Menu
RSS
Δευτέρα, 20/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Δευτέρα, 07 Ιουλίου 2014 - Kalimera Arkadia

Η εκδήλωση του Ε.Ο.Σ. για τη λήξη των αθλητικών δραστηριοτήτων του (εικόνες)

Ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Τρίπολης, διοργάνωσε την Δευτέρα στις 30-6-2014 και ώρα 7.30μ.μ. εκδήλωση για τη λήξη των αθλητικών δραστηριοτήτων του συλλόγου για την περίοδο 2013-2014, στο χώρο του ξενώνα του Φυσιολατρικού Ομίλου Τρίπολης που είναι δίπλα από το εξωκλήσι του «Αη Γιάννη του Ριγανά», στο τέρμα της οδού Καραϊσκάκη.
Διαβάστε περισσότερα...

Έλληνες φίλαθλοι επισκέφθηκαν την προπόνηση του Αστέρα στην Αυστρία!

Η παρουσία του Αστέρα Τρίπολης στην Αυστρία αυτή την περίοδο έχει κερδίσει τα κολακευτικά σχόλια από όλους για την συμπεριφορά και τον επαγγελματισμό όλων των μελών της αποστολής και παράλληλα έχει αφήσει το στίγμα της, καθώς οι κάτοικοι στην ευρύτερη περιοχή του προπονητικού κέντρου και του ξενοδοχείου που μένει η αποστολή έχουν μάθει (και διαδώσει παντού) την παρουσία της Ελληνικής ομάδας.
Διαβάστε περισσότερα...

Ανώτατος δικαστικός της Ρουμανίας ο 44χρονος που σκοτώθηκε έξω από τη Δημητσάνα...

Στις 28 Ιουνίου, το www.kalimera-arkadia.gr σάς είχε ενημερώσει ότι στο 54ο χλμ της Εθνικής Οδού Τρίπολης – Πύργου, Ι.Χ. επιβατηγό όχημα που οδηγούσε 50χρονος ημεδαπός, παρέσυρε 44χρονο αλλοδαπό υπήκοο Ρουμανίας, πεζό, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Τρίπολης.

Διαβάστε περισσότερα...

Βιβλίο - μελέτη για το μύθο του Δράκουλα από Νεστανιώτη συγγραφέα!

Το βιβλίο – μελέτη με τίτλο «Ο μύθος του Δράκουλα στη λογοτεχνία και τον κινηματογράφο» του Πατρινού συγγραφέα και εικονογράφου Παναγιώτη Καρώνη κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Το Δόντι και η τιμή του είναι 8 ευρώ.
Διαβάστε περισσότερα...

Γ. Νικήτας: «Οι αυξήσεις στα τιμολόγια θα είναι τεράστιες αν πουληθεί η μικρή ΔΕΗ»

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις των εργαζομένων της ΔΕΗ ενάντια στην πώληση της «μικρής ΔΕΗ».
Ο οργανωτικός γραμματέας του Εργατικού κέντρου Αρκαδίας και γενικός γραμματέας σωματείου σταθμού ορυχείων Μεγαλόπολης Γεώργιος Νικήτας, σε σημερινή συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ενημέρωσε ότι έχουν σταλεί περίπου 535 φύλλα πορείας στην Τρίπολη, 350 στη Μεγαλόπολη και 500 στη Μεσσηνία. Στόχος τους είναι να φιμώσουν τους εργαζόμενους και να τους τρομοκρατήσουν, είπε χαρακτηριστικά.
Διαβάστε περισσότερα...

Όλες οι λεπτομέρειες του διαγωνισμού της Εθνικής Τράπεζας για τις προσλήψεις στην Αρκαδία!

Η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος προκηρύσσει,διαγωνισμό για την πρόσληψη υπαλλήλων του Κλάδου Κύριου Προσωπικού για την κάλυψη αναγκών των μονάδων του δικτύου της στην Περιφέρεια (οι 3 θέσεις θα είναι στην Αρκαδία).
Διαβάστε περισσότερα...

Τσιγγάνοι πίσω από κλοπές οχημάτων στην Πελοπόννησο

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, τέσσερις (4) περιπτώσεις κλοπών σε καταστήματα, τέσσερις (4) κλοπές οχημάτων και τρεις (3) απόπειρες κλοπής, οι οποίες είχαν γίνει στην ευρύτερη περιοχήτης Μεσσηνίας και στους Μύλους Αργολίδας.
Διαβάστε περισσότερα...

Ποιοι εκλέχτηκαν Πρόεδροι στα 78 χωριά του Δήμου Τρίπολης (ΟΝΟΜΑΤΑ)

Τη λίστα με τους Πρόεδρους των 79 τοπικών κοινοτήτων του Δήμου Τρίπολης φέρνει σήμερα στη δημοσιότητα το www.kalimera-arkadia.gr.
Διαβάστε αναλυτικά παρακάτω τα ονόματα, με βάση την απόφαση ανακήρυξης του Πρωτοδικείου…
Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...