Menu
RSS
Δευτέρα, 06/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Γ. Ρεβελιώτης: «Βελτιώνονται τα πράγματα στο Νοσοκομείο. Σπάνια η δωρεά Γκουντάνη» (vd)

Γ. Ρεβελιώτης: «Βελτιώνονται τα πράγματα στο Νοσοκομείο. Σπάνια η δωρεά Γκουντάνη» (vd)

Για τη χθεσινή προσφορά της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Αμερικής στην Παιδιατρική Κλινική του Παναρκαδικού Νοσοκομείου της Τρίπολης, μίλησε ο Πρόεδρος της ΠΟΑ Γιώργος Ρεβελιώτης ο οποίος αρχικά έκανε μία ιστορική αναδρομή στο παρελθόν για την περίοδο που χτίστηκε το Νοσοκομείο.

Μετά είπε: «Μέχρι το καλοκαίρι, είχαμε συνάντηση το ψέμα. Δυστυχώς έχουμε να κάνουμε με πολιτικούς επειδή το Νοσοκομείο είναι δημόσιο. Μας είχε στενοχωρήσει πολύ γιατί δεν υπήρχε σεβασμός στο χώρο και στον ασθενή. Βλέπαμε καλώδια να βγαίνουν από τα πάτωμα, ανοιχτούς πίνακες της ΔΕΗ και τσιγάρα παντού.

Από τον Ιούλιο έχουμε δει μια τρομερή βελτίωση κι αυτό οφείλεται τόσο στον ειδικό σύμβουλο του Υπουργού Υγείας κ. Βαλασόπουλο και στον Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Χρόνη. Από τότε συνεχίστηκαν τα έργα ανακαίνισης και έχουμε δει πολλά καλά.

Δίπλα μου έχω μία κυρία, που λέγεται Γιαννούλα Γκουντάνη που με την προσφορά της θα αναβαθμίσει πολύ το Νοσοκομείο. Ήταν στην Αυστραλία για 50 χρόνια και μαζί με τον άνδρα της δούλεψαν πολύ σκληρά. Είναι πολύ απλή κι όμως αυτό που έκανε είναι κάτι σπάνιο».

«Σας ευχαριστώ πολύ για την τιμή που μου δώσατε και εύχομαι κι άλλος κόσμος να κάνει ό,τι έκανα κι εγώ ως Ελληνίδα» απάντησε η κυρία Γκουντάνη.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...