Menu
RSS
Δευτέρα, 20/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τρίτη, 01 Ιουλίου 2014 - Kalimera Arkadia

Νυχτερινό black out - Στο σκοτάδι βυθίστηκε η Τρίπολη (vd)!

Για λιγότερο από μία ώρα, σχεδόν η μισή πόλη της Τρίπολης βυθίστηκε στο σκοτάδι, τα ξημερώματα της Τετάρτης.
Το πρόβλημα εντοπίστηκε κυρίως στο κέντρο και προς τη νότια πλευρά της πόλης και προκλήθηκε από ένα ... ζώο που έκανε τη ζημιά στο δίκτυο!!!
Διαβάστε περισσότερα...

Το ξεπούλημα της Αρκαδίας, τα … στρατιωτικά σενάρια και οι επενδυτές που θα μάς «σώσουν»!

Ξεπουλάνε σιγά – σιγά την Αρκαδία και δεν … κουνιέται φύλλο. Η αρχή έγινε με το Ξενία στη Βυτίνα και με το Σανατόριο της Μάνας που τόσα χρόνια ήταν εγκαταλειμμένα στη Γορτυνία και ήρθε τώρα το ΤΑΙΠΕΔ για να τα … αξιοποιήσει. Έτσι λέμε τώρα όταν βγάζουμε φιλέτα στο σφυρί.
Διαβάστε περισσότερα...

Ο πολιτιστικός σύλλογος Νεστάνης στηρίζει αιμοδοσία στη Νεμέα!

Ο Προοδευτικός Σύλλογος Νεστάνης(1925) κατόπιν συμβουλίου που πραγματοποίησε αποφάσισε ομόφωνα να στηρίξει, και να προβάλλει την κίνηση αιμοδοσίας που θα πραγματοποιηθεί στη ΝΕΜΕΑ στις 14 Ιουλίου 2014 .
Διαβάστε περισσότερα...

Αποκάλυψη - Στο «σφυρί» βγάζει το ΤΑΙΠΕΔ δύο ακίνητα – «φιλέτα» στη Γορτυνία!

Σε μεταβίβαση επιφανείας και μίσθωση βγάζει δύο σημαντικά ακίνητα της Γορτυνίας σε διεθνή διαγωνισμό το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ), όπως αποκαλύπτει σήμερα το www.kalimera-arkadia.gr.
Διαβάστε περισσότερα...

Παράταση προθεσμίας για το Ε9

Παρατείνεται ως τις 14 Ιουλίου 2014 η προθεσμία για την υποβολή των δηλώσεων στοιχείων ακινήτων Ε9. Αυτό προβλέπει τροπολογία του υπουργείου Οικονομικών που κατατέθηκε σε νομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας, στη Βουλή. Σε αυτήν γίνεται επίσης σαφές ότι η πρώτη δόση του φόρου εισοδήματος θα πρέπει να καταβληθεί κανονικά ως την 31 Ιουλίου 2014, παρά την παράταση που δόθηκε στην υποβολή των δηλώσεων αυτών έως 14 Ιουλίου την περασμένη εβδομάδα.
Διαβάστε περισσότερα...

Σε .. Λατινοαμερικάνικους ρυθμούς το φετινό Μελιτζάζζ Λεωνιδίου – Όλες οι εκδηλώσεις! (vd)

Το φεστιβάλ Μελιτζάzz Λεωνιδίου είναι μια πολύχρωμη, πολυεθνική συνεύρεση πολιτισμών, στην πρωτεύουσα της Τσακωνιάς.
Προσκεκλημένοι καλλιτέχνες και chef μεταφέρουν την ατμόσφαιρα των τόπων τους, συνεισφέροντας στη γιορτή με μουσική, χορό, πολιτισμό και γεύσεις. Διάσπαρτες εκδηλώσεις απλώνονται στα σοκάκια, τις πλατείες και τα πυργόσπιτα του παραδοσιακού γραφικού οικισμού του Λεωνιδίου, συναυλιακές σκηνές δρόμου στήνονται σε όλη την πόλη, οι δρόμοι μετατρέπονται σε open air bar και το street food αποκτά άλλη διάσταση, όπου μουσικές και χοροί μπλέκονται με μυρωδιές και γεύσεις από την τοπική αλλά και τη διεθνή γαστρονομία.
Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...