Menu
RSS
Δευτέρα, 20/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τρίτη, 15 Ιουλίου 2014 - Kalimera Arkadia

Η … μυστικοπαθής ένσταση, ο «one man show» και τα νέα λουκέτα της Τρίπολης!

Τι μυστικοπάθεια είναι αυτή που έχει πιάσει την πλευρά του Σμυρνιώτη; Όλη μέρα ψάχνουν όλοι να βρουν αν κατέθεσε ένσταση για τις δημοτικές εκλογές και … άκρη δεν βγάζουν! Πήγε ή δεν πήγε να την καταθέσει τελικά; Ιδού η απορία…
Διαβάστε περισσότερα...

40 χρόνια από το πραξικόπημα στην Κύπρο – Παρατημένο το μνημείο για τους Κυπρίους στην «Πετρινού»

Σαν σήμερα πριν 40 χρόνια ανετράπη η νόμιμη κυβέρνηση της Κύπρου, με πραξικόπημα, που επέβαλε η χουντική κυβέρνηση των Αθηνών.
Διαβάστε περισσότερα...

Μέλη του Προοδευτικού Συλλόγου Νεστάνης έδωσαν το αίμα τους στη Νεμέα (εικόνες)

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Προοδευτικού Συλλόγου Νεστάνης μετά την προβολή που έκανε στην κίνηση Αιμοληψίας στη Νεμέα ,στήριξε με την παρουσία του την κίνηση αυτή δίνοντας αίμα τα μέλη του Συλλόγου ενισχύοντας την τράπεζα αίματος καιτην ΙΔΕΑ της αιμοληψίας.
Διαβάστε περισσότερα...

Δημοτική Κοινότητα - Ένταση προκάλεσε η συζήτηση για το νυχτερινό ωράριο στην Τρίπολη (vd)!

Ένταση επικράτησε για ακόμη μια φορά σε συνεδρίαση της Δημοτικής κοινότητας Τρίπολης για το γνωστό θέμα ... τον τρόπο λειτουργίας των καφετεριών!
Διαβάστε περισσότερα...

Ρετρό - Διάλεξη Παναρκαδικής Ομοσπονδίας για τα Αρκαδικά γράμματα το ... 1976 (vd)!

Στην αίθουσα διαλέξεων της Φοιτητικής Εστίας πραγματοποιείται εορταστική εκδήλωση για τα αρκαδικά γράμματα από την Παναρκαδική Ομοσπονδία Ελλάδος. Παραβρίσκονται Βουλευτές της Αρκαδίας, ανάμεσα στους οποίους διακρίνονται ο Βουλευτής της Ν. Δ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΙΧΑΣ και του ΠΑΣΟΚ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΣΕΧΙΩΤΗΣ.
Διαβάστε περισσότερα...

Διακίνηση ναρκωτικών μέσω … courrier στη Σπάρτη!

Συνελήφθησαν, χθες (14-7-2014) το μεσημέρι, στο Μεσολόγγι και στη Σπάρτη, από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου και του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, δύο ημεδαποί άνδρες ηλικίας 21 και 22 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της διακίνησης και κατοχής ναρκωτικών ουσιών (κάνναβη).
Διαβάστε περισσότερα...

Αυτό είναι το κοριτσάκι 17 μηνών που γεννήθηκε χωρίς μύτη!

Η Τέσα Έβανς είναι 17 μηνών και της αρέσει να τρέχει, να παίζει και να στέλνει φιλιά. Σε ποιο παιδί δεν αρέσουν όλα αυτά; Μόνο που η συγκεκριμένη μικρούλα διαφέρει σε κάτι από τα άλλα παιδιά: γεννήθηκε χωρίς μύτη!
Διαβάστε περισσότερα...

Δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν με λεωφορείο στη Μεσσηνία (εικόνες)!

Δυο αυτοκίνητα  ΙΧ συγκρούστηκαν κάτω  από άγνωστες συνθήκες και στη συνέχεα  χτύπησαν με αστικό λεωφορείο που εκτελούσε τη διαδρομή  Καλαμάτα - ΤΕΙ. Το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγα λεπτα μετά τις 3 το μεσημέρι στο ύψος του κόμβου του Ασπροχώματος.
Διαβάστε περισσότερα...

Δυναμικά θα αντιδράσει η Περιφέρεια ενάντια στην καταστροφή των χημικών της Συρίας στη Μεσόγειο

Την απόλυτη θέση της για την αποτροπή καταστροφής των χημικών της Συρίας στο θαλάσσιο χώρο της Μεσογείου εξέφρασε η Περιφέρεια Πελοποννήσου, όπως διατυπώθηκε στην απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, την οποία εισηγήθηκε η Θεματική Αντιπεριφερειάρχης Κωνσταντίνα Νικολάκου, θέτοντας σειρά κρίσιμων πολιτικών, περιβαλλοντικών και νομικών ζητημάτων.
Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...