Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Υδατοδρόμιο σχεδιάζεται για το Άστρος Κυνουρίας! (vd)

Υδατοδρόμιο σχεδιάζεται για το Άστρος Κυνουρίας! (vd)
Η εταιρεία ΥΔΡΟΠΛΑΝΑ ΕΛΛΑΔΑΣ Α.Ε./ HELLENICSEAPLANESS.A. συνεχίζει ακάθεκτη την ανάπτυξη του δικτύου των υδατοδρομίων στην Ελλάδα και σχεδιάζει το επιχειρησιακό περιβάλλον των υδροπλάνων αλλά και τους προορισμούς που θα συνδέει μεταξύ τους. 



Ένα από τα υδατοδρόμια που σχεδιάζονται είναι και στο Άστρος Κυνουρίας, σύμφωνα με το χάρτη της εταιρείας. Επίσης, στη Μονεμβάσια, στην Ελαφόνησο, στο Γύθειο, στην Καρδαμύλη, στην Καλαμάτα, στην Πύλο, στη Ζαχάρω, στον Πύργο, στον Πηνείο, στην Πάτρα, στο Κιάτο, στο Λουτράκι, στην Ερμιονίδα, στο Κρανίδι, στην Ύδρα, στις Σπέτσες, στον Πόρο και σε πολλά άλλα μέρη!

Η Hellenic Seaplanes είναι η πρώτη εταιρεία υδροπλάνων στην Ελλάδα, η οποία θα πραγματοποιεί προγραμματισμένες και ναυλωμένες πτήσεις από και προς όλα τα Ελληνικά νησιά, λιμάνια ή λίμνες ενώνοντας την Ελλάδα με έναν τρόπο πρωτόγνωρο έως σήμερα.

Σκοπός της Hellenic Seaplanes είναι η διασύνδεση όλης της νησιωτικής Ελλάδας, πετώντας από λιμάνι σε λιμάνι και αναπτύσσοντας συνεχώς νέους προορισμούς. Η Hellenic Seaplanes έχει θέσει ως στόχο να αναπτύξει πέραν των 100 υδατοδρομίων σε όλη την Ελλάδα μέχρι το 2016.

Η αποστολή της εταιρείας είναι να καθιερώσει το υδροπλάνο ως ένα νέο και εναλλακτικό μέσο στις θαλάσσιες και εναέριες υπηρεσίες, όπου θα καλύψει το κενό στην Ελληνική εναέρια και θαλάσσια ταξιδιωτική αγορά και μέσω συνέπειας και επαγγελματισμού στην απόκτηση πρωταγωνιστικού ρόλου και πέρα από την εγχώρια αγορά, προχωρώντας και στη σύνδεσή της με γειτονικές χώρες, όπως η Τουρκία και η Ιταλία, επιτυγχάνοντας παράλληλα υψηλούς και κερδοφόρους συντελεστές πληρότητας με την αναγνώριση και εξυπηρέτηση προορισμών-κλειδιών.

Πιο συγκεκριμένα η Hellenic Seaplanes θα προσφέρει τις παρακάτω υπηρεσίες:

- Προγραμματισμένες πτήσεις
- Ναυλωμένες πτήσεις / Πτήσεις Charter
- Υπηρεσίες μεταφοράς φορτίων
- Περιηγητικές πτήσεις / Κρουαζιερόπλοια
- Μεταφορές σε Θέρετρα
- Αεροδιακομιδές


Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...