Menu
RSS
Παρασκευή, 10/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τετάρτη, 04 Ιουνίου 2014 - Kalimera Arkadia

Τα Κινέζικα του Βάγγου, τα καλοκαιρινά ντράβαλα με τα σκουπίδια και οι δύο απορίες!

Θα «χοντρύνει» η ιστορία με την ηχορρύπανση στην Πλατεία Πετρινού. Ήδη ο Θεοδωρόπουλος είπε ότι θα αναζητήσει ποινικές ευθύνες. Πρέπει άμεσα να μπουν κανόνες στην πλατεία. Αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο. Περιθώριο για άλλες καθυστερήσεις, δεν υπάρχει…

Διαβάστε περισσότερα...

Ο Γιώργος Καραμπελιάς στην Τρίπολη: «Η Ελληνική κρίση έχει να κάνει με την εξάρτησή μας από τη Δύση» (vd)

Την άποψη ότι η ελληνική οικονομική κρίση έχει να κάνει με την εξάρτησή μας από τη Δύση, μια εξάρτηση που αρχίζει με την υποταγή του ελληνικού βυζαντινού κόσμου στις οικονομίες της Γένοβας και της Βενετίας εξέφρασε ο Γιώργος Καραμπελιάς, παρουσιάζοντας από την Τρίπολη, το βιβλίο του «Μια υπονομευμένη Άνοιξη στις ρίζες της οικονομικής εξάρτησης».
Διαβάστε περισσότερα...

Τραγούδια του γάμου από όλη την Ελλάδα ακούστηκαν στην Τεγέα (vd)!

Αφιέρωμα στα τραγούδια του γάμου έγινε το βράδυ της Τετάρτης (4/6/2014) στο Ίδρυμα Στασινόπουλος – Βιοχάλκο, στις Ρίζες Τεγέας.
Σε μία κατάμεστη αίθουσα, ο κόσμος άκουσε τραγούδια από την Πελοπόννησο, την Κεντρική Ελλάδα, την ήπειρο, τη Ρόδο, την Κύπρο, τη Μικρά Ασία και τα Νησιά του Αιγαίου!
Διαβάστε περισσότερα...

Έρχεται μικρή μείωση των μηνιαίων δόσεων για δάνεια στην Αρκαδία!

Στη μείωση των επιτοκίων του ευρώ από το 0,25% στο 0,15% αναμένεται να προχωρήσει την Πέμπτη, σύμφωνα με δημοσιεύματα,η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, κάτι που σημαίνει ότ για πολλά δάνεια και στην Αρκαδία θα σημειωθεί μείωση του ύψους των δόσεων.
Διαβάστε περισσότερα...

Στην Πελοπόννησο το Πανελλήνιο Συνέδριο των Νέων Αγροτών το 2014

"Η αγροτική παραγωγή και γενικότερα ο πρωτογενής τομέας είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με την ανάπτυξη της Πελοποννήσου και βρίσκεται στον πυρήνα των πολιτικών πρωτοβουλιών της Περιφέρειας" δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης στη συνάντηση της Πανελλήνιας Ένωσης Νέων Αγροτών με τις Ενώσεις Νέων Αγροτών Νότιας Ελλάδας που έγινε στην έδρα της Περιφέρειας Πελοποννήσου την Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014, και τόνισε ότι "ενόψει της νέας ΚΑΠ (Κοινής Αγροτικής Πολιτικής) οι Νέοι Αγρότες θα πρέπει να συνδεθούν άμεσα με την προοπτική της χώρας. Μέσα από τους Νέους Αγρότες ο πρωτογενής τομέας θα πρέπει να διατηρήσει την αυτονομία του και ταυτόχρονα να απαλλαγεί από τις παθογένειες του παρελθόντος".

Διαβάστε περισσότερα...

Εκδρομή με το τρένο από τους φίλους του σιδηροδρόμου το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος!

Ένας συρμός αφύπνισης

Η διακοπή λειτουργίας του τραίνου στην Πελοπόννησο πριν από τέσσερα χρόνια, παρά την ανακατασκευή - ανακαίνιση της γραμμής, η οποία κόστισε γύρω στα 100 εκατομμύρια ευρώ, δημιούργησε ευνοϊκές συνθήκες, για να λεηλατηθεί ο εξοπλισμός της (τροχαίο υλικό, συστήματα ισόπεδων διαβάσεων κι άλλα) και να υποστούν βανδαλισμούς κτήρια και άλλες υποδομές.

Διαβάστε περισσότερα...

Άλλη μία υπηρεσία βάζει λουκέτο στη Μεγαλόπολη...

Σε καταγγελία του Σωματείου Ορυχείων Σταθμών της ΔΕΗ Μεγαλόπολης αναφέρεται ότι «άλλη μια νευραλγική Υπηρεσία το τελευταίο χρονικό διάστημα οδηγείται σε κλείσιμο στην πόλη της Μεγαλόπολης. Λίγες μέρες μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές και τις ευρωεκλογές γίνεται γνωστή Κοινή Υπουργική Απόφαση με την οποία οδηγείται σε κλείσιμο το Περιφερειακό Κλιμάκιο Ασφάλισης (ΠΕ.Κ.Α./ΔΕΗ) Μεγαλόπολης.

Διαβάστε περισσότερα...

Τρεις θέσεις υδρονομέων στη Βόρεια Κυνουρία – Ξεκινούν οι αιτήσεις

Ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας προχωρά στην πρόσληψη προσωπικού, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικού αριθμού τριών (3) ατόμων, για την κάλυψη εποχιακών αναγκών άρδευσης (ΥΔΡΟΝΟΜΕΩΝ).
Διαβάστε περισσότερα...

Μαύρη τέφρα «έπνιξε» τη Μεγαλόπολη…

Η  Μεγαλόπολη  πνίγηκε  στην  τέφρα! Για  άλλη  μια  φορά  το  ίδιο  τραγικό  σκηνικό. Μαύρη  τέφρα  που  δεν  αφήνει ούτε  να  δεις,  ούτε  να αναπνεύσεις.
Οι  φωτογραφίες  του  Γιάννη  Ασημακόπουλου, αδιάψευστοι  μάρτυρες...
Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...