Menu
RSS
Δευτέρα, 29/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Στην Τρίπολη ο Άδωνις: Η επίσκεψη στο Μεγάλο Καφενείο και η συγκινητική συνάντηση με την Γ. Γκουντάνη (vd)

Στην Τρίπολη ο Άδωνις: Η επίσκεψη στο Μεγάλο Καφενείο και η συγκινητική συνάντηση με την Γ. Γκουντάνη (vd)
Το ιστορικό «Μεγάλο Καφενείο» της Τρίπολης επισκέφτηκε, το μεσημέρι του Σαββάτου, ο υποψήφιος Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης.
Ο κ. Γεωργιάδης ήρθε στην Τρίπολη, στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας και μεταξύ άλλων πήγε από το «Μεγάλο Καφενείο» στο οποίο έμεινε εντυπωσιασμένος! «Όντως, είναι ωραίο καφενείο» είπε!
Ο υποψήφιος Πρόεδρος της ΝΔ υπόγραψε στο βιβλίο επισκεπτών του Μεγάλου Καφενείου και πήρε δώρο βιβλία για την Τρίπολη για τα οποία του εξήγησε λεπτομέρειες ο εκπαιδευτικός Ζαχαρίας Ζαχαρόπουλος.
Κάποια στιγμή μάλιστα έπιασε κουβέντα με τον βουλευτή Αρκαδίας της ΝΔ Κώστα Βλάση, για … ηλικίες, με τον Άδωνι Γεωργιάδη να λέει ότι χθες είχε γενέθλια και «έκλεισε» τα 43 και μπήκε στα 44.
Όμως, στο «Μεγάλο Καφενείο» είχε μία συνάντηση με την μεγάλη δωρήτρια του Παναρκαδικού Νοσοκομείου, Γιαννούλα Γκουντάνη. Ο Άδ. Γεωργιάδης δήλωσε συγκινημένος που τη συνάντηση και τόνισε ότι όσο ήταν Υπουργός Υγείας, έκανε ό,τι περνά από το χέρι του για να υλοποιηθεί η μεγάλη δωρεά.
«Αποτελεί πρότυπο για τη σημερινή Ελλάδα και την ευχαριστώ πολύ και από κοντά» είπε για τη Γιαννούλα Γκουντάνη η οποία κι εκείνη από την πλευρά της τον ευχαρίστησε για τα καλά του λόγια και του ευχήθηκε κάθε καλό. 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...