Menu
RSS
Δευτέρα, 20/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Φόρτης: "Αγαπητοί ασθενείς, αφού κάποιοι γιατροί δεν σας πείθουμε, γιατί μας ξαναπαίρνετε τηλέφωνο;"

Φόρτης: "Αγαπητοί ασθενείς, αφού κάποιοι γιατροί δεν σας πείθουμε, γιατί μας ξαναπαίρνετε τηλέφωνο;"
Ο Ορθοπεδικός Ιατρός Αθανάσιος Φόρτης σε ανάρτησή του, μέσα από την προσωπική του σελίδα, αναφέρει... "Αγαπητοί ασθενείς και μη. Αφού κάποιοι γιατροί δεν σας πείθουμε, αλλά αντίθετα κάνετε ότι πουν οι "τρομολάγνοι" που δίνουν φάρμακα για να "προλάβουν" ή "κάτι βλέπουν" στην ακτινογραφία ή στην μαγνητική και πρέπει να χειρουργηθείτε, εμάς γιατί μας ξαναπαίρνετε τηλέφωνο, αφού την επιλογή σας την έχετε κάνει; Προτιμάτε να "παστωθείτε" σε φάρμακα ή αντιβιοτικά ή να χειρουργηθείτε;
Καλή επιτυχία
Υ.Γ. Για το εμβόλιο δε "που το έκανε ένας γνωστός σας και παρουσίασε έξαρση του αυτοάνοσου ή σέρνεται κλπ" κάντε ότι καταλαβαίνετε, δεν πρόκειται να κάνω οποιοδήποτε σχόλιο ή να απαντήσω ξανά."

5 σχόλια

  • Ε
    Ε Τρίτη, 30 Νοεμβρίου 2021 16:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Διάβασε καλύτερα το άρθρο κ τη δήλωση του γιατρού και θα δεις ότι το θέμα είναι να μη τους πρήζετε στα τηλέφωνα αφού δεν ακολουθειτε αυτά που σας λένε οι γιατροί.Αφου είσαι αποφασισμένος να κάνεις του κεφαλιού σου(που δε λέω,δικαιωμα σου στο σώμα σου να κάνεις ότι θες)τότε γιατι τον τρελαινεις ξανά κ ξανά να τον ρωτάς,να του τηλεφωνείς και γενικά να ενοχλείς?Εκτός και αν είσαι συνάδελφος του κ θες να συγκρίνεις την ιατρική του με τη δική σου!Είναι ξεκάθαρο τι λέει,εσύ που μπερδεύτηκες??

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 30 Νοεμβρίου 2021 10:53 Σύνδεσμος σχολίου

    Και ποιος σου ειπε οτι θα δεχομαστε οτι λες οταν το λες ;
    Κοψε λιγη υπεροψια επιστημονα και ολα θα ειναι καλυτερα στην καθημερινοτητα ολων μας

  • Ε
    Ε Τρίτη, 30 Νοεμβρίου 2021 10:33 Σύνδεσμος σχολίου

    Όταν ειναι να πληρώσετε τέχνη τη λετε την ιατρική κ λειτούργημα."είναι υποχρεωμένος ο γιατρός!!"όταν όμως είναι ν τους σύρετε στα δικαστήρια εκεί είναι δουλειά ή ιατρικη!εσύ τι είσαι?γιατρος κ σ αμαυρωνει το ιατρικό σ γίγνεσθαι??μια χαρά είναι ο Φόρτης !εχει διαπρέψει στο κλάδο του σε Ελλάδα κ Αγγλία γι αυτό κ είναι διευθυνταρα!!ενώ εσύ τι μέρος του λόγου εισαι?Καλά σας τα χώνει,κ γενικώς καλό είναι αμα οι γιατροί δε σας πείθουν ν μη τους πρήζετε.Αλλα.....τελικά αποδεικνύεται ότι όλοι σας τραβάτε τρελό ζορι με τους γιατρούς!Να ταν η ζήλια ψώρα...

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 30 Νοεμβρίου 2021 09:35 Σύνδεσμος σχολίου

    ΓΝΩΣΤΟΣ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ...ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΓΝΩΣΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΑ..ΑΛΛΛΑ ΩΧ ΒΡΕ ΑΔΕΛΦΕ ΕΚΕΙ ..
    !!

  • Ανώνυμος
    Ανώνυμος Τρίτη, 30 Νοεμβρίου 2021 08:01 Σύνδεσμος σχολίου

    Ντροπή του!!! Με αυτά του τα λόγια αμαυρίζει πρώτα την ιατρική κοινότητα και έπειτα την ανθρώπινη νοημοσύνη.Από κάτι τέτοιους έχει "βρωμίσει" η ιατρική και από τέχνη έχει καταντήσει να είναι νοσηρός κλάδος.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...