Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Επεισόδια έξω από το Δημαρχείο – Εξαγριωμένος κόσμος πήγε να σπάσει την τζαμαρία και να μπουκάρει! (vd)

Επεισόδια έξω από το Δημαρχείο – Εξαγριωμένος κόσμος πήγε να σπάσει την τζαμαρία και να μπουκάρει! (vd)
Μία απρόσμενη εξέλιξη είχε η συγκέντρωση για τα σκουπίδια στην Τρίπολη. Η πορεία κατέληξε έξω από το Δημαρχείο. Ο κόσμος ζήτησε να κατέβει ο Δήμαρχος κάτω για να συζητήσει μαζί τους.
Αυτό δεν έγινε και από την πλευρά του Δημάρχου προτάθηκε να ανέβει μία αντιπροσωπεία των συγκετρωμένων, πάνω στο γραφείο του, για να μιλήσουν.
Ο κόσμος εξαγριώθηκε και ζητούσε να μπουν ή όλοι ή κανένας.
Κάποια στιγμή, λοιπόν, οι συγκεντρωμένοι, που ήταν έξω από το Δημαρχείο, θέλησαν να μπουν μέσα, η αστυνομία μπήκε μπροστά στην είσοδο και για κάποια λεπτά, επικράτησε μεγάλη ένταση.
Κόσμος προσπάθησε να σπάσει την τζαμαρία της εισόδου του Δημαρχείου, πέταγε ομπρέλες και άλλα αντικείμενα, καθώς και σκουπίδια.
Η ένταση ήταν πολύ μεγάλη και παραλίγο από την ορμή του κόσμου να πέσει όλη η τζαμαρία, στην είσοδο του Δημαρχείου και να προκληθούν τραυματισμοί.
Μετά από λίγη ώρα, επικράτησε ηρεμία.
Πλέον, ο κόσμος που ήταν έξω από το Δημαρχείο έφυγε και διαλύθηκε η η κινητοποίηση.

Μιχάλης Σακελλαράκης

Βασιλική Παπαδοπούλου

 

13 σχόλια

  • πακης
    πακης Παρασκευή, 06 Μαρτίου 2015 23:57 Σύνδεσμος σχολίου

    πλακα πλακα ολοι οι ταχα μου τα εχουν με καποιον αλλον οτι φταιει για το σημερινο χαλι μας.Φτου σας μη σας ματιασουμε ρε εργαλια της καθε εξυπηρετησεις των πρωην και νυν ΔΗΜΑΡΧΩΝ και περιφεριαρχων.Ρε κοροιδα αλλοι περνουν τα λεφτα και εμεις τρωμε τη βρωμα και σε λιγες μερες και τις αρρωστιες

  • Νικος
    Νικος Παρασκευή, 06 Μαρτίου 2015 23:48 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν κάνετε το ίδιο και στο πλάτωμα!! Να πάτε να σπάσετε τις πόρτες και να αδειασουνε τα απορριμματοφόρα σκουπίδια!! Να τελειώνουμε!! Τόσο πολύ φοβάστε τον μέγα τσιαμουλο???
    Η μόνη λύση.....

  • ΣΤΕ
    ΣΤΕ Παρασκευή, 06 Μαρτίου 2015 23:33 Σύνδεσμος σχολίου

    ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΝΑ ΤΑ ΦΑΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΓΑΖΕΤΕ ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΙ -

  • ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ Παρασκευή, 06 Μαρτίου 2015 20:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Άγγελε όταν ο Σμυρνιώτης, ο Παπαζαχαρίας και πολλοί Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι σχεδόν όλων των παρατάξεων (πλην Παυλή) τον Μάρτιο του 2013 έκαναν πορεία πρώτα στην Εισαγγελία και μετά στην Περιφέρεια με σύνθημα "ΛΥΣΤΕ ΜΑΣ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ" μάλλον απουσίαζες. Αλλά μετά εκείνη την κινητοποίηση εκδόθηκε και η Υγειονομική Διάταξη για απομάκρυνση των απορριμμάτων από την πόλη και Κοινή Υπουργική Απόφαση για μεταφορά 11000 τόνων στον ΧΥΤΑ Φυλής και λίγο αργότερα Απόφαση Κήρυξης του Δήμου σε Έκτακτη Ανάγκη που επέτρεψε το άδειασμα της πόλης σε πέντε με έξι μέρες με τον ορισμό της Αγ. Τριάδας ως χώρου προσωρινής αποθήκευσης και μεταφόρτωσης.
    Τέσσερις μήνες μετά (Ιούλιος 2013) ο Τατούλης ανακοίνωνε παρουσία τεσσάρων υπουργών την ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ως προσωρινό ανάδοχο που αρχές του 2014 θα παραλάμβανε τα απορρίμματα. Τώρα μας λέει τέλος 2015 και ...βλέπουμε.
    Και εν τω μεταξύ όταν ο Σμυρνιώτης υπέβαλε για προσυμβατικό έλεγχο προγραμματική σύμβαση Προσωρινής Διαχείρισης σ ε συνεργασία με το ΤΕΙ Κρήτης αυτή κόπηκε γιατί κρίθηκε ότι δεν είναι αρμοδιότητα του Δήμου.
    Μη βάζεις λοιπόν τα "σ..." Τατούλη και Παυλή στο ίδιο τσουβάλι με τους άλλους...

  • υποκινουμενος απο τη βρωμια σαςDolik
    υποκινουμενος απο τη βρωμια σαςDolik Παρασκευή, 06 Μαρτίου 2015 18:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Προς "πρωην....συνεταιρο"
    Ο τραμπουκισμος εχει δυο προσωπα. Το ενα ειναι αυτο του ενβρασμω (ουτε με αυτον συμφωνω) και ο αλλος ειναι οπρομελετημενος. Αυτος δηλαδη στον οποιο επιδιδονται τις τελευταιες μερες ο"δημαρχος" και οι συν αυτω...χαρακτηριζοντας τους πολιτες υποκινουμενους. Ετσι νομιζετε οτι θα μεταφερετε τις ευθυνες σας. Τις ευθυνες αν δεν μπορειτε να τις αντιμετωπισετε υπαρχει δημοκρατικος δρομος....... Μηπως ομως σας κρατα κατι αλλο στην εξουσια? ........
    Κατι αλλο ακομα. το: "ποστιματα ε προστιματα " ειναι βρισια .... "Βεβαιος" δεν το καταλαβες ουτε αυτο !!!!!!

  • Άγγελος
    Άγγελος Παρασκευή, 06 Μαρτίου 2015 18:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Τα τρολάκια του Παυλή και του Τατούλη να σταματήσουν να γράφουν ότι δήθεν του έννοιαξε η πόρτα του δημαρχείου όταν τα σκουπίδια, έχουν φτάσει μέχρι τα σπίτια μας και τα ποντίκια κόβουν βόλτες στις αυλές μας... Οι δήθεν αγανακτισμένοι του Σμυρνιώτη επίσης ας αναλογιστούν ότι ο προηγούμενος δήμαρχος έχει εξίσου τις ίδιες ευθύνες με την σημερινή δημοτική αρχή...
    Γενικά το παιχνίδι που παίζεται με τις εταιρίες και τα συμφέροντα με την ιδιωτικοποίηση των σκουπιδιών έχουν φέρει την κατάσταση εδώ που την έχουν φέρει...Αυτοί που παίζουν αυτό το παιχνιδάκι πέρα από τα συμφέροντα τους θα πρέπει να δουν και το συμφέρον των πολιτών...
    Ντροπή τους...

  • Ανώνυμος
    Ανώνυμος Παρασκευή, 06 Μαρτίου 2015 17:07 Σύνδεσμος σχολίου

    Σε άλλη θέση το ιστολόγιο δημοσιεύει πρόσκληση του ιατρικού Συλλόγου για γενική συνέλευση. Μπήκα από περιέργεια να δω αν στα θέματα περιλαμβάνεται κάτι για τα σκουπίδια. Απογοητεύτηκα όμως και καταχώρησα το παρακάτω σχόλιο, που το ανεβάζω και εδώ: "Σε άλλο πλανήτη ζει ο ιατρικός σύλλογος, όλα θα τα συζητήσει, αλλά για την τραγωδία των απορριμάτων σιγή ιχθύος και ας είναι ο κυρίως καθ' ύλη αρμόδιος επιστημονικός φορέας να μιλήσει πρώτος και να πρωτοστατήσει στο κοινωνικό κίνημα για το θέμα. Τώρα να μην πάει ο νούς μας στο κακό; Εκείνο που με εντυπωσιάζει , είναι ότι, εκτός ελαχίστων προσωπικών εξαιρέσεων, δεν εμφανίστηκαν ούτε καν κάποια μέλη του ιατρικού συλλόγου να υπερασπιστούν με κάποια παρέμβαση τον ιατρικό τους όρκο (έναντι του οποίου έχουν υποχρέωση), καλά για κοινωνική ευαισθησία λόγο δεν κάνουμε...."

  • υποκινουμενος απο τους πρωην και συνεταιρους
    υποκινουμενος απο τους πρωην και συνεταιρους Παρασκευή, 06 Μαρτίου 2015 17:06 Σύνδεσμος σχολίου

    υποκινουμενος απο τη βρωμια σας!
    Βεβαίος και είστε τραμπούκοι!! Με τραμπουκισμο πηγατε να σπασετε την πορτα για να μπειτε στο Δημαρχείο!! Κρίμα γιατί αυτοί που σας υποκίνησαν με΄τα εξαφανίστηκαν...(ΤΑ ΠΡΩΤΟΠΑΛΗΚΑΡΑ)

  • Δήμητρα
    Δήμητρα Παρασκευή, 06 Μαρτίου 2015 16:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Η κυρία που χτυπά με την ομπρέλα τα Τζαμια θα τα πληρώσει;

  • υποκινουμενος απο τη βρωμια σας
    υποκινουμενος απο τη βρωμια σας Παρασκευή, 06 Μαρτίου 2015 16:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Την αγανακτηση του κοσμου τη λετε τραμπουκισμο.? Την προκληση του "δημαρχου" πως την ονομαζετε? Δεν σας παιρνει αλλο αποκαλυφθηκατε . ΤΟ μονο που σας ενδιαφερει ειναι η καρεκλα και η νομη της εξουσιας. Δεν αναφερω τη λεξη νρτοπη. Δεν την καταλαβαινετε, ουτε εσεις ουτε ο "δημαρχος. " σας . προστιματα ε προστιματα........

  • ΝΙΚ
    ΝΙΚ Παρασκευή, 06 Μαρτίου 2015 15:01 Σύνδεσμος σχολίου

    ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΤΟΥ ΣΜΥΡΝΙΩΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΥ ΤΣΑΜΟΥΛΟΥ!!!

  • κατερινα
    κατερινα Παρασκευή, 06 Μαρτίου 2015 14:28 Σύνδεσμος σχολίου

    Με αυτές τις καταστάσεις χάνουμε το δίκιο μας σαν πολίτες. Αυτά μας προσβάλουν ακυρώνοντας την προσπάθεια μας για να ακουστούν οι Φονές μας στρέφοντας τα βλέμματα σε αυτές τις απαράδεκτες ενέργειες και όχι στον κύριο σκοπό τον ενεργειών μας, να έχουμε μια καθαρή Πόλη

  • aganaktismenos
    aganaktismenos Παρασκευή, 06 Μαρτίου 2015 14:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν άκουσα έγινε καμία σύλληψη είπαμε να διαδηλώσουμε ειρηνικά αλλά κάποιοι ανεγκέφαλοι μας κάνουν να χάνουμε το δίκιο μας με τραμπουκισμούς διαφόρων αγραμάτων γραφικών τώρα συζητάμε για επισόδια και όχι για λύσεις...

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...