Menu
RSS
Σάββατο, 04/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Παράλιο: Αυξάνονται οι τουρίστες από τη Βόρεια Ευρώπη - Γεμίζει με σκάφη το λιμάνι! (vd)

Παράλιο: Αυξάνονται οι τουρίστες από τη Βόρεια Ευρώπη - Γεμίζει με σκάφη το λιμάνι! (vd)
Το «Καλημέρα Αρκαδία» επισκέφθηκε το Παράλιο Άστρος και ετοίμασε ρεπορτάζ για τις εργασίες στο λιμάνι, αλλά και για την τουριστική κίνηση που είναι σε πλήρη εξέλιξη.
Στο εκσυγχρονισμένο λιμάνι, οι εργασίες ολοκληρώνονται, ήδη έχουν φύγει τα μεγάλα μηχανήματα από την παράκτια ζώνη και όλο και περισσότερα σκάφη ελλιμενίζονται στο Παράλιο Άστρος.
Σύμφωνα με τον Δήμαρχο Βόρειας Κυνουρίας, «οι παροχές στα τουριστικά σκάφη είναι υψηλού επιπέδου. Υπάρχουν ειδικά pillars από τα οποία μπορούν εύκολα να παρέχουν στα σκάφη νερό και ρεύμα. Υπάρχει ένα σύστημα με ιδικές κάρτες που θα χρεώνονται και θα είναι απαραίτητες για κάθε ανεφοδιασμό. Στόχος μας η υποστήριξη των σκαφών θα γίνεται με ψηφιακό τρόπο».
Το λιμάνι μπορεί να υποδεχτεί ιδιωτικά σκάφη αρκετά μεγάλου μεγέθους. «Ένα ιδιαίτερο στοιχείο είναι ότι με τις πλωτές προβλήτες έχει αυξηθεί ο αριθμός των σκαφών, αρκεί να κατασκευαστούν σταθερά αγκυροβόλια και να ενισχυθεί ο αριθμός των pillars για να μπορέσουν να έχουμε καλύτερες δυνατότητες υπηρεσίες σε όσο το δυνατόν περισσότερα σκάφη» λέει ο Δήμαρχος.
Τις τελευταίες 15 μέρες έχει ξεκινήσει κανονικά η τουριστική κίνηση με τις καλύτερες προοπτικές για το Παράλιο Άστρος.
Γερμανοί, Σκανδιναβοί και Ρώσοι βρίσκονται εκεί και δίνουν ζωή στην περιοχή, και τις καθημερινές μέρες, πέρα από τα Σαββατοκύριακο που ούτως ή άλλως το Παράλιο έχει πολύ κόσμο.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...