Menu
RSS
Δευτέρα, 20/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τρίτη, 29 Ιουλίου 2014 - Kalimera Arkadia

Οι … ανεγκέφαλοι υποψήφιοι, το αθάνατο κλαρίνο και η έκπληξη που ετοιμάζουν οι «Έλλη…νες»!

Δεν στέγνωσε το … μελάνι του «Καληνύχτα Αρκαδία» για την ένταση που υποβόσκει ανάμεσα στα στρατόπεδα Σμυρνιώτη και Παυλή και ήρθε η ατάκα του Γιάννη: «Είναι επικίνδυνος ο άνθρωπος»! Ενώ, μία μέρα πριν, ο Παυλής είχε μιλήσει για ανομίες που θα ελεγχθούν όταν έρθει στα … πράγματα!
Διαβάστε περισσότερα...

Μαζεύει πατάτες στο Λεωνίδιο ο Μητροπολίτης Αλέξανδρος (εικόνες)!

Στο όμορφο Λεωνίδιο της Κυνουρίας, κάτω από τα επιβλητικά κόκκινα βράχια με την ονομασία Μύλοι και Γαλιώρα,  βρίσκεται ένα από τα κτήματα της Ιεράς Μόνης Αγ. Νικόλαου Σίντζας Λεωνιδίου. Όπως κατ' έτος, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας, στα μέσα του μηνός Μαρτίου,  εφύτευσε  στο κτήμα αυτό τρία στρέμματα με πατάτα.
Διαβάστε περισσότερα...

Που θα δείτε τηλεοπτικά το ματς του Αστέρα στη Γερμανία!

Ο αγώνας του Αστέρα Tρίπολης την Πέμπτη (21.30 ώρα Ελλάδας) στο «Coface Arena» με την Γερμανική Μάιντς για τον τρίτο προκριματικό γύρο του EUROPA LEAGUE, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά στα κανάλια
Διαβάστε περισσότερα...

Κυκλοφορεί και … καταγράφει τα πάντα το αυτοκίνητο της Google!

Από τις 17 Ιουλίου, είχε γράφει το «Καλημέρα Αρκαδία» ότι είναι θέμα ημερών να … εμφανιστεί ξανά στην Τρίπολη το αυτοκίνητο της Googleγια να τραβήξει νέες εικόνες από την περιοχή μας και να τις χρησιμοποιήσει στην εντυπωσιακή υπηρεσίες street view με την οποία μπορείς να … επισκεφθείς εικονικά κάθε γωνιά της γης!
Διαβάστε περισσότερα...

Διακοπές ρεύματος προγραμματίζει η ΔΕΗ σε Τρίπολη και άλλες περιοχές της Αρκαδίας!

H ΔΕΗ συνεχίζει καθημερινά να προγραμματίζει και υλοποιεί καθημερινά έργα συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων, τα οποία απαιτούν προσωρινές διακοπές της ηλεκτροδότησης.
Διαβάστε περισσότερα...

Προσλήψεις μόνιμων στη ΔΕΗ - Μάθε τα απαιτούμενα προσόντα

Με 540 μόνιμους υπαλλήλους θα ενισχυθεί ο ΔΕΔΔΗΕ (Διαχειριστής Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας). Ο φορέας έχει στείλει στο ΑΣΕΠ το αίτημα με τις θέσεις και τις επόμενες μέρες αναμένεται να δημοσιευτεί η προκήρυξη σε ΦΕΚ. Αναλυτικά η κατανομή των θέσεων είναι η εξής:
Διαβάστε περισσότερα...

Σε ποια σχολεία υπάρχουν υπεράριθμοι καθηγητές και που εντοπίζονται κενά στην Αρκαδία (λίστα)

Σε απόφαση της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αρκαδίας διαπιστώνονται οι υπεραριθμίες και οι κενές οργανικές θέσεις εκπαιδευτικών σε σχολικές μονάδες της Αρκαδίας.
Διαβάστε περισσότερα...

Βολιδοσκοπήσεις παικτών και (μη ανακοινώσιμες;) μεταγραφές για τον Αρκαδικό

Αναφερθήκαμε τις προηγούμενες ημέρες για το γεγονός ότι ο ΣΕΦΑ Αρκαδικός εδώ και μέρες έχει ξεκινήσεις τις κινήσεις του (μετεγγραφικές και οργανωτικές) για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Παραδοσιακά τα τελευταία χρόνια ο Αρκαδικός δεν βιάζεται να κινηθεί μετεγγραφικά, κι αυτό γιατί το περιορισμένο μπάτζετ (τουλάχιστον τις δύο προηγούμενες σεζόν) δεν δίνει τη δυνατότητα στους ανθρώπους των «κυανόλευκων» για πεταμένα λεφτά και άσκοπές μεταγραφές.

Διαβάστε περισσότερα...

Προσλήψεις έρχονται στα ΕΛΤΑ

Τα ΕΛΤΑ αναμένεται να προχωρήσουν σε προσλήψεις εποχικού προσωπικού το αμέσως επόμενο διάστημα. Συνολικά θα ενισχυθούν τα νέα καταστήματα με 645 νέους υπαλλήλους με τετράμηνες και οκτάμηνες συμβάσεις εργασίας.
Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...