Menu
RSS
Παρασκευή, 10/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Παρασκευή, 06 Ιουνίου 2014 - Kalimera Arkadia

«Ακραίο φαινόμενο προκάλεσε τη σκόνη στην ατμόσφαιρα της Μεγαλόπολης» (vd)

Πνίγηκε στη σκόνη η Μεγαλόπολη τις προηγούμενες μέρες, με τον κόσμο να είναι εξαγριωμένος από την αποπνικτική ατμόσφαιρα που επικράτησε στην περιοχή.
Διαβάστε περισσότερα...

Ηλεκτρομαγνητικές ακτινοβολίες - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε

Στην εκπομπή της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Τρίπολης 91,5 «στον κόσμο της σύγχρονης τεχνολογίας» με τον Γιάννη Πετσέλη μίλησε ο κ. Τσιτομενέας Στέφανος Φυσικός - Ηλεκτρονικός και Ραδιοηλεκτρολόγος καθηγητή στο ΤΕΙ Πειραιά και αντιπρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών με θέμα «Ηλεκτρομαγνητικές ακτινοβολίες – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε».
Διαβάστε περισσότερα...

Νέος επικίνδυνος ιός για κινητά και tablets– Τι πρέπει να προσέξετε!

Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ενημερώνει τους πολίτες για την εμφάνιση ενός νέου κακόβουλου λογισμικού ( TROJAN ), με την ονομασία “Simplelocker”, το οποίο προσβάλλει κινητά τηλέφωνα και tablets (smartphones) με λειτουργικό σύστημα ANDROID και κρυπτογραφεί τα αρχεία του χρήστη τους.
Διαβάστε περισσότερα...

Σοκ – «Έφυγε» από κοντά μας η Ελένη Λυμπεροπούλου…

Κανείς δεν μπορεί να το πιστέψει … Όλα έγιναν τόσο γρήγορα. Τις τελευταίες μέρες είχε γίνει γνωστό ότι η Ελένη Λυμπεροπούλου αντιμετώπιζε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας. Κανείς όμως δεν μπορούσε να φανταστεί μία τόσο ραγδαία εξέλιξη…
Διαβάστε περισσότερα...

Κότες γεννούν ... πράσινα αυγά στο χωριό Βούρβουρα της Αρκαδίας! (vd)

Κάτι … παράξενο και ασυνήθιστο συνέβη στο χωριό Βούρβουρα της Αρκαδίας. Στο χωριό έκαναν την .. εμφάνιση τους αυγά με πράσινο χρώμα!
«Αυτό το βλέπω για πρώτη φορά» λέει ο έμπορος (και νεοεκλεγείς τοπικός πρόεδρος των Βουρβούρων) Γιώργος Χαραλαμπόπουλος.
Διαβάστε περισσότερα...

Συνταγματική Αναθεώρηση και άλλες προτάσεις για την αναβάθμιση του Προγράμματος Καλλικράτης

ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ: Στο πλαίσιο των προεκλογικών ζυμώσεων, αντιπαραθέσεων, συναγωνισμών, ανταγωνισμών και διαξιφισμών για την ανάδειξη των νέων αρχών της Τοπικής και της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης, υπήρξε ένα μεγάλο κενό και ένα σοβαρό έλλειμμα. Κανείς από τους υποψηφίους δεν έθιξε κατά τρόπο ολοκληρωμένο, σφαιρικό, συστηματικό, συστημικό, διαδραστικό, ολιστικό και πολυεπιστημονικό το πιο βασικό ζήτημα που είναι το Πρόγραμμα Καλλικράτης. Όχι με τη χρήση γενικευμένων αφορισμών, τυποποιημένων κλισέ, φληναφημάτων, αερολογιας, αδικοκρισίας και αφόρητου αναχρονιστικού βερμπαλισμού. Ούτε με λεονταρισμούς καφενόβιας
Διαβάστε περισσότερα...

Άσκηση ετοιμότητας για σεισμό 6,5 Ρίχτερ στο εργοστάσιο της ΔΕΗ στη Μεγαλόπολη! (vd)

Άσκηση με την κωδική ονομασία «Πελασγός 2014» έγινε την Παρασκευή στο χώρο του εργοστασίου της ΔΕΗ Μεγαλόπολης, στο πλαίσιο της ενεργοποίησης του Σχεδίου Αντιμετώπισης Εκτάκτων Καταστάσεων (ΣΑΕΚ).

Συγκεκριμένα, στις 09:58 το πρωί, η άσκηση προέβλεπε σεισμικό φαινόμενο 6,5 βαθμών της κλίμακας Richter στην περιοχή της Μεγαλόπολης το οποίο θα ενεργοποιούσε το Σχέδιο Αντιμετώπισης Έκτακτων Καταστάσεων της Διεύθυνσης του Λιγνιτικού Κέντρου Μεγαλόπολης.

Διαβάστε περισσότερα...

Σε ποιες συχνότητες να συντονίσετε τις τηλεοράσεις σας για να βλέπετε τα κανάλια της Digea στην Αρκαδία!

Στις 27 Ιουνίου θα ενεργοποιηθούν τα κέντρα εκπομπής για το επίγειο τηλεοπτικό σήμα της Digea στην Αρκαδία και σε όλη την Πελοπόννησο.

Τι χρειάζεται για να λαμβάνετε το επίγειο τηλεοπτικό σήμα;

Διαβάστε περισσότερα...

Η «Επόμενη μέρα» για τα 30 και πλέον «τρυπημένα» ψηφοδέλτια στο χωριό του Δήμου Μεγαλόπολης!

Χαμός επικρατεί στη Μεγαλόπολη για το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών που έφερε νικητή με 5 ψηφοδέλτια διαφορά τον Διονύση Παπαδόπουλο έναντι του Τάκη Μπούρα. Απίστευτα στοιχεία βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας, μετά την επανακαταμέτρηση, όπου στο εκλογικό τμήμα στο χωριό Άκοβος βρέθηκαν τρυπημένα ψηφοδέλτια του συνδυασμού του Διονύση Παπαδόπουλου!

Ο Γιάννης Γεωργακόπουλος από το συνδυασμό «Επόμενη Μέρα» (τρίτος σε ψήφους) αναφέρει:

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...