Menu
RSS
Τρίτη, 23/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ένα από τα σημεία που θα συγκεντρώνονται σκουπίδια θα είναι δίπλα στο γήπεδο του Παναρκαδικού;

Ένα από τα σημεία που θα συγκεντρώνονται σκουπίδια θα είναι δίπλα στο γήπεδο του Παναρκαδικού;
Είναι γνωστό ότι ο σχεδιασμός για να μαζευτούν τα σκουπίδια από την Τρίπολη, είναι να συγκεντρωθούν σε 30 διαφορετικά σημεία, σε μεγάλα κοντέινερ και στη συνέχεια να μεταφερθούν σε νόμιμα αδειοδοτημένο χώρο, όπως προβλέπει η προγραμματική σύμβαση ανάμεσα σε Δήμο και Περιφέρεια. Ο Δήμος δεν έχει γίνει ακόμα γνωστός …
Αναγνώστης του «Καλημέρα Αρκαδία» έστειλε φωτογραφίες από το σημείο που –όπως αναφέρει – τοποθετηθήκαν τα κοντέινερ για τη συγκέντρωση των σκουπιδιών πρόκειται για το δρόμο δίπλα στο γήπεδο του Παναρκαδικού.
Γράφει χαρακτηριστικά: «Αν παρατηρήσετε είναι χωματόδρομος γεμάτος με λακκούβες που λιμνάζουν νερά. Γενικά η περιοχή έχει πρόβλημα με λιμνάζοντα νερά.
Πώς θα αποκαταστήσει ο Δήμος το χώρο, αν σκεφτείς ότι θα αδειάζουν τα σκουπίδια στο χώμα και μετά θα τα βάζουν μέσα στα κοντέινερ.
Τα ζουμιά από τα λιωμένα σκουπίδια πού θα πάνε, θα ποτίσει το χώμα και θα μολυνθεί όλος ο χώρος, θα βρωμάει για καιρό, αφού ο χωματόδρομος δεν μπορεί να πλυθεί ούτε να απολυμανθεί.
Γύρω από το χώρο αυτό υπάρχουν πολυκατοικίες και μην ξεχνάτε ότι στα 3 μέτρα είναι οι κερκίδες του γηπέδου του Παναρκαδικού που γίνονται οι αγώνες την Κυριακή, με πολύ κόσμο.»

6 σχόλια

  • ΣΦΥΡΙ
    ΣΦΥΡΙ Πέμπτη, 05 Μαρτίου 2015 15:01 Σύνδεσμος σχολίου

    ΠΟΙΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΜΥΡΝΙΩΤΗ.ΡΕ ΓΑΤΑΚΙΑ ΑΚΟΜΗ ΑΡΑΧΝΕΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΧΙΧΙΧΙ.2019.ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΚΑΤΣΟΥΛΙΑ.ΟΛΟΙ ΣΑΣ

  • Θανάσης
    Θανάσης Πέμπτη, 05 Μαρτίου 2015 09:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Μάλλον ο Μήτσος έχει Προηγούμενα με τον Παναρκαδικό και θέλει να τον εκδικηθεί....

  • Ανωνυμος
    Ανωνυμος Πέμπτη, 05 Μαρτίου 2015 09:10 Σύνδεσμος σχολίου

    "'Ελεοςs", τι δεν καταλαβαίνεις ? Αν σου έβαζαν και σένα τα σκουπίδια μέσα στα μούτρα σου θα καταλάβαινες ?

  • Νίκος
    Νίκος Πέμπτη, 05 Μαρτίου 2015 09:07 Σύνδεσμος σχολίου

    Δε φταίει ούτε ο Σμυρνιώτης ούτε κανένας άλλος από την αντιπολίτευση εάν είναι ανίκανοι ο Δήμος και η Περιφέρεια να μαζέψουν τα σκουπίδια.
    Ας σταματήσουν οι αρμόδιοι να πετάνε το μπαλάκι δεξιά και αριστερά και ας στρωθούν να δουλέψουν γιατί θα πεθάνουμε από τη βρώμα.

  • Ελεοςs
    Ελεοςs Πέμπτη, 05 Μαρτίου 2015 07:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω!!Σας φταίει κι αυτό;οι πολίτες της Τρίπολης θέλουν να μαζευτούν τα σκουπίδια Μην βάζετε παντού εμπόδια Ας καταλάβει επιτέλους ο κ Σμυρνιωτης ότι έχασε ότι δεν είναι τίποτα πια και ας αφήσει τους άλλους να κάνουν την δουλειά τους

  • Μπραβο
    Μπραβο Τετάρτη, 04 Μαρτίου 2015 22:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Για να καταλαβω κατι , αφου διαγωνισμος δεν εχει γινει πηγαν οικιοθελως και δωρεαν καποιος εργολαβος και αφησε τα κοντεινερ για να τα γεμισει ο δημος και μετα οποιος παρει τον διαγωνισμο απο τον Πετραν θα τα παρει να τα παει βορεια; Μπραβο φιλοτιμο ο εργολαβος!!!!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...