Menu
RSS
Δευτέρα, 20/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Κυριακή, 20 Ιουλίου 2014 - Kalimera Arkadia

Η ΕΡΑ Σπόρ στο πλευρό του Αστέρα Τρίπολης για το Europa League!

Η εκπομπή-θρύλος της ΕΡΑ ΣΠΟΡ και της Ελληνικής Ραδιοφωνίας, «Μικρόφωνο Στα Γήπεδα» επανέρχεται και θα κάνει πρεμιέρα στη νέα αγωνιστική σεζόν στις 24 Ιουλίου, μέσω του ertopen.com και των Περιφερειακών Σταθμών της ελεύθερης ΕΡΤ σε όλη την Ελλάδα, με αφορμή τη μετάδοση της κρίσιμης αναμέτρησης του Αστέρα Τρίπολης με τη φινλανδική Ροβανιέμι, στο πλαίσιο της δεύτερης φάσης των προκριματικών του Europa League.
Διαβάστε περισσότερα...

Τα ωραιότερα ηλιοβασιλέματα στην Ελλάδα - Δείτε που είναι στην Πελοπόννησο!

Ακόμη και οι πιο κυνικοί έχουμε μείνει κάποια στιγμή έκθαμβοι μπροστά σε ένα ηλιοβασίλεμα κι όχι απαραίτητα επειδή το είδαμε… ερωτευμένοι.
Διαβάστε περισσότερα...

Ο δρόμος της … ταλαιπωρίας για ένα μπάνιο στο Παράλιο Άστρος (εικόνες)

Πολύ συχνά φτάνουν παράπονα στο «Καλημέρα Αρκαδία» ο οποίος ξεκινά από την Τρίπολη για ένα μπάνιο στο Παράλιο και αναγκάζεται να περάσει από ένα δρόμο ο οποίος, σε ορισμένα του σημεία, είναι σε … τριτοκοσμική κατάσταση.
Διαβάστε περισσότερα...

ΕΝΦΙΑ: Η πρώτη από τις πέντε δόσεις μέχρι τα τέλη Αυγούστου

Τον Αύγουστο έρχεται ο λογαριασμός του νέου φόρου ακινήτων για 5,5 εκατομμύρια ιδιοκτήτες. Μετά τις αλλεπάλληλες καθυστερήσεις στη διαδικασία εκκαθάρισής του,παρότι ο σχετικός νόμος έχει ψηφιστεί από πέρυσι τον Δεκέμβριο, τελικά θα αποπληρωθεί σε πέντε και όχι έξι μηνιαίες δόσεις.
Διαβάστε περισσότερα...

Τα έργα που έκανε ο Σύνδεσμος Μεθυδρίου την τελευταία 4ετία στη Γορτυνία!

Σε απολογισμό του έργου που έγινε από το Σύνδεσμο Μεθυδρίου προχώρησε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Γιάννης Κατσίρης.
Ο Σύνδεσμος Μεθυδρίου ιδρύθηκε με το ΦΕΚ 213/1955 και έχει ήδη κλείσει ½ αιώνα ζωής.
Διαβάστε περισσότερα...

70 χρόνια από το Ολοκάυτωμα της Βλαχέρνας (εικόνες)

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου πραγματοποίησε εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 70ης επετείου του Ολοκαυτώματος της Βλαχέρνας από τα Γερμανικά στρατεύματα την 19η Ιουλίου 1944.
Οι εκδηλώσεις έγιναν στην Τοπική Κοινότητα Βλαχέρνας στις 20 Ιουλίου 2014.
Διαβάστε περισσότερα...

Τα δύο μικρότερα χωριά της Μητρόπολης Μαντινείας γιόρτασαν τη μνήμη του Προφήτη Ηλία!

Τα δύο από τα μικρότερα χωριά της Μητροπόλεως Μαντινείας και Κυνουρίας τα οποία βρίσκονται στον τέως Δήμο Βαλτετσίου, εόρτασαν λαμπρώς και φέτος την μνήμη του Αγίου Ενδόξου Προφ. Ηλιού του Θεσβίτου.
Διαβάστε περισσότερα...

Οι Αρκάδες Γορτυνίας γέλασαν στην αρχή ... και έκλαψαν στο τέλος!

Φέτος τα πράγματα για την ομάδα της Γορτυνίας, δεν πήγαν καλά ενώ ξεκίνησε στην αρχή καλά. Έκανε στο τέλος κοιλιά, και με την σιγουριά που νόμιζαν, πως θα είναι και πάλι πρωταθλητές. Πάλεψαν στα ημιτελικά και έχασαν το εισιτήριο για τον τελικό.

Διαβάστε περισσότερα...

Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό.... Λαϊκιστή

Στο κυριακάτικο «εορταστικό» μήνυμα του πρωθυπουργού μας, αναφέρεται συνεχώς ως εχθρός του λαϊκισμού και του Κρατισμού, τα 2 άρρωστα παιδιά της μεταπολίτευσης. Χαρακτηριστικά αναφέρει το αμίμητο: «Ο λαϊκισμός έδωσε μάχη για να φέρει την Ελλάδα εκτός ευρώ και απέτυχε» (βλέπε Καθημερινή της Κυριακής 20/07/2014), Σε άλλη «παρέμβαση» στα κυριακάτικα φύλλα μας ενημερώνουν ότι είπε η Μέρκελ «Μην μπλέκεις με εκλογές», ενώ ο Σαμαράς της απάντησε ότι δεν θέλει εκλογές. Όμως ο πρωθυπουργός μας είπε στους υπουργούς «Μην ακούτε την τρόικα, να ακούτε μόνο εμένα».
Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...