Menu
RSS
Παρασκευή, 18/07/2025
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Δημόσιος θηλασμός από μαμάδες στην πόλη της Τρίπολης (εικόνες – βίντεο)!

Δημόσιος θηλασμός από μαμάδες στην πόλη της Τρίπολης (εικόνες – βίντεο)!
Στο πλαίσιο εορτασμού της Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού, διοργανώθηκε ο 6ος Πανελλαδικός Ταυτόχρονος Δημόσιος Θηλασμός, σε 45 πόλεις της Ελλάδας.
Η Τρίπολη ήταν μια από αυτές, για δεύτερη χρονιά. Πέρυσι ο δημόσιος θηλασμός έγινε στην πλατεία Πετρινού και φέτος στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό κέντρο (λόγο καιρικών συνθηκών), την Κυριακή 1 Νοεμβρίου.
Μητέρες πέρασαν ένα πολύ όμορφο μήνυμα αυτό της σημασίας του μητρικού θηλασμού.
Η «Ομάδα Εθελοντών και Υποστηρικτών Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας Αρκαδίας» ήταν εκεί από τις 11 το πρωί, ενημερώνοντας τις μητέρες για τα οφέλη του θηλασμού, μοιράζοντας φυλλάδια και κουβεντιάζοντας μαζί τους.
Μέλλουσες μητέρες, μπαμπάδες αλλά και λίγων μηνών μωρά, έδωσαν το «παρών», κάνοντας αυτό το πολύ σημαντικό μήνυμα, ακόμα πιο ηχηρό.
Στην κάμερα του «Καλημέρα Αρκαδία» μίλησε η Ζωή Αθανασοπούλου, μέλος της «Ομάδας Εθελοντών και Υποστηρικτών Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας Αρκαδίας», φαρμακοποιός και μητέρα, για τα οφέλη του θηλασμού, τη σημασία και την «ιεροτελεστία», όπως την χαρακτήρισε, που είναι για μια μητέρα η ώρα αυτή, τα ταμπού που υπάρχουν ακόμα αλλά και όλα τα θετικά που μπορεί ένα παιδί να κερδίσει, από αυτό το θαύμα της φύσης.
Επίσης, ένας από τους παρευρισκόμενους πατεράδες, ο οποίος ήρθε να στηρίξει την όλη προσπάθεια, με την παρουσία του, μίλησε από τη δίκη του πλευρά για τη δράση αυτή.
Δείτε βίντεο και φωτογραφίες.
Μ.Σ.

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...