Menu
RSS
Δευτέρα, 20/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Πέμπτη, 03 Ιουλίου 2014 - Kalimera Arkadia

Κομμωτήριο κάηκε το βράδυ στην Τρίπολη (vd)

Νυχτερινή φωτιά ξέσπασε –για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους- στο κομμωτήριο Eleana cosmic salon  το οποίο βρίσκεται στην οδό Νικηταρά 17, κοντά στο ταχυδρομείο, στην Τρίπολη. Οι ζημιές που προκλήθηκαν στο κομμωτήριο από τη φωτιά είναι μεγάλες.
Διαβάστε περισσότερα...

Τον … κατά φαντασίαν ασθενή παρουσίασαν μαθητές του 4ου Λυκείου στην Τρίπολη! (vd)

Η μία και μοναδική παράσταση «Ο κατά φαντασίαν ασθενής» του Μολιέρου παρουσιάστηκε το βράδυ της Πέμπτης, στο κατάμεστο – από κόσμο – Πνευματικό Κέντρο της Τρίπολης, από μαθητές της Β΄ τάξης του 4ου Λυκείου.
Διαβάστε περισσότερα...

Αυτά είναι τα φυστίκια που απέσυρε ο ΕΦΕΤ από την αγορά

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Κρήτης του ΕΦΕΤ, στο πλαίσιο υλοποίησης του Προγράμματος Επίσημου Ελέγχου Ασφάλειας και Ποιότητας Τροφίμων και σε συνεργασία με το Γενικό Χημείο του Κράτους, διαπίστωσε τη διακίνηση προϊόντος "ΦΥΣΤΙΚΙ ΨΗΜΕΝΟ", το οποίο βρέθηκε να περιέχει τη μη επιτρεπόμενη για αυτή την κατηγορία τροφίμου χρωστική αζωρουμπίνη Ε122.
Διαβάστε περισσότερα...

Τα στατιστικά στοιχεία των βαθμολογιών των Πανελλαδικών Εξετάσεων!

Δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στατιστικά στοιχεία των βαθμολογιών των μαθημάτων, στα οποία εξετάστηκαν σε πανελλαδικό επίπεδο οι μαθητές και οι απόφοιτοι Γενικού Λυκείου, για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.
Διαβάστε περισσότερα...

Τα καλοκαιρινά σενάρια, οι τάσεις για τη ΔΕΥΑΤ και η επανάσταση του … facebook στην Τρίπολη!

Κάθε μέρα και μία νέα φήμη βγαίνει για την ένσταση που θα κάνει ο Σμυρνιώτης για το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών. Ακούς ό,τι μπορείς να φανταστείς! Από το ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να αλλάξει κάτι μέχρι ότι σίγουρα θα ανατραπεί το αποτέλεσμα στα δικαστήρια. Διαλέγεις σεναριάκι και πορεύεσαι…
Διαβάστε περισσότερα...

Για τράπεζα … θυμάτων μιλά ο ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας

Ο ΣΥΡΙΖΑ είχε προειδοποιήσει την Κυβέρνηση και την ηγεσία του Υπουργείου ότι η περίφημη Τράπεζα θεμάτων θα οδηγούσε σε μεγάλη σφαγή χιλιάδες μαθητές της Α΄ Λυκείου. Γιατί είναι πρωτοφανές αυτό το οποίο έγινε, όχι μόνο στο νομό μας αλλά σε όλη την Ελλάδα. Φάνηκε ουσιαστικά η τεράστια αποτυχία των μαθητών, η οποία είναι εξαπλάσια από ό,τι ήταν τις προηγούμενες χρονιές, αφού κατά μέσο όρο είναι 25-30% όταν ο μέσος όρος όλων των προηγούμενων χρονιών ήταν 5-6%.
Διαβάστε περισσότερα...

Πανελλήνιος Σύλλογος Μαγουλιανιτών: «Να μην γίνουν όλα τσιμέντο»

Διαβάστε παρακάτω το σημερινό δημοσίευμα της Ελευθεροτυπίας, με την παρέμβαση του αντιπροέδρου του πανελλήνιου συλλόγου Μαγουλιανιτών για την εκχώρηση του σανατοριου της μάνας και του Ξένια. 

Διαβάστε περισσότερα...

Ήττα για τον Αστέρα στο πρώτο επίσημο φιλικό στην Αυστρία - Δείτε το γκολ (vd)

Ήττα στο πρώτο επίσημο διεθνές φιλικό παιχνίδι για τον Αστερα Τρίπολης. Το απόγευμα της Πέμπτης ηττήθηκε με 1-0 απο την Δυναμό Δρεσδης! Το πρώτο ημίχρονο έληξε με 0-0. Στο 61ο λεπτό, σε μία αντεπίθεση, η Δυναμό πέτυχε το μοναδικό γκολ της συνάντησης.
Διαβάστε περισσότερα...

Ομογενής από την Αμερική δώρισε εκ μέρους Ελλήνων Ιατρών υλικά για ανάγκες του Νοσοκομείου της Τρίπολης! (vd)

Το μεσημέρι της Πέμπτης, στο γραφείο του διοικητή του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης, Νίκου Χρόνη, έγινε συνάντηση του Διοικητή με τη Γιατρό Παθολόγο στο Σικάγο των ΗΠΑ Δήμητρα Τσατσούλη η οποία δώρισε για πολλοστή φορά υγειονομικά υλικά για να καλυφθούν κάποιες επείγουσες ανάγκες του Νοσοκομείου της Τρίπολης. Να σημειωθεί ότι η Δ. Τσατσούλη είναι υπεύθυνη για τα φιλανθρωπικά θέματα του Συλλόγου των Ελλήνων Ιατρών. Για τη δωρεά στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο, όλος ο Σύλλογος συμφώνησε να προσφερθεί αυτή η βοήθεια και εκ μέρους του Συλλόγου, η Δήμητρα Τσατσούλη υλοποίησε αυτή την απόφαση. 
Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...