Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Παραίτηση Κακλαμάνου ζητά ο Σμυρνιώτης – Μιλά για πλαστογραφία αποφάσεων! (vd)

Παραίτηση Κακλαμάνου ζητά ο Σμυρνιώτης – Μιλά για πλαστογραφία αποφάσεων! (vd)
Ευθεία επίθεση εναντίον του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, Τάσου Κακλαμάνου, εξαπέλυσε ο Γιάννης Σμυρνιώτης, σε συνέντευξη τύπου.
Ο πρώην Δήμαρχος, είπε, μεταξύ άλλων: «Στα τρία τελευταία δημοτικά συμβούλια κυριάρχησε η συμπεριφορά του Προέδρου του Δημοτικού Συμβούλιου.
Στο συμβούλιο της 8ης Μαρτίου, ο κ. Κακλαμάνος, προφανώς καλύπτοντας τον κ. Παυλή, μας είπε αρχικά ότι είναι στον κ. Τσιρώνη και μετά ότι είναι συνεργάτες του κ. Τσιρώνη, ψευδόμενος συνεχώς και αδιαλείπτως, μη θέλοντας να δώσει το λόγο σε πολίτη που είχε έρθει για να μιλήσει για θέματα που έχουν σχέση με τον κ. Παυλή.
Στο συμβούλιο της 22ας Μαρτίου, αφού μας ανέγνωσε τον κανονισμό του συμβουλίου και αφού εξαντλήσαμε 1.5 και πλέον ώρα για τις αποζημιώσεις από τον ΕΛΓΑ, όταν ζητήσαμε να κάνουμε ερωτήσεις, απαγόρευσε οποιαδήποτε ερώτηση.
Σε αυτό το συμβούλιο, φέρονται να έχουν ληφθεί τρεις αποφάσεις, η μία είναι η 188/2016 που ουδέποτε είχε διανεμηθεί. Όταν αποχωρήσαμε εμείς, μπήκε και απέσπασε πλειοψηφία 23 μελών του συμβουλίου. Να σταματήσει ο κ. Κακλαμάνος να πλαστογραφεί αποφάσεις του συμβουλίου και να μην αναφέρονται ως παρόντα μέλη που δεν είναι εκεί. Ο κ. Τσούκας και ο κ. Κάμαρης είχαν αποχωρήσει πολύ νωρίτερα. Αν υπάρχει στοιχειώδης σοβαρότητα, οφείλει αύριο το πρωί να παραιτηθεί ο κ. Κακλαμάνος. Εμείς δεν μπορούμε να επιβάλλουμε την παραίτηση.»

3 σχόλια

  • ΑΝΩΝΥΜΟΣ
    ΑΝΩΝΥΜΟΣ Πέμπτη, 07 Απριλίου 2016 06:13 Σύνδεσμος σχολίου

    ΚΟΠΕΛΙΑ ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ !!!!

  • Βλάχος με γκλίτσα
    Βλάχος με γκλίτσα Τετάρτη, 06 Απριλίου 2016 23:51 Σύνδεσμος σχολίου

    Ολη, όλη, όλη οι μπαστουνόβλαχοι σκίζουν στην ...ορθογραφία!!!

  • Μπαστουνοβλαχε...
    Μπαστουνοβλαχε... Τετάρτη, 06 Απριλίου 2016 22:35 Σύνδεσμος σχολίου

    Σμυρνιωτη εισαι επαγγελματίας ψεύτης! Επειδή εσυ ήσουν ο χειρότερος που πέρασε ποτε απο την Τρίπολη, νομίζεις ότι όλη ειναι σαν τα μούτρα σου!!! Αχ καημένε μπαστουνοβλαχε!!!!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...