Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ξέσπασμα Τσούκα: «Πιάστηκα χαζός και κορόιδο. Ο Δήμαρχος είναι μέρος των ατασθαλιών» (vd)

Ξέσπασμα Τσούκα: «Πιάστηκα χαζός και κορόιδο. Ο Δήμαρχος είναι μέρος των ατασθαλιών» (vd)
Μετά την ανακοίνωση της διαγραφής του, ο Τάσος Τσούκας ζήτησε το λόγο και είπε.. «Μαθαίνω ότι με διαγράψατε. Δεν θα έπρεπε να με έχετε ενημερώσει; Και γιατί; Να μου πείτε τους λόγους» αντέδρασε ο Τ. Τσούκας.
Στη δευτερολογία του, είπε: «Γίνεται πόλεμος εδώ και πολύ καιρό εναντίον μου, από την πλευρά του Δημάρχου. Σήμερα, το μεσημέρι με κάλεσαν Κακλαμάνος και Καπόγιαννης και με πίεσαν να παραιτηθώ από μόνος μου. Και μου έδωσαν διορία μέχρι τις 7.00 το βράδυ. Να υπογράψω μία δήθεν άδεια.
Μπορεί να έχω πιαστεί και κορόιδο, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.
Λέει ο δήμαρχος με διαγραφεί για πράξεις και ατασθαλίες. Έπρεπε να ενημερωθώ, κατά πρώτον. Ο δήμαρχος έχει ξεχάσει ότι είναι μέρος των ατασθαλιών.
Να έρθει αύριο πρωί ο έλεγχος για να δούμε τι έχει γίνει. Έρχεται ο δήμαρχος να μας πουλήσει παραμύθι, αλλά δεν υπάρχει δράκος.
Ο πατέρας μου έλεγχε ότι πριν σφάξεις το αρνί, το χαϊδεύεις. Έτσι πήγα κι εγώ. Όποιος φταίει να πληρώσει. Δεν μπορεί να πέσουν όλα πάνω στον Τσούκα. Αν πω τι γίνεται εκεί μέσα, πρέπει να γράψω βιβλίο. Όποιος φταίει να πάει στη Δικαιοσύνη. Κι εγώ ακόμα. Αλλά δεν είμαι μόνο εγώ. Είναι κι άλλοι. Εγώ 3-4 μήνες έχω τρελαθεί. Δεν με ενημερώνει κανείς.
Πότε χρηματοδότησε ο Δήμαρχος την ΚΕΔΗΤ; Τον παρακαλάμε να δώσει λεφτά. Ο κ. Σμυρνιώτης είχε δώσει τόσα χρήματα. Έλεγε ο Δήμαρχος ότι δεν έχουμε λεφτά, αλλά για άλλα έχουμε να δίνουμε.
Περνάω όλο αυτό το διάστημα μεγάλο κανάλι. Αποφάσισε ξαφνικά η κυρία Τυροβολά να φύγει και δουλεύω μόνος μου.
Πόσες φορές σου έλεγα ότι έχει προβλήματα η ΚΕΔΗΤ; Μου έλεγες θα τα δω… Τι να δεις Δήμαρχε; Εσύ κοίταζες τα δικά σου.
Λοιδορείται το όνομά μου. Αν έχει γίνει κάτι, έχει γίνει εν αγνοία μου και με έχουν πιάσει χαζό και κορόιδο. Να προσέχουν και οι άλλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι της πρώην παράταξης μου.»

10 σχόλια

  • Zeliko
    Zeliko Κυριακή, 29 Νοεμβρίου 2015 16:00 Σύνδεσμος σχολίου

    Ασχοληθείτε εσείς και οι υπόλοιποι με την ΚΕΔΗΤ ..και η καμπάνια για την πολιτιστική πρωτεύουσα τρέχει ..Μια πόλη που θέλει να προβάλει λέει τον πολιτισμό της με τα σκουπίδια μέσα στους δρόμους και κάτω από την μύτη μας .Με τους δρόμους παγίδες τα φανάρια που δεν δουλεύουν τα δημόσια κτήρια σε τρισάθλια κατάσταση τα Ιστορικά μνημεία σε εγκατάληψη και τα δεκάδες αδέσποτα σε αγέλες στους δρόμους της ..φαίνεται θα υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες άλλοι λόγοι για να στηρίζεται με τόσο κόστος το εγχείρημα..Κατά τα άλλα ασχοληθείτε με τα ψίχουλα της ΚΕΔΗΤ

  • Anonymos
    Anonymos Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2015 12:33 Σύνδεσμος σχολίου

    ΠΡΟΣ ΜΑΡΙΑ. Ο ΤΖΙΟΥΜΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΨΗΦΙΣΕ ΝΑΙ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΥΛΗ(ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΧΕΙΡΑΨΙΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑ) ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ Η ΜΙΣΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.ΦΙΛΕ ΛΥΚΟ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΥΤΟ.ΑΡΑ ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΟΤΙ ΤΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΠΑΥΛΗΣ ΚΑΝΕΙ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ!!!!! ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ.

  • Περαστικά.
    Περαστικά. Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2015 16:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Τον έφαγεςκαι εσυ τον εκβιασμούλη σου και το άδειασμά σου ... περαστικά! Αν δεν ήξερες (που ήξερες), ας ρώταγες.

  • Lucky Strike
    Lucky Strike Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2015 13:15 Σύνδεσμος σχολίου

    @ Λύκος Τετάρτη, 21 Οκτώβριος 2015 23:55
    Ποια κεδυπ ρε άσχετε; Εδώ δεν ξέρεις πώς λέγεται και μου θέλεις και σχόλια; Άντε ξεστραβώσου πρώτα...

  • Μαρία
    Μαρία Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2015 13:11 Σύνδεσμος σχολίου

    Προς λύκο ο Τζιούμης ζήτησε στις εκλογές να μην ψηφισθεί οΣμυρνιώτης για πολλούς λόγους (αναθέσεις κ. λ. π). Στη θητεία του Παυλή απο την αρχή του κάνει αντιπολίτευση βλέπε σκουπίδια ΚΕΔΗΤ και αλλά πολλά. Βέβαια κάνει πάντα σοβαρές τοποθετήσεις και δεν κάνει φωνασκίες. Τώρα γιατι εσύ δεν το καταλαβαίνεις μάλλον ειναι δικό σου το πρόβλημα ή γιατι δεν σου αρέσουν οι επιτυχημένοι επαγγελματικά κοινωνικά κ. λ. π

  • Λύκος
    Λύκος Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2015 11:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Προς Μαρία. Ο Τζιούμης στήριξε τον Παυλή και τώρα θα το πληρώσει. Τι έκανε το καλοκαίρι, απλά μια αναδημοσίευση ενός BLOG. Δεν έχει αρθρογραφήσει ποτέ και είναι κενός. Κρίμα γιατί είναι καλό παιδί αλλά εκτέθηκε με τον Παυλή και δεν έχει προοπτική.

  • ΜΑΡΙΑ
    ΜΑΡΙΑ Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2015 10:09 Σύνδεσμος σχολίου

    ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΛΥΚΟ
    Ο ΤΖΙΟΥΜΗΣ ΜΙΛΗΣΕ ΠΡΩΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΔΗΤ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ (ΔΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΙΟΥΝΙΟΥ),ΜΙΛΗΣΕ ΕΠΑΝΕΙΛΛΗΜΕΝΩΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΟΠΩΣ ΜΙΛΗΣΕ ΠΟΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΑΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥΣ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΚΕΔΗΤ.Ο ΔΕ ΑΛΕΞΑΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΔΕΝ ΜΕΤΕΙΧΕ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΣ ΤΗΣ ΚΕΔΗΤ ,ΑΠΑΙΤΩΝΤΑΣ ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ.
    ΑΡΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ

  • Anonymos
    Anonymos Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2015 01:08 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο κύριος δίπλα στον Τσουκα , ποιος είναι?

  • Λύκος
    Λύκος Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2015 23:55 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρε φιλέ Κώστα ειχες τον Αλεξάκη μέλος στην κεδυπ και είναι και παλιά καραβανα. Σήμερα βρήκε ς την ευκαιρία να πεις για φαρσοκωμωδίες; Ντροπή ρε γιατρε!

  • Νώντας
    Νώντας Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2015 23:53 Σύνδεσμος σχολίου

    Τάσο δεν ημέρες δε ρωταγες αυτόν το Τσιαμουλο που τον είπε αδίστακτο να σου πει τι θα παθαινες;

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...