Menu
RSS
Παρασκευή, 10/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Δευτέρα, 23 Ιουνίου 2014 - Kalimera Arkadia

Τραγούδια και χορούς από τη Θράκη, την Ικαρία, τη Μακεδονία και όλη την Ελλάδα παρουσίασε η «Αρκαδιανή» (vd)

Χορούς και τραγούδια από την Θράκη, την Ικαρία, τη Μακεδονία, την Ήπειρο και φυσικά την Αρκαδία είχαν την ευκαιρία να απολύσουν όσοι πήγα, το βράδυ της Δευτέρας, στο θεατράκι του άλσους Αγίου Γεωργίου στην Τρίπολη, για να παρακολουθήσουν την εκδήλωση της «Αρκαδιανής»!
Διαβάστε περισσότερα...

Οι επιλογές του «Μήτσου», οι χαμηλοί τόνοι του «μικρού» και ο νέος γενικός γραμματέας!

-Όλοι περιμένουν τις αποφάσεις του Παυλή. Άλλοι με ανυπομονησία και άλλοι κάθονται ήσυχοι στη γωνιά τους και παρακολουθούν...
Διαβάστε περισσότερα...

Περί ψυχοθεραπείας

Το μικρό αυτό κείμενο του Freud γράφτηκε το 1905 ενώ είχε ήδη συγγράψει τις Μελέτες για την Υστερία (1895, μαζί με τον Josef Breuer), την Ερμηνεία των Ονείρων (1900) και το ιστορικό της Anna Ο (γράφτηκε το 1901 αλλά δημοσιεύτηκε το 1905).

Διαβάστε περισσότερα...

Έρχονται μισθοί πείνας 580 € από το Νοέμβριο για δημοσίους υπαλλήλους στην Αρκαδία!

Το νέο μισθολόγιο που αναμένεται να εφαρμοστεί από το Νοέμβριο πρόκειται να φέρει δραματικές μειώσεις μισθών για χιλιάδες δημοσίους υπάλληλους Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης στην Αρκαδία.

Διαβάστε περισσότερα...

Προσλήψεις στα Κέντρα Διά Βίου Μάθησης

Μέσα στις επόμενες δέκα ημέρες το Ιδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης, θα προκηρύξει προσλήψεις στα Κέντρα Διά Βίου Μάθησης, ενώ οι νέοι εκπαιδευτές θα κληθούν να συνάψουν συμβάσεις έργου με τον φορέα, αφού προηγουμένως ενταχθούν με βάση το σύνολο των μορίων τους σε πίνακες ταξινομημένους ανά Περιφερειακή Ενότητα και ειδικότητα και επιλεγούν σύμφωνα με την κατάταξή τους.
Διαβάστε περισσότερα...

Για το νέο Δήμαρχο

Καταρχήν Φίλε Δημήτρη Παυλή συγχαρητήρια και Καλή επιτυχία στο έργο σου.
Θα ήθελα να σου θέσω, δημοσίως, κάποιους προβληματισμούς και προτάσεις, κυρίως για την Τρίπολη, μερικά από τα οποία τα έχω εκθέσει κατά καιρούς, όχι μόνο εγώ αλλά και άλλοι συμπολίτες μας, μέσω του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου του νομού μας, αλλά ανταπόκριση δε βρήκαμε.
Διαβάστε περισσότερα...

Γ. Πουλοκέφαλος: «Η κατάσταση με τον καταρροϊκό πυρετό στην Πελοπόννησο βρίσκεται εκτός ελέγχου»

Με δήλωσή του, για τον καταρροϊκό πυρετό, ο ανεξάρτητος περιφερειακός σύμβουλος Γιώργος Πουλοκέφαλος σημειώνει ότι «στη προχθεσινή συνεδρίαση  του  Περιφερειακού  Συμβουλίου  Πελ- νησου  αλλά και  κατά  τη  σημερινή  συνάντηση  στη  Περιφέρεια  Πελοποννήσου παρουσία  του  Γενικού  Γραμματέα του  ΥΠΑΑΤ,    καταδείχθηκε η    τραγικότητα  της  κατάστασης  σχετικά  με  το  μείζον θέμα  της  ταχύτατης  εξάπλωσης  του   καταρροϊκού  πυρετού,  που  πλήττει   ολόκληρη  τη  Περιφέρεια  Πελοποννήσου.
Διαβάστε περισσότερα...

Η εκλογή του Γιούνγκερ ως Προέδρου της Κομισιόν θα αποτελέσει μια προσωρινή νίκη της Μέρκελ

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ: 1. Στις 29 και 30/6/2014 συνέρχεται σε τακτική συνεδρίαση το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο (ΕυρΣυμ) με ατζέντα πολλών θεμάτων. Μεταξύ αυτών και το ζήτημα της επιλογής του υποψηφίου για τη θέση του Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (2014-2019) που θα αντικαταστήσει τον Πρόεδρο Barroso
Διαβάστε περισσότερα...

Η νεαρή Λεωνιδιώτισσα που μάς έκανε υπερήφανους σηκώνοντας τη Γαλανόλευκη μέσα στην Τουρκία!

Αίσθηση έχει προκαλέσει η μεγάλη νίκη που πέτυχε η Ευγενία Σαρρή από το Λεωνίδιο που κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στο Διεθνές Πρωτάθλημα Taekwondo που έγινε μέσα στην Τουρκία!

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...