Menu
RSS
Σάββατο, 15/06/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Αποκλειστικό- Προσφορά Αγάπης από την Παναρκαδική Ομοσπονδία Αμερικής στην Παιδιατρική (vd)!

Αποκλειστικό- Προσφορά Αγάπης από την Παναρκαδική Ομοσπονδία Αμερικής στην Παιδιατρική (vd)!

Μια ακόμη προσφορά δέχτηκε το Νοσοκομείο της Τρίπολης από την Παναρκαδική Ομοσπονδία Αμερικής και ειδικότερα η παιδιατρική - παιδοχειρουργική κλινική.

Πλέον η παιδιατρική κλινική διαθέτει έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο για τους επισκέπτες, έναν ψυχαγωγικό χώρο με παιχνίδια, τηλεόραση, dvd και παιδικές ταινίες για να απασχολούνται τα παιδιά αλλά και οι συγγενείς τους, όταν θα περιμένουν.

Πρόκειται για ένα δείγμα αλληλεγγύης, για μια προσφορά αγάπης, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο πρόεδρος της Π.Ο.Α. Γιώργος Ρεβελιώτης, ο οποίος πήρε και τα εύσημα από την υπεύθυνη της παιδιατρικής κλινικής Ιωάννα Αντωνίου, που με τη σειρά της εξέφρασε την ελπίδα για περαιτέρω συνεργασία των ομογενών με την κλινική.

Ο κ. Βαλασόπουλος είπε ότι ευτυχώς που έχει το νοσοκομείο ανθρώπους που το αγαπούν, ενώ συμπλήρωσε ότι προσπαθούν για την περαιτέρω αναβάθμιση του.

Τέλος η δωρήτρια του αιμοδυναμικού τμήματος Γιαννούλα Γκουντάνη προέτρεψε όλους όσους μπορούν να γίνουν δωρητές και να βοηθήσουν τον κόσμο που υποφέρει και δοκιμάζεται.

 Σε λίγο περισσότερες φωτογραφίες

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...