Menu
RSS
Παρασκευή, 10/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Παρασκευή, 13 Ιουνίου 2014 - Kalimera Arkadia

Φαρσοκωμωδία από τη θεατρική ομάδα των δασκάλων – Άρχισαν οι παραστάσεις (vd)

Πρεμιέρα την Παρασκευή για τη δίπρακτη φαρσοκωμωδία του Ευγένιου Λαμπίς «Στάχτη στα Μάτια» που παρουσιάζει στο κοινό της Αρκαδίας η Θεατρική Ομάδα Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Αρκαδίας.
Διαβάστε περισσότερα...

Θερμοκρασίες πάνω από 30 βαθμούς Κελσίου στην Αρκαδία από την ...

Αν και θα διανύσουμε ακόμα ένα Σαββατοκύριακο το οποίο θα συνδυάσει ήλιο με βροχές, οι πρώτες ενδείξεις του καιρού, για την επόμενη εβδομάδα κάνουν λόγο για αύξηση της θερμοκρασίας στην Αρκαδία, με τον υδράργυρο σε κάποιες περιπτώσεις να φτάνει πάνω από τους 30ο βαθμούς!
Διαβάστε περισσότερα...

Η ξεχασμένη υπόθεση του 2008, τα ... φούμαρα της Βυτίνας και οι «παράγοντες» που μοιράζουν θέσεις!

- Όλοι ασχολούνται με το δρόμο Τρίπολης – Άστρους. Με το δρόμο από το Άστρος μέχρι το Λεωνίδιο, γιατί δεν μιλά κανείς; Μήπως θεωρείται ... σύγχρονος ευρωπαϊκός δρόμος και δεν το έχω καταλάβει;
Διαβάστε περισσότερα...

Αντισυνταγματικές οι μειώσεις αποδοχών των ενστόλων!

Η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ) με τις υπ' αριθμ. 2192-2196/2014 αποφάσεις της δικαιώνει τους ένστολους όλων των Σωμάτων, εν ενεργεία και αποστράτους, για τις αναδρομικές μειώσεις των αποδοχών τους.
Διαβάστε περισσότερα...

Άρχισε το Μουντιάλ ... μεγαλώνει το τζογάρισμα για το στοίχημα στην Τρίπολη (vd)!

Μπροστά σε μία τηλεόραση για να δουν αγώνες του μουντιάλ και σε μία οθόνη υπολογιστή για να παίξουν στοίχημα είναι αυτή την περίοδο πολλοί ποδοσφαιρόφιλοι στην Τρίπολη.
Διαβάστε περισσότερα...

Διαβεβαιώσεις ότι δεν θα γίνει καμία αύξηση στα τιμολόγια του αγροτικού ρεύματος

Σε συνέχεια ποικίλων δημοσιευμάτων, τις τελευταίες ημέρες, σχετικά με την αύξηση των τιμολογίων του αγροτικού ρεύματος και μετά από τηλεφωνική επικοινωνία του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων
Διαβάστε περισσότερα...

Η πρώτη συνεστίαση του Συλλόγου Τροπαιατών της Αθήνας!

Το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Τροπαιατών της Αθήνας προσκαλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας, την πρώτη συνεστίαση, που θα πραγματοποιηθεί στην ταβέρνα «ΜΟΥΡΙΑ» (Αγ.Τριάδος 57 Αγία Παρασκευή, τηλ. 2106080690) την Τετάρτη 25/6/2014 και ώρα 21:00 μ.μ.

Διαβάστε περισσότερα...

Το πιο ... φευγάτο οπωροχορευτικό και μουσικοκηπευτικό φεστιβάλ στο Λεωνίδιο! (vd)

μελιτζάzz, το [ουσ.]: [1] είδος μουσικής jazz που παίζεται μόνο στο Λεωνίδιο Αρκαδίας και συνοδεύεται απαραίτητα από εκλεκτούς μεζέδες και εδέσματα της πραγματικής τσακώνικης μελιτζάνας Λεωνιδίου, [2] πολύ ιδιαίτερη jazz αίσθηση που αφήνει στον ουρανίσκο η γλυκιά σαν μέλι τσακώνικη μελιτζάνα, είτε μαγειρεμένη ή ως γλυκό μελιτζανάκι, [3] ethno-jazz φεστιβάλ της Τσακωνιάς, με οικοδεσπότη το Λεωνίδιο και φιλοξενούμενους τους πολιτισμούς του κόσμου, με τις μουσικές, τους χορούς, τις γεύσεις και τις χαρές τους, [4] το πιο φευγάτο οπωροχορευτικό και μουσικοκηπευτικό φεστιβάλ!
Διαβάστε περισσότερα...

Δύο τροχαία μέσα σε λίγη ώρα στην πόλη της Καλαμάτας (εικόνες)


Λίγα λεπτά μετά τη μία το μεσημέρι τροχαίο συνέβη στην πόλη μας και πιο συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Ναυαρίνου και Καρακούση (συνέχεια της Κρήτης). Στο νοσοκομείο έχει μεταφερθεί μια γυναίκα που έχει χτυπήσει στο κεφάλι.
Διαβάστε περισσότερα...

Τροχαίο ατύχημα το μεσημέρι έξω από την Τρίπολη... (vd)

Λίγο έξω από την Τρίπολη, σε παράδρομο, πάνω τον "κόμβο Αγγελόπουλου" ("Τρίπολης - Σπάρτης") συνέβη τροχαίο, λίγο μετά τις 2.00 το μεσημέρι. Αυτοκίνητο το οποίο διέσχιζε την κεντρική εθνική οδό και ερχόταν από την Αθήνα, για άγνωστη αιτία, εξετράπη της πορείας του και ανατράπηκε.

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...