Menu
RSS
Δευτέρα, 20/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Παρασκευή, 18 Ιουλίου 2014 - Kalimera Arkadia

Το «Καλημέρα Αρκαδία» αποκαλύπτει την ένσταση Σμυρνιώτη που ζητά επανάληψη των εκλογών στην Τρίπολη!

Ένσταση (118/2004) κατέθεσε ο νυν Δήμαρχος Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης μαζί με άλλους υποψήφιους του συνδυασμού του κατά της υπ’ αριθμ. 27/2014 απόφασης του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Τρίπολης, με την οποία επικυρώθηκε το αποτέλεσμα των εκλογών της 18ης και της 25ης Μαΐου 2014 στο Δήμο Τρίπολης και ανακηρύχτηκαν ο επιτυχών και οι επιλαχόντες συνδυασμοί, ο δήμαρχος και οι σύμβουλοι.
Διαβάστε περισσότερα...

Η υποδοχή της τιμίας κάρας της Αγίας Μακρίνας στην Τρίπολη (vd)!

H υποδοχή της τιμίας κάρας της Αγίας Μακρίνης, αδερφής του Αγίου Βασιλείου, πραγματοποιήθηκε στην Τρίπολη, στο παρεκκλήσι κάτω από το Μητροπολιτικό Ναό στο κέντρο της Τρίπολης.
Διαβάστε περισσότερα...

Κώστας Βουτσάς και Στάθης Ψάλτης μιλούν από την Τρίπολη για τον «Πλούτο» και όχι μόνο (vd)!

Τη Δευτέρα το βράδυ θα γίνει τελικά η παράσταση «Πλούτος» στο θέατρο άλσους του Αγίου Γεωργίου. Η παράσταση είχε προγραμματιστεί για την Παρασκευή, όμως λόγω κακών καιρικών συνθηκών, αναβλήθηκε.
Διαβάστε περισσότερα...

«Αδικαιολόγητες καθυστερήσεις στην καταβολή ενισχύσεων σε αγρότες»

Είκοσι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και ο βουλευτής Αρκαδίας Κώστας Ζαχαριάς κατέθεσαν ερώτηση προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων σχετικά με τις αδικαιολόγητες καθυστερήσεις στην καταβολή ενισχύσεων σε αγρότες που δικαιούνται οικονομική ενίσχυση από αγροπεριβαλλοντικά προγράμματα. Οι «γεωργοπεριβαλλοντικές ενισχύσεις» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2007 – 2013 επιδοτούν μεθόδους γεωργικής παραγωγής που επιχειρούν να συνδυάσουν την προστασία του περιβάλλοντος με την ποιοτική γεωργία, δηλαδή ενισχύουν οικονομικά αγρότες που ασκούν τη βιολογική γεωργία και εφαρμόζουν καλλιεργητικές τεχνικές που συμβάλλουν στην προστασία των ευαίσθητων στα νιτρικά περιοχών.
Διαβάστε περισσότερα...

Το pool party του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης (εικόνες)!

Τένις; Δεν είχε τένις αυτήν την φορά το καλοκαιρινό party του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης. Το πρόγραμμα είχε μπάνιο σε πισίνα, χυμούς,hotdogκαθώς και πολλά καλοκαιρινά παιχνίδια από μικρούς και μεγάλους οι οποίοι βρέθηκαν την Τετάρτη 16/7 στο Αρχοντικό Καλτεζιώτη για το party του ομίλου μας. Ήταν το ιδανικό κλείσιμο μιας χρονιάς γεμάτη από τένις, πολλές επιτυχίες της αγωνιστικής ομάδας και πολλές αγωνιστικές και μη διοργανώσεις.
Στις εγκαταστάσεις του Αρχοντικού Καλτεζιώτη βρέθηκαν πάνω από πενήντα παιδιά αλλά και ενήλικες παίχτες του ομίλου μας, οι οποίοι απόλαυσαν με τις οικογένειες τους το φανταστικό περιβάλλον. Τα παιχνίδια έδιναν και έπαιρναν από μικρούς και μεγάλους στην πισίνα του αρχοντικού και βέβαια το party κορυφώθηκε τις απογευματινές ώρες με τις κληρώσεις των πλούσιων δώρων προσφοράςτόσο του ομίλου, όσο και του ιδιοκτήτη του αρχοντικού κ. Νίκου Καλτεζιώτη.
Ήταν έναpartyπου η διοίκηση και η προπονητική ομάδα του συλλόγου θέλουν να το κάνουν θεσμό αφού η απήχηση στον κόσμο της Τρίπολης αλλά και στα μέλη του ομίλου ήταν κάτι παραπάνω από μεγάλη. Και του χρόνου λοιπόν και να έχετε όλοι ένα όμορφο τενιστικό και όχι μόνο καλοκαίρι!!!

Διαβάστε περισσότερα...

Πότε θα παίξει ο Αστέρας με τη Μάιντς για το Europa League!

Την γερμανική Μάιντς θα αντιμετωπίσει ο Αστέρας στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League, σε περίπτωση που την ερχόμενη Πέμπτη (24/7, 21:00) καταφέρει να αποκλείσει την Ροβανιέμι στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» στην ρεβάνς του 1-1 του «Ράαττι».
Διαβάστε περισσότερα...

Κατέρρευσε κομμάτι του δρόμου στην παλαιά Εθνική Οδού Πατρών – Κορίνθου!

Από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα μετά την κατάρρευση τμήματος του οδοστρώματος στην παλαιά Εθνική Οδού Πατρών – Κορίνθου στο Μελίσσι Κορινθίας.
Η αστυνομία βρίσκεται στο σημείο και ρυθμίζει την κυκλοφορία.
Διαβάστε περισσότερα...

Απίστευτο κι όμως αληθινό: Πτηνό προκάλεσε βραχυκύκλωμα και άφησε χωρίς ρεύμα την Τρίπολη και πολλά χωριά! (vd)

Είναι απίστευτο αλλά ένα πτηνό είναι η αιτία που προκλήθηκε αυτό το γενικευμένο μπλακ άουτ στην πόλη της Τρίπολης και στα γύρω χωριά.
Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...