Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Παπασταματάκης και Ρεβελιώτης μίλησαν για τα σκουπίδια στο ΣΚΑΙ! (vd)

Παπασταματάκης και Ρεβελιώτης μίλησαν για τα σκουπίδια στο ΣΚΑΙ! (vd)

Ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ και η ενημερωτική εκπομπή «Τώρα», επισκέφτηκε την Τρίπολη Και έκανε ρεπορτάζ για το θέμα των σκουπιδιών, με αφορμή το ρεπορτάζ του kalimera-arkadia.gr.

 

Η δημοσιογράφος Βίκυ Παύλου σε ζωντανό ρεπορτάζ έξω από το νοσοκομείο και κάτω από τα μπαλκόνια ασθενών, πήρε συνέντευξη από τον πρώην Πρόεδρο του Ιατρικού συλλόγου Αρκαδίας, Γιώργο Παπασταματάκη, ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε: «Οι λόγοι που έχουμε σκουπίδια δεν μας ενδιαφέρουν. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι πως είναι μια παρατεταμένη βόμβα η παραμονή των σκουπιδιών σε χώρους όπως είναι το νοσοκομείο και μέσα στην πόλη. Είναι κίνδυνος θάνατος για τη δημόσια υγεία. Την πλήρη ευθύνη τόνισε πως την έχει η Περιφέρεια».

«Η εικόνα μιλάει από μόνη της», ανέφερε η δημοσιογράφος όταν η κάμερα έδειξε πεταμένες σύριγγες, γάζες, ορούς και πολλά άλλα νοσοκομειακά απόβλητα.

Στη συνέχεια η μίλησε σε ζωντανή σύνδεση μέσω skype από την Αμερική, ο Πρώην Πρόεδρος της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Γιώργος Ρεβελιώτης, ο οποίος ανέφερε μεταξύ άλλων είπε: «Πολύ στεναχωριέμαι, διότι έχουμε κάνει πολλές προσπάθειες για την αναβάθμιση του Νοσοκομείου. Μιλάμε για μία κατάσταση που λείπει ένας αυτοσεβασμός. Ο κόσμος πρέπει να πιέσει για αυτό το πρόβλημα, για μία κίνηση αλλαγής». Επίσης τόνισε πως η Παναρκαδική Ομοσπονδία χτίστηκε από δωρεά το Παναρκαδικό Νοσοκομείο το1947 και συνεχίζει να κάνει δωρεές αλλά η ομοσπονδία κρατάει επικοινωνία, με στόχο την καλή λειτουργία του. Έχουμε προτείνει πολλές ιδέες, αλλά πρώτα ζητάμε την νέα σύμβαση που θα μας δώσει περισσότερα δικαιώματα, για μια καλύτερη επίβλεψη του νοσοκομείου».

ΕΔΩ skai.gr μπορείτε να δείτε το αναλυτικό ρεπορτάζ και συγκεκριμένα στο 9.30 λεπτό (Εκπομπή 15/01/2015) και μετά τις συνεντεύξεις του Παπασταματάκη και Ρεβελιώτη.

Μία κατάσταση που χρήζει άμεσης και οριστικής λύσης, πριν υπάρξουν σοβαροί κίνδυνοι για την υγεία των πολιτών...

 

1 σχόλιο

  • Κώστας
    Κώστας Πέμπτη, 22 Ιανουαρίου 2015 00:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Πρέπει δηλ. να μας βγάλουν τα κεντρικά κανάλια για να μαζέψουν τα σκουπίδια ο Κύριος Παυλής και οι παρατρεχάμενοί του?

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...