Menu
RSS
Παρασκευή, 10/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τρίτη, 24 Ιουνίου 2014 - Kalimera Arkadia

Μοναδικές εικόνες από το παιχνίδι της Εθνικής από το φακό του Βασίλη Κουτρουμάνου!

Το www.kalimera-arkadia.gr σάς μεταφέρει στιγμές από το μεγάλο αγώνα της Εθνικής απέναντι στην Ακτή Ελεφαντοστού. Πρόκειται για φωτογραφίες που κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός του Γορτύνιου φωτορεπόρτερ Βασίλη Κουτρουμάνου που μας τις παραχώρησε και τον ευχαριστούμε!
Περισσότερα, για τις δουλειές του συμπατριώτη μας φωτορεπόρτερ στο www.cpn.gr.
Διαβάστε περισσότερα...

Τους τρελάναμε πάλι! Στους «16» η Εθνική – Πανηγύρια σε όλη την Αρκαδία!

Τα πάνω – κάτω έφερε πάλι η Εθνική Ομάδα της Ελλάδας και στις καθυστερήσεις του αγώνα με την Ακτή Ελεφαντοστού πήρε –για πρώτη φορά στην ιστορία της- την πρόκριση στους «16» του Μουντιάλ!
Διαβάστε περισσότερα...

Οι αχάριστοι της Αρκαδίας, οι τηλεοπτικές συνεργασίες και η «καυτή» Πλατεία της Τρίπολης!

-Μα, καλά στα 18 χρόνια από το θάνατο του Ανδρέα Παπανδρέου, δεν βρέθηκε ούτε … μισός στην Αρκαδία να βγει δημόσια και να γράψει δύο αράδες; Τόσοι και τόσοι έγιναν … άνθρωποι από τον Ανδρέα. Τόσοι και τόσοι έγιναν … παράγοντες εξαιτίας του και στην περιοχή μας. Όμως, φαίνεται ότι ο άνθρωπος είναι αχάριστος.
Διαβάστε περισσότερα...

Ερωτήματα από εκπαιδευτικούς της Νότιας Κυνουρίας προς την ΕΛΜΕ και η απάντηση του ΠΑΜΕ

Ομάδα εκπαιδευτικών από τη Νότια Κυνουρία έστειλαν μία επιστολή με συγκεκριμένα ερωτήματα προς τη Διοίκηση της ΕΛΜΕ Αρκαδίας, για να έρθει η απάντηση από τον Ανδρέα Γιαννόπουλο του ΠΑΜΕ.
Διαβάστε περισσότερα...

Δείτε ένα συγκινητικό απόσπασμα από την εκπομπή «Έλλη…νες» με τη Γιαννούλα Γκουντάνη! (vd)

Μία συγκλονιστική συνέντευξη παραχώρησε αποκλειστικά στην εκπομπή «Έλλη…νες» η κυρία Γιαννούλα Γκουντάνη, η γυναίκα με τη μυθική δωρεά του σχεδόν 1.000.000 € στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο της Τρίπολης.
Διαβάστε περισσότερα...

Ρύθμιση για τα πνευματικά δικαιώματα ζητούν οι επιχειρήσεις στην Αρκαδία (vd)

Συζήτηση πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο Αρκαδίας με θέμα τους Οργανισμούς Συλλογικής Διαχείρισης (ΟΣΔ) Πνευματικών ή Συγγενικών Δικαιωμάτων (ΑΕΠΙ και ΓΑΙΑ).
Ο Πρόεδρος Γιάννης Μπουντρούκας αναφέρθηκε στην μικρή συμμετοχή της ημερίδας παρά το γεγονός ότι μοιράστηκαν 1000 προσκλήσεις και μηνύματα και παρά το γεγονός ότι οι ίδιοι οι επιχειρηματίες τηλεφωνούσαν για να μάθουν πράγματα σχετικά με το θέμα.
Διαβάστε περισσότερα...

Η μέρα του κρύου και του ... ζεστού στη Βιβλιοθήκη της Τρίπολης (vd)

Ακόμα μια παιδική εκδήλωση έλαβε χώρα στη βιβλιοθήκη της Τρίπολης, στο πλαίσιο της καλοκαιρινής εκστρατείας που πραγματοποιείται για τρίτη χρονιά σε συνεργασία με την Future Library. Σήμερα λοιπόν ήταν "η μέρα του κρύου και του ζεστού" που στόχο είχε να ανακαλύψουν τα παιδιά την επιστήμη της φυσικής μέσα από ένα διαδραστικό παιχνίδι.Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία μέσα από πειράματα να εξερευνήσουν το φαινόμενο του ζεστού και του κρύου.
Διαβάστε περισσότερα...

Μία νέα θέση εργασίας για την πισίνα κολύμβησης της Μεγαλόπολης

Ο Δήμος Μεγαλόπολης ανακοινώνει ότι θα προβεί στην πρόσληψη ενός (1) ατόμου με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, προς κάλυψη των αναγκών λειτουργίας της πισίνας εκμάθησης κολύμβησης του Δήμου, για την εξής, ειδικότητα:
Διαβάστε περισσότερα...

Όνειρο ζωής για μία γυναίκα από το Ναύπλιο να δωρίσει εικόνα της Παναγίας στη Μονή Λουκούς της Κυνουρίας!

Όνειρο ζωής για την κα Τούλα Αραμπού από το Ναύπλιο να δωρίσει την θαυματουργή εικόνα της Παναγίας της Γερόντισσας στη Βυζαντινή Μονή της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος, Λουκούς, που βρίσκεται στο πανέμορφο Αστρος Κυνουρίας.

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...