Menu
RSS
Δευτέρα, 20/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Παρασκευή, 04 Ιουλίου 2014 - Kalimera Arkadia

Μουσικές από τα χωριά του τόπου μας τραγούδησαν και χόρεψαν οι «Μωραίτες» (vd)

«...χωρίον εν χορώ» ήταν το θέμα του μουσικοχορευτικής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε από το Πολιτιστικό Λαογραφικό Σωματείο «Μωραίτες» στο θέατρο άλσους Αγίου Γεωργίου στην Τρίπολη.
Διαβάστε περισσότερα...

Συγκλονιστική ερμηνεία από την Όλια Λαζαρίδου στο μοναδικό Αρχαίο θέατρο του Ορχομενού (vd)

Μία ξεχωριστή εμπειρία έζησαν οι λίγοι θεατές που πήγαν το απόγευμα της Παρασκευής στο αρχαίο θέατρο του Αρκαδικού Ορχομενού για να παρακολουθήσουν την παράσταση «Η Γυναίκα της Ζάκυθος», με την Όλια Λαζαρίδου η οποία πραγματοποίησε μία συγκλονιστική ερμηνεία που καθήλωσε τους πάντες.
Διαβάστε περισσότερα...

Με μεγάλη επιτυχία η παρουσίαση της καλοκαιρινής συλλογής ανατομικών υποδημάτων του «Ευ Βαδίζειν»

Με πλήθος κόσμου και με μεγάλη επιτυχία ,πραγματοποιήθηκε στο ΜΕΛΑΘΡΟΝ την  Τετάρτη 25-06-14, η παρουσίαση της καλοκαιρινής συλλογής ανατομικών υποδημάτων 2013-2014 του καταστήματος Ευ Βαδίζειν, Τάσου Σεχιώτη 26 στην Τρίπολη.
Διαβάστε περισσότερα...

Αλλαγές στο Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης – Τη Δευτέρα η ανακήρυξη του αποτελέσματος από το Πρωτοδικείο!

Τη Δευτέρα το πρωί αναμένεται το Πρωτοδικείο να προχωρήσει στην τελική ανακήρυξη των αποτελεσμάτων για τις δημοτικές εκλογές της Τρίπολης.
Διαβάστε περισσότερα...

Δεν παίρνουν επίδομα ανθυγιεινής εργασίας οι συμβασιούχοι της πυροσβεστικής!

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Κωνσταντίνος Ζαχαριάς και Δημήτριος Κοδέλας κατέθεσαν με αναφορά τους την από 16/06/2014 επιστολή του Σωματείου Πυροσβεστών Αργολίδας και Αρκαδίας με θέμα «Αδιαφορία σε επίλυση εργασιακών προβλημάτων των Πυροσβεστών Πενταετούς Υποχρέωσης (ΠΠΥ), και συμβασιούχων», η οποία αναφέρεται σε τρία βασικά εργασιακά προβλήματα των ΠΠΥ και των συμβασιούχων, δηλαδή στην ανεξήγητη αφαίρεση του επιδόματος ανθυγιεινής εργασίας από τους οδηγούς Πυροσβεστικών οχημάτων, στην πολυετή έλλειψη προμήθειας Μέσων Ατομικής Προστασίας (ΜΑΠ) και στην ανάγκη κάλυψης των οργανικών κενών. Τονίζουν ότι το Υπουργείο οφείλει άμεσα να μεριμνήσει για την επίλυση των παραπάνω ζητημάτων αλλά και των γενικότερων θεμάτων του Πυροσβεστικού Σώματος, μεσούσης μάλιστα της αντιπυρικής περιόδου.
Διαβάστε περισσότερα...

Δήμος Μεγαλόπολης: Ποιοι σύμβουλοι εκλέγονται τελικά!

Παρασκευή  4  Ιουλίου  2014 ... τελείωσε  σήμερα  η  διαδικασία  επανακαταμέτρησης και  έκδοσης  της  ανακήρυξης του  τελικού  αποτελέσματος  των  δημοτικών  εκλογών  για  την  Μεγαλόπολη. Η  επίσημη  ανακήρυξη  από  το  Πολυμελές  του  Πρωτοδικείου θα  δημοσιοποιηθεί  την  Δευτέρα.
Διαβάστε περισσότερα...

Εντυπωσιακό Rally με κλασσικά αυτοκίνητα στη Γορτυνία (εικόνες)

Με 29 εκκινήσαντες ο Ac3 για δεύτερη συνεχή χρονιά συνδιοργανώσε με το Δήμο Γορτυνίας το Σάββατο 28 και Κυριακή 29 Ιουνίου 2014 το 6th Nafplio – Gortynia Historic Rally. Η αλλαγή ημερομηνίας του αγώνα υποχρέωσε σε απουσία αρκετούς φίλους και μέλη της Λέσχης που ήθελαν να συμμετάσχουν, αλλά είχαν ανειλημμένες κοινωνικές και επαγγελματικές υποχρεώσεις.
Διαβάστε περισσότερα...

Η απομακρυσμένη αλλά ... παραδεισένια παραλία «Φωκιανός» στην Κυνουρία! (vd)

Συνεχίζοντας το αφιέρωμα μας στις «άγνωστες» παραλίες της Κυνουρίας, είναι η ώρα να σας παρουσιάσουμε την εξαιρετική βοτσαλωτή παραλία του Φωκιανού, περίπου 30 χιλιόμετρα νοτιανατολικά του Λεωνιδίου. Τα κρυστάλλινα νερά της έχουν γαλαζοπράσινο χρώμα, και ο διαυγής βυθός της φιλοξενεί αφθονία ψαριών. Η κάπως απομακρυσμένη θέση της, την καθιστά ιδανική για ήρεμες/οικογενειακές διακοπές. Απολαύστε το οπτικοακουστικό υλικό από αυτό το υπέροχο μέρος!
Διαβάστε περισσότερα...

Αρκετά θέματα για την Αρκαδία στο επόμενο Περιφερειακό Συμβούλιο

Η 6η τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, θα πραγματοποιηθεί στις 9 Ιουλίου 2014, ημέρα Τετάρτη και ώρα 4.00 μ.μ, στο «Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Τρίπολης», με θέματα ημερήσιας διάταξης που αφορούν την Αρκαδία, τα εξής:
Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...