τα πάει εκεί ο Παυλής μέχρι να πάρει αδειοδοτήσεις για το Μεγαβούνι?
    Δύο χρόνια έκανε ο Σμυρνιώτης να τελειώσει, ο Παυλής θα κάνει τουλάχιστον τέσσερα. Ας πάει εκεί προσωρινά γιατί και να μαζευτούν τώρα τα σκουπίδια , μετά από ένα μήνα πάλι τα ίδια θα έχουμε.

  • Panos
    Panos Τρίτη, 03 Μαρτίου 2015 23:26 Σύνδεσμος σχολίου

    Δηλαδή επι 15 μέρες θα κάνουμε βόλτες τα σκουπίδια από τη μία μεριά στην άλλη της πόλης.
    Συγχαρητήρια ωραία λύση βρήκατε!!!
    Ούτε σε 3 μήνες δε μαζεύονται έτσι τα σκουπίδια

  • αγανακτησμενος
    αγανακτησμενος Τρίτη, 03 Μαρτίου 2015 21:50 Σύνδεσμος σχολίου

    ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΗ ''ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΣΤΟ ΤΣΕΠΑΚΙ ΣΟΥ '' ΡΕ ΠΑΥΛΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΤΗ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗ ΠΕΙΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ 15 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΠΟΛΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΟΛΑ Ε? ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΠΟΤΕ ΠΑΛΙ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗ ΠΟΛΗ ΜΑΣ. ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΒΓΑΛΕ ΤΑ ΡΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΦΟΡΑΣ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΑ ΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΑΡΡΩΣΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ! ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΥΛΗ ΚΑΙ ΣΕ ΣΜΥΡΝΙΩΤΗ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΔΕ ΞΕΡΕΤΕ ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΤΕ ΛΕΦΤΑ .............................................. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...