Menu
RSS
Τρίτη, 14/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η τιμή πώλησης του πετρελαίου θέρμανσης φέτος στην Αρκαδία ξεκινά από … (vd)

Η τιμή πώλησης του πετρελαίου θέρμανσης φέτος στην Αρκαδία ξεκινά από … (vd)
Φαίνεται πως μία μερίδα του κόσμου (και στην Αρκαδία) σκέφτεται σοβαρά ή έχει ήδη αποφασίσει να χρησιμοποιήσει ξανά πετρέλαια θέρμανσης για να ζεσταθεί, δεδομένου ότι φέτος η μείωση της τιμής του υπολογίζεται πάνω από 20%!
Για την περιοχή μας εκτιμάται ότι από την προσεχή Δευτέρα θα ξεκινήσει η διανομή του.
Μέχρι και πέρυσι η υψηλή τιμή του ήταν αποτρεπτική και ο κόσμος για να ζεσταθεί είχε επιλέξει εναλλακτικούς τρόπους θέρμανσης.
Φέτος όμως -σύμφωνα με τον πρόεδρο των βενζινοπωλών Αρκαδίας Τάσο Κακλαμάνο- ότι "έχουμε γενναία μείωση του φόρου του πετρελαίου θέρμανσης πάνω από 20%, που αυτό έχει ως αποτέλεσμα η τιμή του να υπολογίζεται περίπου στο 1,10 λεπτά το λίτρο, όταν πέρυσι η τιμή του ήταν στο 1,30".
Για το επίδομα θέρμανσης, ο κάθε πολίτης πρέπει να κάνει ξανά ηλεκτρονικές αιτήσεις στο taxisnet, εκτός απροόπτου από την επόμενη εβδομάδα.
Ο Τ. Κακλαμάνος δήλωσε ότι «είναι πολλοί πλέον αυτοί που δικαιούνται το επίδομα» και μάλιστα συμπλήρωσε, σε σχέση με τη ζήτηση του πετρελαίου, ότι «έχουμε σε εκκρεμότητα πολύ περισσότερες παραγγελίες σε σχέση με τον περσινό Οκτώβριο».
Β.Π.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...