Menu
RSS
Δευτέρα, 20/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Σάββατο, 12 Ιουλίου 2014 - Kalimera Arkadia

Δείτε εικόνες από το 2ο τουρνουά πολεμικών τεχνών στη Δημητσάνα!

Το απόγευμα του Σαββάτου, στο θέατρο της Δημητσάνας έγινε το 2ο τουρνουά πολεμικών τεχνών, υπό την αιγίδα του πολιτιστικού συλλόγου γυναικών. Το θέαμα ήταν εντυπωσιακό!
Διαβάστε περισσότερα...

Καλοκαιρινά μπάνια στα ιαματικά νερά του Μουστού στην Κυνουρία (vd)!

Μετά το Άστρος και πριν τον Άγιο Ανδρέα, βρίσκεται ο υδροβιότοπος του Μουστού, μια λίμνη εξαιρετικής ομορφιάς που αποτελεί καταφύγιο μεταναστευτικών πουλιών και φιλοξενεί ψάρια, μικρά θηλαστικά και ερπετά.

Διαβάστε περισσότερα...

Ο Κώστας Καραμανλής στην Καλαμάτα για το γάμο Παυλόπουλου (εικόνες)

Στην πόλη της Καλαμάτας είναι εδώ και μερικές ώρες ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής όπως και πολλοί ακόμα πολιτικοί, που βρέθηκαν στο γάμο του γιου του Πρ. Παυλόπουλου, Βασίλη.
Ο γάμος έγινε σε εκκλησία της Βέργας.

Διαβάστε περισσότερα...

Τα κακά της μοίρας μας

Διαθεσιμότητα, Απολύσεις, Αξιολόγηση, Νέο μισθολόγιο, είναι τα θέματα που συζήτησαν οι εκπρόσωποι της Τρόικας με τον κ. Μητσοτάκη στις Ιουλιανές συζητήσεις του Σαββατοκύριακου. Μετά το τέλος της συνάντησης ανακοινώθηκε ότι δεν θα ζητηθούν νέες απολύσεις το 2015, αλλά μόνο άλλοι 6.500 μέσα στο 2014. Άλλωστε αυτό έχουμε υποσχεθεί στην Τρόικα, μέσω των μνημονίων φυσικά. Απολύσεις.
Διαβάστε περισσότερα...

Κομβικής σημασίας για τον Παναρκαδικό η Γενική Συνέλευση της Κυριακής, αν ...

Βρισκόμαστε στο αποκορύφωμα του φετινού Καλοκαιριού, χρονική περίοδο που το φίλαθλο κοινό εκμεταλλεύεται τις Καλοκαιρινές του διακοπές, ενώ οι σύλλογοι έχουν ξεκινήσει τον προγραμματισμό και σχεδιασμό τους για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Διαβάστε περισσότερα...

Κοινωφελής εργασία για ανέργους (και της Αρκαδίας) με 427- 490 ευρώ το μήνα!

Μέσα στον Ιούλιο θα ανακοινωθεί το νέο πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας το οποίο θα αφορά σε 50.000 ανέργους διαφόρων ειδικοτήτων. Σύμφωνα με πληροφορίες το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί μετά το καλοκαίρι, ενώ η δαπάνη του έργου αγγίζει τα 200 εκατ. ευρώ.
Διαβάστε περισσότερα...

Νέα φωτιά πίσω από τη Βίλα Τουρκοβασίλη!

Στις 5.30 το απόγευμα η πυροσβεστική στην Τρίπολη ειδοποιήθηκε για φωτιά στην οδό Χατζησαράντου, πίσω από τη Βίλα Τουρκοβασίλη. Δύο ώρες μετά τη φωτιά που ξέσπασε στον περίβολο της Βίλας.
Διαβάστε περισσότερα...

Το ευχαριστήριο του Γιώργου Τζαβάρα για τη γιορτή των επισκευαστών αυτοκινήτων στη Φτέρη!

Το Σωματείο εξουσιοδοτημένων επισκευαστών, παρά τις συνθήκες της οικονομικής κρίσης, γιόρτασε την Τρίτη 8 Ιουλίου, τον προστάτη τους, Άγιο Προκόπιο, στη Φτέρη της Μηλιάς.
Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...