Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Μπαίνει ορκωτός ελεγκτής στην ΚΕΔΗΤ – Ακολουθούν Νομικό Πρόσωπο και ΔΕΥΑΤ! (vd)

Μπαίνει ορκωτός ελεγκτής στην ΚΕΔΗΤ – Ακολουθούν Νομικό Πρόσωπο και ΔΕΥΑΤ! (vd)
Ύστερα από πρόσκληση του Δημήτρη Παυλή, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΗΤ συνεδρίασε την Παρασκευή, στο Δημαρχείο.
Μετά τη συνεδρίαση, ο Δήμαρχος Τρίπολης, παραχώρησε συνέντευξη τύπου, από κοινού με τον Πρόεδρο της ΚΕΔΗΤ, Τάσο Τσούκα.
Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου, ο Δήμαρχος είπε ότι αυτό που αποφασίστηκε ομόφωνα από το Δ.Σ. της ΚΕΔΗΤ είναι να προχωρήσει η διαδικασία κατά προτεραιότητα του άμεσου ελέγχου της διαχείρισης της ΚΕΔΗΤ από τον Σεπτέμβριο μέχρι τώρα, το διάστημα δηλαδή που έχει την ευθύνη της διοίκησης η σημερινή Δημοτική αρχή.
Μίλησε επίσης και για εφαρμογή προηγούμενης απόφασης του διοικητικού συμβουλίου της ΚΕΔΗΤ για οικονομικό και διαχειριστικό έλεγχο από το 2011 μέχρι τον Αύγουστο του 2014, από ορκωτό λογιστή.
«Η απόφαση του ορκωτού έτυχε της ανάλογης νομιμοποίησης από την αποκεντρωμένη διοίκηση και ο ίδιος ο ορκωτός, που θα κάνει το συνολικό έλεγχο, θα κάνει και για το διάστημα που είπα πριν», τόνισε.
Επίσης, ο ορκωτός λογιστής θα προβεί σε οποιοδήποτε έλεγχο, σε όλα τα παραστατικά, τις κινήσεις των τραπεζών, τα δικαιολογητικά, σε ό,τι απαιτείται να γίνει για να μάς δώσει το πόρισμα του.
«Αν και εφόσον υπάρξει πρόβλημα από το πόρισμα, θα οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη» είπε ο Δήμαρχος ο οποίος τόνισε ότι θέλει να τηρήσει την υπόσχεση που έχει δώσει στους δημότες για διαφάνεια σε όλα τα θέματα.
Μετά τον έλεγχο αυτό, ειπώθηκε ότι θα πρέπει το διοικητικό συμβούλιο της ΚΕΔΗΤ να εξουσιοδοτήσει νομικό σύμβουλο που θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, διασφαλίζοντας το κύρος των μελών του διοικητικού συμβουλίου στο σύνολο του.
Το διάστημα που ακολουθεί, θα γίνει ανοιχτή διαδικασία με προσφορές προκειμένου να επιλεγεί η πιο συμφέρουσα προσφορά από ορκωτούς λογιστές, για να αναλάβουν άμεσα την δουλειά τους.
Μάλιστα, ο Δήμαρχος αποκάλυψε ότι στη συνέχεια, ίσως τις επόμενες μέρες, το ίδιο (ορκωτοί ελεγκτές) θα γίνει και στο Νομικό Πρόσωπο και στη ΔΕΥΑΤ.
«Δεν επιτρέπουμε σε κανένα να αμφισβητεί τις όποιες αποφάσεις εμείς λάβαμε για τους ανάλογους ελέγχους, από οποιονδήποτε. Θα είμαστε ανελέητοι σε οποιαδήποτε ζήτημα διαφάνειας, υπογράμμισε.
«Ολόκληρο το διοικητικό συμβούλιο της ΚΕΔΗΤ, για τη μέχρι σήμερα πορεία που είχε, αυτούς τους μήνες, τυγχάνει της απεριόριστης εμπιστοσύνης μου» είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Παυλής.
 
ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΤΑΣΟΣ ΤΣΟΥΚΑΣ
Στη συνέχεια, μίλησε και ο Πρόεδρος της ΚΕΔΗΤ Τάσος Τσούκας ο οποίος είπε ότι το όνομά του είναι καθαρό και ότι όλα αυτά τα χρόνια που είναι στην Τρίπολη, ποτέ δεν έχει δώσει κανένα δικαίωμα, κάτι που το γνωρίζει η πόλη. Ενώ, προσέθεσε την πεποίθησή του ότι με τον έλεγχο θα λάμψει η αλήθεια για τη διαχείριση των οικονομικών της ΚΕΔΗΤ.
«Είμαι 50 χρόνια στην Τρίπολη και το όνομα μου δεν έχει σκιαστεί ποτέ. Η αλήθεια θα λάμψει διότι ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο» ανέφερε.
 
Μ.Σ.

11 σχόλια

  • ο πιλοτος
    ο πιλοτος Σάββατο, 30 Μαϊος 2015 16:28 Σύνδεσμος σχολίου

    ΕΚΤΑΚΤΟ Σ .Β 20000 Δ Τ 50000 Η Τ 150000 περιπου Γ 40000 Θ Κ50000 ΣΤ 70000 Π Γ 30000 Μετα απο ανακοινωση του Ε Β τοαεροπλανο με τουςπιο πανω δικαιουχους εξαφανιστηκε απο τα ρανταρ και αναμενεται την Τριτη 2 Ιουνιου να προσγειωθει στο δημαρχειο της Τριπολης οποιος προλαβε τον Κυριο ειδε...

  • Μιλτος
    Μιλτος Σάββατο, 30 Μαϊος 2015 16:07 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο κοκκινακος ποτέ θα δώσει λόγο??

  • ΝΙΚΗ
    ΝΙΚΗ Σάββατο, 30 Μαϊος 2015 11:27 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο ΚΟΚΙΝΑΚΟΣ ΤΙ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ???

  • Μήτρος
    Μήτρος Σάββατο, 30 Μαϊος 2015 09:47 Σύνδεσμος σχολίου

    Σημειολογικά ενδιαφέρον να μιλάς για σκάνδαλα και ορκωτούς λογιστές με φόντο το σήμα διεκδίκησης της πολιτιστικής πρωτεύουσας!!!!!
    Να περιμένουμε τα ίδια και εκεί, αφού η ΚΕΔΗΤ θα διαχειριστεί το χρήμα?

  • Βωβός
    Βωβός Παρασκευή, 29 Μαϊος 2015 18:37 Σύνδεσμος σχολίου

    Ντροπή σας Γαϊδούρια !!!!!!
    Έχετε αφήσει τον κόσμο απλήρωτο
    και έχετε το θράσσος να λέτε ψέματα.

  • Για μαζευτείτε - έχετε ξεφύγει τελειώς
    Για μαζευτείτε - έχετε ξεφύγει τελειώς Παρασκευή, 29 Μαϊος 2015 17:51 Σύνδεσμος σχολίου

    Δηλαδή θα μας τρελάνουν αυτοί. Καλούν τον ορκωτό να δώσει απάντηση σε αυτά που ξέρουν από πρώτο χέρι???????? Τι θέλετε τώρα, να το ακούσετε ξεκάθαρα αυτό που λέει όλος ο κόσμος? Ότι αυτό που θα....βρει ο λογιστής θα είναι προς το συμφέρον σας??? ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ!!!!!!!

  • Αλέκος
    Αλέκος Παρασκευή, 29 Μαϊος 2015 17:19 Σύνδεσμος σχολίου

    Ού να χαθήτε ξετσίπωτοι!!!!!

  • Αρκετά με το δούλεμα
    Αρκετά με το δούλεμα Παρασκευή, 29 Μαϊος 2015 16:14 Σύνδεσμος σχολίου

    Τα στοιχεία για τις αναλήψεις είναι στον Εισαγγελέα? Να τους καλέσει να απολογηθούν και να του πουν κι εκείνου τις...φουστιές για ορκωτούς.

  • Στάχτη στα μάτια
    Στάχτη στα μάτια Παρασκευή, 29 Μαϊος 2015 16:07 Σύνδεσμος σχολίου

    gr Θέλεις απάντηση? ΝΑΙ μας δουλεύουν ΣΥΝΕΧΩΣ στα μούτρα μας για ΟΛΑ τα θέματα! ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ!

  • Μιλημένα ξηγημένα
    Μιλημένα ξηγημένα Παρασκευή, 29 Μαϊος 2015 15:33 Σύνδεσμος σχολίου

    Σου λέει, θα πάω που θα πάω άκλαυτος, τουλάχιστον να πάρω και τους προηγούμενους μαζί μου! Έτσι γίνονται οι σωστές δουλειές! χαχαχα!

  • gr
    gr Παρασκευή, 29 Μαϊος 2015 15:24 Σύνδεσμος σχολίου

    μας δουλεύουν????? Μέχρι να μπει ορκωτός και να τελειώσει την έκθεση του θα περάσει 1 χρόνος. Να τσακιστούν να απαντήσουν τώρα: σε ποιες αποφάσεις ΔΣ και σε ποια εντάλματα πληρωμής αντιστοιχούν οι αναλήψεις μετρητών!!!!! Είναι ΑΠΛΟ.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...