Menu
RSS
Τετάρτη, 08/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

«Ίσες ευκαιρίες, σε όλα» ζητούν τα άτομα με αναπηρίες στην Τρίπολη (εικόνες – βίντεο)

«Ίσες ευκαιρίες, σε όλα» ζητούν τα άτομα με αναπηρίες στην Τρίπολη (εικόνες – βίντεο)
Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία έγινε στην Τρίπολη, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία.
Μικροί και μεγάλοι πήγαν μπροστά από το Μαλλιαροπούλειο Θέατρο, θέλοντας να συμμετάσχουν στην εκδήλωση, αλλά και να δώσουν καπάκια από πλαστικά μπουκάλια, έτσι ώστε να αγοραστούν αναπηρικά αμαξίδια ή άλλα ορθοπεδικά είδη που τα άτομα με αναπηρίες, έχουν τόσο μεγάλη ανάγκη.
Φέτος , η 3η Δεκεμβρίου, είναι αφιερωμένη στην προσβασιμότητα, όπως υπογράμμισε ο πρόεδρος της Περιφερειακής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία Πελοποννήσου, Νίκος Καραλής.
«Θέλουμε και διεκδικούμε ίσες ευκαιρίες, σε όλα», τόνισε χαρακτηριστικά.
Ο Δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής, με τη σειρά του, εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του για το τρόπο που αντιμετωπίζονται τα ΑΜΕΑ στην πόλη μας. «Ο κόσμος κοιτάει τον εαυτό του μόνο και όχι και τον διπλανό του» πρόσθεσε.
Την επιθυμία του να δημιουργηθεί ένα Ειδικό Λύκειο και να μην σταμάτα η απασχόληση των παιδιών στο γυμνάσιο, με αποτέλεσμα στην συνέχεια να κλείνονται στο σπίτι τους εξέφρασε ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Σπύρος Βρέντας.
Ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία Αρκαδίας Τάκης Παρασκευόπουλος δήλωσε πως δεν θέλουν κάτι παραπάνω παρά μόνο να μην εμποδίζονται να κάνουν αυτό που κάνουν όλοι.
Δείτε εικόνες και βίντεο.
Μ.Σ.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...