Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Νοσοκομείο: Εξαντλημένοι οι εργαζόμενοι – Συστεγάζονται κλινικές – Μειώνονται τα κρεβάτια! (vd)

Νοσοκομείο: Εξαντλημένοι οι εργαζόμενοι – Συστεγάζονται κλινικές – Μειώνονται τα κρεβάτια! (vd)

Σε 4ωρη στάση εργασίας προχώρησαν οι εργαζόμενοι στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο. «Τα προβλήματά μας δεν έχουν τέλος» λέει η Πρόεδρος των εργαζομένων, Διαμάντω Σαραντοπούλου, που προσθέτει ότι το προσωπικό είναι εξαντλημένο και δεν μπορεί να απεγκλωβιστεί από τις ανάγκες που υπάρχουν...

Αυτό που ζητούν είναι η ένταξη τους στα βαρέα επαγγέλματα, ενώ επίσης ζητούν να καλυφθούν οι ελλείψεις σε υλικά και σε φάρμακα. «Γίνεται τεράστια προσπάθεια καθημερινά από το φαρμακείο του Νοσοκομείου να καλυφθούν ασθενείς σε φάρμακα υψηλού κόστους».

«Νιώθουμε εγκαταλειμμένοι και ρωτάμε αν ακούει κανείς. Ακόμα κι αν προκηρυχτούν θέσεις σήμερα, προσωπικό θα δούμε μετά από 1,5 χρόνο, μέσω ΑΣΕΠ» λένε οι εργαζόμενοι.

Να σημειωθεί ακόμα ότι επισημαίνουν την έλλειψη Διοίκησης εδώ και μήνες στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο.

Αυτό που είπε στη συνέχεια η Πρόεδρος των εργαζομένων είναι ότι αποφασίστηκε από τις 11 Ιουλίου μέχρι 19 Αυγούστου, να συστεγαστούν κλινικές στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο, κάτι που σημαίνει ότι για το διάστημα αυτό, θα μειωθούν κλίνες. Θα συστεγαστούν οι δύο Χειρουργικές Κλινικές, οι δύο Ορθοπεδικές κλινικές, η Γναθοχειρουργική, η ΩΡΛ και η Οφθαλμιατρική. Αυτό θα γίνει για να μπορέσουν να πάρουν κάποιες άδειες οι εξαντλημένοι εργαζόμενοι και παράλληλα να ενισχυθούν και κάποια τμήματα που είχαν οξυμένο πρόβλημα.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...