Menu
RSS
Σάββατο, 27/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Κομβικής σημασίας για τον Παναρκαδικό η Γενική Συνέλευση της Κυριακής, αν ...

Κομβικής σημασίας για τον Παναρκαδικό η Γενική Συνέλευση της Κυριακής, αν ...

Βρισκόμαστε στο αποκορύφωμα του φετινού Καλοκαιριού, χρονική περίοδο που το φίλαθλο κοινό εκμεταλλεύεται τις Καλοκαιρινές του διακοπές, ενώ οι σύλλογοι έχουν ξεκινήσει τον προγραμματισμό και σχεδιασμό τους για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Μάλιστα ομάδες Εθνικών κατηγοριών τη δεδομένη στιγμή πέρα από το οργανωτικό κομμάτι βρίσκονται σε πλήρη δραστηριότητα και σε επίπεδο μεταγραφών, κάτι που ακόμη δεν συμβαίνει στην ομάδα του Παναρκαδικού. Βρισκόμαστε αισίως περί τα μέσα Ιουλίου και ακόμη η απερχόμενη διοίκηση του Παναρκαδικού δεν έχει «κλείσει» όπως προβλέπεται την θητεία της, βάσει των όσων συνήθως προβλέπει η Γενική Συνέλευση.

Μία Γενική Συνέλευση η οποία θα έπρεπε να είχε υπό φυσιολογικές συνθήκες γίνει μέσα στον περασμένο Ιούνιο και μετά από επανειλημμένες αναβολές από Τετάρτη σε Κυριακή και Δευτέρα, ακόμη δεν έχει πραγματοποιηθεί, προκειμένου να δρομολογήσει τις όποιες εξελίξεις για την επόμενη ημέρα του συλλόγου! Ο σύλλογος τη δεδομένη στιγμή βρίσκεται σε μία από τις πιο κρίσιμες στιγμές της μακράς ιστορίας της! Χρειάζεται να βρεθεί άμεσα ουσιαστική λύση στο «διοικητικό αδιέξοδο» στο οποίο βρίσκεται. Τα πάντα στο σύλλογο πλέον κρέμονται από μία κλωστή (με μεγάλη αντοχή ωστόσο αν κρίνουμε ότι ανάλογες περιπτώσεις έχουν υπάρξει αρκετές τους τελευταίους μήνες)! Παρ’ όλα αυτά μόνο και μόνο το γεγονός ότι μέλη του Παναρκαδικου δεν μπαίνουν στη διαδικασία να δώσουν παρουσία στη Γενική Συνέλευση της ομάδας (και η οποία γι’ αυτό το λόγο αναβάλλεται συνεχώς), αποδεικνύει σε σημαντικό βαθμό και την αδιαφορία τους για όσα συμβαίνουν αυτή τη στιγμή στην ομάδα.

Όπως είχαμε γράψει και σε σχετικό ρεπορτάζ τις προηγούμενες ημέρες ακόμη και το ενδεχόμενο της παράδοσης των βιβλίων και της σφραγίδας της ομάδας στο Πρωτοδικείο, αποτελεί πλέον ένα ορατό ενδεχόμενο, με ότι «καταστροφικές» συνέπειες μπορεί να έχει αυτή η εξέλιξη για έναν σύλλογο σαν τον Παναρκαδικό. Παράλληλα οι άνθρωποι που δείχνουν ενδιαφέρον και είναι διατεθειμένοι να στηρίξουν οποιαδήποτε λογική πρόταση για την επόμενη μέρα του Παναρκαδικού, υπογραμμίζουν ότι το απόγευμα της Κυριακής η Γενική Συνέλευση πρέπει να πραγματοποιηθεί και θα πρέπει να συμβεί κάτι τέτοιο παρουσία όσο το δυνατόν περισσότερων μελών της Γενικής Συνέλευσης και φυσικά της απερχόμενης διοίκησης.

Η κατάσταση είναι όντως δύσκολη και αυτό μπορεί εύκολα να το καταλάβει κανείς από τον τρόπο που αναφέρονται στην κατάσταση σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις τους μέλη του Παναρκαδικού, καθώς επίσης και από το «φαινόμενο» του ότι εύκολα μπορεί να «αναδειχθεί η νευρικότητα» πάνω σε μία συζήτηση για το τι μέλει γενέσθαι στον Παναρκαδικό. Κάθε κουβέντα για το θέμα του Παναρκαδικού είναι σαν το μπαρούτι, έτοιμο να φουντώσει από μία σπίθα!

Το μεγάλο «αγκάθι» τη δεδομένη στιγμή…

Κι ενώ όλα είναι μετέωρα τη δεδομένη στιγμή στον «πράσινο» σύλλογο, το μεγάλο αγκάθι το οποίο και έχει για την ώρα τουλάχιστον οδηγήσει σε «διοικητικό αδιέξοδο» τον Παναρκαδικό, είναι το γεγονός ότι δεν είναι ξεκαθαρισμένο το ποιες είναι οι υποχρεώσεις του συλλόγου προς τρίτους από την πορεία της ομάδας το τελευταίο χρόνο. Μεγάλο ερωτηματικό τουλάχιστον από αρκετά μέλη του συλλόγου αποτελεί αυτό το θέμα και γι’ αυτό όπως ακούσαμε και στην συζήτηση που έγινε στο περιθώριο της νέας αναβολής της Γενικής Συνέλευσης της ομάδας την περασμένη Δευτέρα, αρκετοί είναι αυτοί που θέλουν να ενημερωθούν από την απερχόμενη διοίκηση για την πραγματική εικόνα στα οικονομικά της ομάδας αυτή τη στιγμή.

Κατά συνέπεια ακόμη και αν κάποια μέλη του Παναρκαδικού θέλουν να βοηθήσουν με τα μέσα που διαθέτουν, δεν είναι διατεθειμένα να αναλάβουν τα ρίσκα υπό αυτές τις διοικητικές συνθήκες και με το τι πραγματικά ισχύει στο οικονομικό κομμάτι να είναι ουσιαστικά ασαφές.

Όσο λοιπόν δεν ξεκαθαρίζει αυτό το θέμα ώστε τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης και του συλλόγου να έχουν μία ουσιαστική εικόνα της κατάστασης, δεν πρόκειται να δούμε κάποια εξέλιξη επί της ουσίας! Η κατάσταση θα περιοριστεί απλά σε έναν «φαύλο κύκλο» συζητήσεων, διαφωνιών και προβληματισμού που δεν θα οδηγήσει πουθενά μέχρι τη στιγμή που θα έρθουν εν τέλει οι πλέον δυσάρεστες εξελίξεις για το σύλλογο.

Εκτίμησή μας και σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες που υπάρχουν, είναι ότι υπάρχουν κάποια μέλη του Παναρκαδικού τα οποία τον τελευταίο καιρό έχουν κάνει προσπάθειες να ετοιμάσουν μία πρόταση για την επόμενη μέρα του «τριφυλλιού». Έχουν δηλαδή πραγματοποιήσει επαφές με αρκετά πρόσωπα και δείχνουν διατεθειμένοι να αναλάβουν δράση για να στηρίξουν με ότι μέσα υπάρχουν την ομάδα το επόμενο διάστημα. Από τη στιγμή όμως που η εικόνα για την οικονομική κατάσταση της ομάδας είναι ασαφής μετά το κλείσιμο της σεζόν που προηγήθηκε, διατηρούν κλειστά τα χαρτιά τους ακόμη και ως προς την πρόθεση να βοηθήσουν! Όπως γίνεται κατανοητό κανένας από αυτούς που έχουν σκοπό να βοηθήσουν, δεν είναι διατεθειμένοι να το κάνουν, «πληρώνοντας» ενδεχομένως εν’ αγνοία τους τα «σπασμένα» (εάν υπάρχουν) των προηγούμενων.

Εκτίμηση μας με βάσει την εικόνα που έχουμε αποκομίσει είναι ότι όσο πιο γρήγορα γινεί σαφής η οικονομική κατάσταση του Παναρκαδικού, τόσο πιο γρήγορα μπορεί να έχουμε εξελίξεις σε επίπεδο πλάνου και σχεδιασμού για το «τριφύλλι» της επομένης περιόδου!

Το απόγευμα της Κυριακής είναι εξαιρετικά κρίσιμο χρονικό σημείο για τον Παναρκαδικό και καλό θα είναι τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης να δώσουν παρουσία. Παράλληλα είναι πολύ κρίσιμο να ξεκαθαριστεί το απόγευμα της Κυριακής το οικονομικό προφίλ του Παναρκαδικού με το κλείσιμο της χρονιάς που μας πέρασε. Αν συμβούν αυτά τα δύο σε λίγες ώρες από τώρα, ίσως τότε να ελπίζουμε σε θετικές εξελίξεις. Σε διαφορετική περίπτωση ακόμη και οι πλέον χειρότεροι φόβοι των φίλων και ανθρώπων της ομάδας, μπορεί να επαληθευτούν στην πράξη!

Ανακεφαλαιώνοντας…

 

  • Ο φετινός Παναρκαδικός έχει καθυστερήσει πολύ να ξεκινήσει το σχεδιασμό του για τη νέα αγωνιστική περίοδο, ωστόσο με τα δεδομένα που υπάρχουν έχουν ένα σημαντικό ατού έναντι των υπόλοιπων ομάδων. Διαθέτει σχεδόν έτοιμο ρόστερ από την προηγούμενη περίοδο (που με την επιλεκτική ενίσχυση με κάποιους ποιοτικούς παίκτες από το χώρο του Αρκαδικού ποδοσφαίρου), ικανό να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της νέας χρονιάς, ΑΝ ΚΑΙ ΕΦ’ ΌΣΟΝ βρεθεί λύση διοικητικά και η ομάδα καταφέρει έστω και αργά να ξεκινήσει το σχεδιασμό και διαθέσει ένα έστω και μικρό αλλά ΥΠΑΡΚΤΟ μπάτζετ που θα καλύψει τις ανάγκες της ομάδες τη νέα χρονιά.
  • Σκοπός από αυτή την ιστορία δεν είναι ποιος να ρίξει ευθύνες στον άλλο, αλλά το πώς όλοι μαζί μπορούν να προθυμοποιηθούν ώστε να βρεθεί λύσεις από το διοικητικό «αδιέξοδο» του συλλόγου!
  •  

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...