Menu
RSS
Παρασκευή, 10/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Κυριακή, 01 Ιουνίου 2014 - Kalimera Arkadia

Ο Νίκος Λυγερός εξήγησε από την Τρίπολη τη χρησιμότητα του Ζεόλιθου στη μοντέρνα Γεωργία (vd)

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας διοργάνωσε ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Η χρήση του Ζεόλιθου στην μοντέρνα Γεωργία» την Κυριακή το βράδυ, με εισηγητή τον Δρα. Νίκο Λυγερό.
Διαβάστε περισσότερα...

Η Ισμήνη Καρύδη – Svensson από την Αρκαδία βασικό στέλεχος στο επιτελείο επικοινωνίας του Ομπάμα!

Της Κέλλυς Φαναριώτη, εφημερίδα "Παραπολιτικά"
Όταν σε ηλικία τριών ετών διαγνώστηκε με νεανική ρευματοειδή αρθρίτιδα, δε φανταζόταν την απίστευτη τροπή που θα έπαιρνε η ζωή της. Ο λόγος, για την εντυπωσιακή Ισμήνη Καρύδη Svensson που κατάφερε όχι μόνο να διαψεύσει τις προγνώσεις των γιατρών που την ήθελαν καθηλωμένη σε αναπηρικό αμαξίδιο, αλλά να «κατακτήσει» το Λευκό Οίκο και να συνεργαστεί με την αφρόκρεμα της αμερικανικής  πολιτικής σκηνής.
Διαβάστε περισσότερα...

Το τρένο θα … σφυρίξει ξανά στην Αρκαδία σε εκδρομή το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος!

Διαβάστε περισσότερα...

Μοναδικό φωτορεπορτάζ και βίντεο από το θεαματικό αγώνα ταχύτητας μοτοσικλετών στην Τρίπολη (vd)!

Ο δεύτερος Αγώνας του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ταχύτητας Μοτοσικλετών ολοκληρώθηκε την Κυριακή, στο στρατιωτικό αεροδρόμιο της Τρίπολης.
Διαβάστε περισσότερα...

Νέο επεισόδιο τη Δευτέρα με ... εκπλήξεις στο Κάτω Παρτάλι (Γορτυνίας)!

Η Παναγιώταινα και ο Διαμαντής ανησυχούν μήπως ο Κωνσταντίνος έμαθε το μυστικό του «καταψύκτη». Αναλαμβάνει ο Διαμαντής να τον ξεψαχνίσει. Ο Κωνσταντίνος προσπαθεί να τα πει όλα στην Βίβιαν αλλά αυτή στην κοσμάρα της. Το μόνο που την απασχολεί είναι το πως θα ξεφορτωθεί την πεθερούλα της και βρίσκει τον τέλειο τρόπο!.. Ο Μανώλης ζει τον νέο του έpωτα με τον Πολύδωρο, αλλά το μυστικό του μαθαίνεται…
Διαβάστε περισσότερα...

Πότε πληρώνει συντάξεις ο ΟΓΑ στην Αρκαδία

Η σύνταξη μηνός Ιουνίου 2014 θα καταβληθεί σε συνταξιούχους του Ο.Γ.Α. στην Αρκαδία, με πίστωση στους Τραπεζικούς λογαριασμούς τους ή λογαριασμούς ΕΛ.ΤΑ., που έχουν επιλέξει για την πληρωμή των συντάξεων, τη
Διαβάστε περισσότερα...

Ο ομογενής ιπτάμενος «γκουρού των επενδύσεων» είναι από τα Βούρβουρα!

Ο τζον καλαμος γνωστός ως «γκουρού των επενδύσεων» κέρδισε το 2006 τον τίτλο του επιχειρηματία της χρονιάς από την Ernst & Young, ενώ το ίδιο έτος το Forbes τον κατέταξε στο νούμερο 268 των πλουσιότερων ανθρώπων στον πλανήτη με περιουσία που τότε άγγιζε τα 2,7 δισ. δολάρια.
Διαβάστε περισσότερα...

Το Κατηχητικό της Τρίπολης επισκέφθηκε τη Μονή Καλτεζών (εικόνες)

Επίσκεψη στην Ιερά Μονή Αγίου Νικολάου Καλτεζών πραγματοποίησε η κατηχητική Συντροφιά του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγίου Βασιλείου Τριπόλεως το Σάββατο 31 Μαΐου 2014.
Διαβάστε περισσότερα...

Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα αλβανών που διέπραττε κλοπές σε περιοχές της Κυνουρίας!

Εξαρθρώθηκε, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, εγκληματική ομάδα που διέπραττε κλοπές στις ευρύτερες περιοχές της Κορινθίας, της Αργολίδας και της Αρκαδίας, ενώ εξιχνιάστηκαν δεκατρείς (13) περιπτώσεις κλοπών σε καταστήματα, περίπτερο, οικία και ξενοδοχείο.
Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...