Menu
RSS
Τετάρτη, 08/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Δεν ντρεπόμαστε καθόλου στην Τρίπολη; Κανένας σεβασμός στα άτομα με αναπηρία ... (vd)

Δεν ντρεπόμαστε καθόλου στην Τρίπολη; Κανένας σεβασμός στα άτομα με αναπηρία ... (vd)
Ανεγκέφαλοι συμπολίτες μας εξακολουθούν καθημερινά να παρκάρουν όπου θέλουν και να μην δείχνουν κανένα σεβασμό στα άτομα με αναπηρία τα οποία αδυνατούν να κυκλοφορήσουν στην Τρίπολη.


Ο Αντιπρόεδρος των ΑΜΕΑ Αρκαδίας, Παναγιώτης Παρασκευόπουλος εξηγεί: «Η πόλη της Τρίπολης είναι μία δύσκολη πόλη για τα άτομα με αναπηρία τα οποία ούτε μπορούν να κυκλοφορήσουν άνετα, ούτε να παρκάρουν στις ειδικά διαμορφωμένες θέσεις που υπάρχουν για ΑΜΕΑ.

Στις ράμπες είναι παρκάρισμα αυτοκίνητα και μηχανάκια κι αυτό συμβαίνει σε καθημερινή βάση».

Χαρακτηριστικό παράδειγμα της κατάστασης που επικρατεί είναι ότι σε ορισμένες περιπτώσεις όταν ένα άτομο με αναπηρία κάνει σύσταση σε κάποιον που έχει παρκάρει παράνομα, κάποιοι όχι μόνο δεν αντιλαμβάνονται το λάθος τους, αλλά δημιουργούν και λεκτικά επεισόδια!
Τέλος, να σημειωθεί ότι τα ΑΜΕΑ συνεργάζονται με το Δήμο Τρίπολης για να βελτιωθεί η κατάσταση για το δίκτυο πάρκινγκ στην πόλη.


2 σχόλια

  • Μαρινα
    Μαρινα Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2016 23:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Τραγικα απαιδευτοι ανθρωποι...δεν υπαρχει ραμπα για να περασει καροτσι μωρου η αναπηρικο αμαξιδιο πουθενα γιατι φυσικα καποιος εχει βολεψει το αμαξακι του η την μηχανη του.. Μην μιλησω για τις θεσεις παρκινγκ..

  • ΣΟΥΚΟ
    ΣΟΥΚΟ Πέμπτη, 07 Μαϊος 2015 15:13 Σύνδεσμος σχολίου

    ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΟΥΤΕ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΜΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΟΥΤΕ ΜΑΝΑ ΜΕ ΜΩΡΟ ΣΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΟΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΠΟΥ ΚΟΙΤΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΠΙΟΥΝ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΗΝ ΠΕΡΠΑΤΗΣΟΥΝ ΠΟΛΥ......ΤΟ ΜΟΝΙΜΟ ΜΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΡΕΩΣ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟ, ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΟΥΤΕ ΜΑΝΑΔΕΣ ΜΕ ΚΑΡΟΤΣΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ.......

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...