Menu
RSS
Δευτέρα, 20/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Σάββατο, 05 Ιουλίου 2014 - Kalimera Arkadia

Motor Show με κορυφαίους κασκαντέρ και πολλά … γκάζια στην Τρίπολη! (vd)

Τo Hollywood motor Show ήρθε και στην Τρίπολη! Το www.kalimera-arkadia.gr ήταν εκεί και παρουσιάζει ένα υπερθέαμα ψυχαγωγίας και δράσης με κορυφαίους κασκαντέρ να κάνουν επιδείξεις δεξιοτεχνείας με ειδικά κατασκευασμένα αυτοκίνητα Ferrari, draxter, BMW και μηχανές endurο και street.
Διαβάστε περισσότερα...

Από «Πέτρα και Χρόνο» - Εκπομπή για το Λεβίδι από το … αρχείο της ΕΡΤ (vd)

Το επεισόδιο της σειράς ντοκιμαντέρ «ΑΠΟ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟ» παρουσιάζει το αρχοντικό κεφαλοχώρι της Βορειανατολικής ΑΡΚΑΔΙΑΣ, το ΛΕΒΙΔΙ. Χτισμένο στους πρόποδες του ΜΑΙΝΑΛΟΥ, ανατολικά του ΑΡΤΕΜΙΣΙΟΥ, νοτιανατολικά της ΜΑΝΤΙΝΕΙΑΣ και κοντά στον ΑΡΧΑΙΟ ΟΡΧΟΜΕΝΟ εμφανίζεται στη μυθολογία με τη συμμετοχή των Αρκάδων στον Τρωικό Πόλεμο και αργότερα διαδραματίζει ενεργό ρόλο στην Επανάσταση του 1821.
Διαβάστε περισσότερα...

Το Facebook... σκοτώνει το γάμο

Οι παντρεμένοι χρήστες σε ποσοστό 32% αποφασίζουν ευκολότερα να εγκαταλείψουν το σύντροφό τους, σε σχέση με αυτούς που δεν ασχολούνται με τα social media. Σε αυτό το συμπέρασμα κατέληξαν οι επιστήμονες από το πανεπιστήμιο της Βοστόνης.
Διαβάστε περισσότερα...

Η ήσυχη και ανεξερεύνητη παραλία «Λιβάδι» στη Νότια Κυνουρία (vd)

Μια πολύ όμορφη και ήρεμη παραλία της Νότιας Κυνουρίας είναι η παραλία Λιβάδι. Βρίσκεται μετά τον Τυρό, μπροστά από τον μικρό ομώνυμο ψαράδικο οικισμό. Η παραλία έχει πεντακάθαρα νερά και είναι βοτσαλωτή.
Διαβάστε περισσότερα...

Σε ρυθμούς … Τσακώνικους και Λατινοαμερικάνικους χόρεψε το Μελιτζάζζ Λεωνιδίου! (vd)

Πολλές χορευτικές εκδηλώσεις είχε το Φεστιβάλ Μελιτζάζζ Λεωνιδίου την Παρασκευή το βράδυ. Αρχικά, υπήρχε το … μελιτζάzz junior, μία παιδική Βραζιλιάνικη μπάντα κρουστών. Ακολούθησαν μαθήματα χορού tangoμε τους Gabriel Marino & Έλλη Καραδήμου.
Διαβάστε περισσότερα...

Σχέδιο δράσης για να μειωθεί η ρύπανση στη Γορτυνία!

Το Σχέδιο Δράσης για την Αειφόρο Ενέργεια (ΣΔΑΕ) του Δήμου Γορτυνίας όπως συντάχθηκε σε συνεργασία με το Εργαστήριο Συστημάτων Αποφάσεων και Διοίκησης της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (ΕΣΑΔ-ΕΜΠ) εγκρίθηκε ομόφωνα από το Δημοτικό Συμβούλιο της περιοχής και το παρουσιάζουν οι «Αρκαδικές Ειδήσεις».
Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...