Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Παυλής για Πολιτιστική: «Ξεκινήσαμε από το μηδέν και φτάσαμε πολύ ψηλά» (vd)

Παυλής για Πολιτιστική: «Ξεκινήσαμε από το μηδέν και φτάσαμε πολύ ψηλά» (vd)
Στενοχωρημένος αλλά όχι απογοητευμένος σύμφωνα με τα δικά του λεγόμενα εμφανίστηκε στην συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα, Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου, ο Δήμαρχος Τρίπολης, Δημήτρης Παυλής, για το «τέλος» της διεκδίκησης του τίτλου της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης για το 2021.
Ευχαρίστησε την οργανωτική επιτροπή, τα στελέχη που αγωνίστηκαν και προσπάθησαν πολύ όλο αυτόν τον ενάμιση χρόνο καθώς και τους χορηγούς που στήριξαν και ήταν έτοιμοι να ξαναστηρίξουν την όλη προσπάθεια.
Όσον αναφορά την μη επιλογή της Τρίπολης στην επομένη φάση ,είπε, πως δεν οφείλεται στην ίδια την προσπάθεια που καταβλήθηκε από την δημοτική αρχή, αλλά στα κριτήρια που είχαν τεθεί από την αρμόδια επιτροπή, τα οποία ήταν άλλα από αυτά στα οποία πίστευε η Τρίπολη.
Στην συνέχεια έδωσε τα συγχαρητήρια του στις τρεις πόλεις που πέρασαν στην επομένη φάση και δήλωσε την στήριξη του στην πόλη της Καλαμάτας. «Θα είμαστε στο πλευρό της Καλαμάτας και μάλιστα θα έχουμε και συμμετοχή στις εκδηλώσεις» τόνισε.
Η πρόταση της Τρίπολης, πρόσθεσε, έτυχε την καθολική αποδοχή όλων των πόλεων και θεωρείτο ένα από τα μεγάλα φαβορί.
Τέλος, επισήμανε, πως αυτό που χτιστικά όλον αυτόν το καιρό πρέπει να συνεχιστεί με μεγαλύτερη ορμή τα υπόλοιπα χρονιά και η πόλη της Τρίπολης από την αφάνεια στην οποία βρισκόταν πολιτιστικά όλα αυτά τα χρονιά να πάει παρακάτω.
«Εύχομαι να σταματήσει η εσωστρέφεια, ξεκινήσαμε από το μηδέν και φτάσαμε πολύ ψηλά» πρόσθεσε.
«Σε έναν αγώνα πάντα ένας είναι ο νικητής αλλά όταν συμμετέχεις σε έναν τελικό και κανείς ένα ρεκόρ πολύ μεγαλύτερο από αυτό που είχες πριν σημαίνει πως έχεις επιτύχει κάτι» είπε κλείνοντας
Δείτε το βίντεο.
Μ.Σ.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...